Jump to content

Προβλημα με ανεμιστηρες

billis_kou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hello. Εχει καιρο που διαβαζω το φορουμ απλα τωρα πιστευω πως ειναι η ωρα να ποσταρω.

Αγορασα προχθες εναν 120αρι και εναν 80αρι ανεμιστηρα για το κουτι μου. Εκανα την χαζομαρα και δεν ειδα οτι παρολο που λενε οτι εχοθν on-off για τα led, οι συγκεκριμενοι δεν το διαθετουν. Οποτε τοποθετωντας τους στο κουτι μου ειπα να δωσω ρευμα για τα led απο μια παροχη των 5volt.Ολα καλα μεχρι εκει.Κανω τις μετατροπες κολαω καλωδια, βαζω βυσματα τα συνδεω ολα και κλεινω το κουτι. Εκει αρχιζουν τα ωραια. Με το που παταω το power το pc ανοιγει στιγμιαια και κλεινει. Τελικα το pc ανοιγει μονο αν δεν δωσω ρευμα στα led των ανεμιστηρων.Μπορει καποιος να με βοηθισει.

Σημειωση:Εδωσα ρευμα κατευθειαν απο ενα molex χωρις αντιστασεις η τπτ αλλο.5volt.

ναι περασε απο το μυαλο μου. το τροφοδοτικο ειναι ενα thermaltake 480 watt. Εχω 3 σκληρους 1 dvd και 2 λαμπες. δεν πιστευω να ειναι το τροφοδοτικο γιατι με αλλους ανεμιστιρες που δεν ειχαν εξτρα τα led αλλα μαζι δεν ειχα κανενα προβλημα.

μήπως οι κολήσεις που έχεις κάνει για να ανάψουν τα led βραχυκυκλώνουν πουθενά και το τροφοδοτικό να κλείνει λόγω προστασίας απ τα βραχυκυκλώματα

Μπορείς λίγο να μου πεις όλη τη σύνθεση του PC?

το pc

M/B :asus p4pe-bp

CPU: P4 2.23GHz @ 2.568

RAM:1gb kingstone @400MHz

GPU:ati 9800pro

HDD:1x80GB WD,1x40GB Segate 1x250GB WD

DVD: Nec DVD-R

Case: HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK

1 stock 120mm fan front 1 120mm fan coolermaster back 1 80mm fan coolermaster side

2 cclf lights

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σηκωνει το τροφοδοτικο μερικα λεντακια, 30mA το καθενα τραβανε.

Καπου υπαρχει βραχυκυκλωμα ή λανθασμενη συνδεση. Παρε το manual των ανεμιστηρων και κοιτα την συνδεσμολογια-οδηγιες με προσοχη.

σιγουρα βραχυκυκλωμα για ξαναδες τα καλωδιακια και ξαναφιαξτα και μετα ξαναδοκιμασε(πολλα ξανα :( )

OMG!

Ρε μας δουλεύετε?

Να δώσεις ρεύμα στα LED?

Αφού παίρνουν είδη ρεύμα!

Πρέπει απλά να κλείσεις το κύκλωμα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συνδέσεις τα 2 pins μεταξύ τους!

Βάλε ένα jamper στα 2 αυτά pins και θα δουλέψει το LED.

Έλεος.

OMG!

Ρε μας δουλεύετε?

Να δώσεις ρεύμα στα LED?

Έλεος.

Πως γίνετε να παίρνουν ρεύμα αφου το κύκλωμα οπως λες είναι ανοικτό ?:giveup:

OMG!

Ρε μας δουλεύετε?

Να δώσεις ρεύμα στα LED?

Έλεος.

Φιλε τελικα εχεις απολυτο δικαιο.Μολις τα βραχυκυκλωσα δουλεψαν μια χαρα. Αυτο που με μπερδεψε ηταν το γεγονος οτι τα καλωδιακια για το jumper ηταν μαυρο κοκκινο στο χρωμα και νομιζα οτι επρεπε να παρουν ταση.

Ευχαριστω για την συμβουλη.

Πως γίνετε να παίρνουν ρεύμα αφου το κύκλωμα οπως λες είναι ανοικτό ?:giveup:

Η απάντησή σου!

Φιλε τελικα εχεις απολυτο δικαιο.Μολις τα βραχυκυκλωσα δουλεψαν μια χαρα. Αυτο που με μπερδεψε ηταν το γεγονος οτι τα καλωδιακια για το jumper ηταν μαυρο κοκκινο στο χρωμα και νομιζα οτι επρεπε να παρουν ταση.

Ευχαριστω για την συμβουλη.

Χάρηκα που σε βοήθησα φίλε μου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.