Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2008 Επειδη δεν εχω βαλει αλλη ψυκτρα εκτος απο την Default του παλιου μου Amd athlon xp, μπορειτε να μου πειτε τι διαδικασια κανετε εσεις για να βαλετε τις ψυκτρες σας ; Μιλαω για μια μεγαλη ψυκτρα, οπως πχ αυτη που εχω τωρα (την περασε το Πλαισιο), Ultra 120 Extreme. Βγάζετε την μητρική ; Εχετε μια στανταρ μεθοδολογία ; Πώς τεστάρετε αν εκατσε καλα ; Υπάρχει καποιο βιντεάκι ; Εχθες δοκιμασα να βαλω την Scythe Mugen και τελικα μετα απο 1000 ζορια δεν καταφερα να την βαλω καλα και ετσι ο CPU ανεβασε 60C σε idle συν το γεγονος οτι κοπηκα απο τα fins της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 ουπς και εγω την ιδια ψυχτρα ειχα και εγω κοπικα απο τα φινσ της ο λογος γιατι οι υποδοχες ειναι πολι μεσα και ι μιτρικη μου ειχε μεγαλο ψυγειο για το chipset και τα mosfet τεσπα πρεπει να σικοσεις τα ποδαρακια και να τα καρφοσεις διαγωνια θα στραβοσει λιγο η μιτρικη αλλα δεν θα σπασει μην σε προβληματιζει αυτο...απλα θελει λιγο πισμα και θα τα καταφερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Μάϊος 30, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Και μενα την παναγια μου'βγαλε... Αναθεμα την... Κουραγιο φιλε.. Δωστης δωστης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 30, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Ρε παιδια, δηλαδη μου λετε να τα πατησω με ολη μου την δυναμη ;Τι συστηματα ειναι αυτα, δηλαδη τοσα χρηματα δινουμε, και ρισκαρουμε να σπασει η μητρικη.Δηλαδη να πιεσω τα δοντακια με πολυ δυναμη ;Η μητρικη καθεται στις γνωστες βαζεις, και οπως ειναι λογικο λυγιζει.Την μητρικη την εχετε στο case ή την βγάζετε και περνατε την ψυκτρα εξω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 30, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Μονο που την εβγαλα μετα απο 5 μερες γιατι εβαλα υδροψυξη και βρικα την υγεια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 30, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Ρε παιδια, δηλαδη μου λετε να τα πατησω με ολη μου την δυναμη ;Τι συστηματα ειναι αυτα, δηλαδη τοσα χρηματα δινουμε, και ρισκαρουμε να σπασει η μητρικη.Δηλαδη να πιεσω τα δοντακια με πολυ δυναμη ;Η μητρικη καθεται στις γνωστες βαζεις, και οπως ειναι λογικο λυγιζει.Την μητρικη την εχετε στο case ή την βγάζετε και περνατε την ψυκτρα εξω ;Εξω φυσικα θα την βγαλεις και θα την παρεις στο χερι σου θα προσεξεις να ειναι ολα τα ποδαρακια στριμενα πρως τα πανω και μετα θα τα καρφοσεις με δυναμη και διαγονια πρωτα και μετα τα αλλα 2 :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Μάϊος 30, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 μιλαμε θυμαμε παλουκι η IFX-14 που ειναι αυτη δλδ επι 2 η ultra 120.Μου πηρε μιση ωρα να την βαλω αλλα μετα μια χαρα.Αυτο που προτεινω εγω ειναι υπομονη , καλη μελετη στις οδηγιες και καποιοες φορες που βαζεις πολυ δυναμη χωρις να το καταλαβαινεις να προλαβαινεις τον εαυτο σου για να μη σπασει τπτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Μάϊος 31, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2008 αμα δε "σου δινει χερι" βγαλτη μητρικη. σιγουρα θα κανεις καλυτερη δουλια και θα εισαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.