Jump to content

Απόψεις σχετικά με ...Αγορά τροφοδοτικού

skate

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

φίλε μου αυτό λέω και γώ αλλα ώς ένα σημείο πάντα. δέν γίνεται να δώσω 300 Ευρώ σε τροφοδοτικό και να έχω σύστημα που να κάνει για 200 Watt τροφοδοτικό. απλά ψάχνω κάτι το οποίο να μου είναι καλό και στο μακρινό μέλλον και στις αρέσκειές μου αλλά και να κρατήσει τις μελλοντικές (πιθανές) αλλαγές που θα κάνω στον υπολογσιστή μου.. :confused:

Αν είναι μόνο θέμα οικονομίας έχουμε Modu80+ 139€ VS Hiper 109€, δηλαδή 30€ διαφορά τιμής. Αν όμως είναι να αγοράσεις ή έχεις UPS θα σου βγάλει τη διαφορά με το παραπάνω. Αλλά και στην κατανάλωση θα έχεις μεγαλύτερη οικονομία. Όσο για αντοχή στο χρόνο η διαφορά είναι τεράστια ανάμεσα στα δύο. Δες και αυτή τη λίστα με τα αξιοπρεπή τροφοδοτικά. Το Hiper δεν το βλέπω πουθενά.

http://www.80plus.org/manu/psu_80plus/psu_join.php

Σε μάγεψαν τα USB? Μήπως έχει και φωτάκια και κάνει πίου πίου το Hiper?

Αν πράγματι δεν σου φτάνουν τα λεφτά, διάλεξε κάποιο άλλο από τη λίστα.

Όσο πιο καλό είναι το efficiency τόσο πιο κρύο και αθόρυβο είναι ένα τροφοδοτικό και γενικά έχει καλύτερα ηλεκτρονικά.

http://www.overclock3d.net/index.php?/power_supply

http://www.jonnyguru.com/

Σε ένα τροφοδοτικό κοιτάμε πολλά πράγματα εδώ θα βρεις πιστεύω ότι χρειάζεσαι

efficiency , σταθερότητα τάσεων , θόρυβος κτλ

και για όσους δίνουν μεγάλη προσοχή στο θόρυβο υπάρχουν έξτρα λύσεις

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=NOISE%20REDUCTION

κάπου υπάρχουν και μονωτικά για psu αλλά δεν μπορώ να τα βρω τώρα με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις

Να πω και εγω τον πονο μου ?

Ωραια λοιπον....

Ειμουν ετοιμος να παρω το Corsair 750TΧ αλλα με αυτα που μου λεγατε για τον θορυβο αλλαξα γνωμη...

Και ειμαι αναμεσα στα 2 αυτα τροφοδοτικα....

1)Silencer 750 Quad

Αλλα με χαλαει εδω που δεν ειναι mudular τα καλωδια...γιατι σκευτομαι να κανω μια πανεμορφη υδροψυξη και δεν θελω να γινεται χαος με τα καλωδια...Αλλα εχω ακουσει οτι ειναι παρα πολυ καλο

2) Real Power M850

Εδω ειναι μονοδρομος τα πραγματα...εχω ακουσει τα καλυτερα...και ειναι και modular τα καλωδια..Αλλα εχει και 100W παραπανω...και εχει και μεγαλυτερο φαν που θα περνει αερα απο κατω απο το Cosmos S και οχι να βαζει ζεστο αερα μεσα στο κουτι οπως το Silencer

Τα χρηματα δεν με πειραζουν...Αρκει να μπορω να εχω ενα αξιοπρεπες τροφοδοτικο...

Και τα 2 θα σικωνουν CF που σκευτομαι με 4870 το καλοκαιρακι....

Την Βοηθεια σας παρακαλω:worship:

Πιτσιρικο (:p), όπως λες είναι μονόδρομος το coolermaster

Μεγαλύτερο ανεμιστήρα +περισσότερα watt = λιγότερος θόρυβος!...;)

Αν ψάξεις λιγο σε κάποια θέματα(δυστυχώς δεν θυμάμαι σε ποια ακριβώς) στο φόρουμ θα καταλάβεις γιατί είναι έτσι ;)

(Εχει σχέση με την ποιότητα του εσωτερικού του τροφοδοτικού)

και εχει και μεγαλυτερο φαν που θα περνει αερα απο κατω απο το Cosmos S και οχι να βαζει ζεστο αερα μεσα στο κουτι οπως το Silencer

από όσο βλέπω απο τον ανεμιστήρα του silencer όμως φαίνεται να βγάζει αέρα, και όχι να μπαίνει στο τροφοδοτικό :blink::eek:

(μή με ρωτήσετε πώς το είδα απλά ξέρω πως γυρνούν τα ανεμιστήρια :o:laughing:) δέν είμαι και 100% σιγουρος αλλά άμα προσέξετε τον ανεμιστήρα και ξέρετε τη φορά που γυρνάει .. δέν είναι και δύσκολο :wassat:

edit:άσχετα που μπορείς να του αλλάξεις και την πλευρά του ανεμιστήρα..

Το Silencer παιρνει απο εξω αερα και τον ''ριχνει'' προς τα μεσα..καταλαβες ? Παω μαλλον για coolermaster:fun:

επειδή με τράβηξε και ο coolermaster.. γνωρίζεις τιμούλα? (αλίμονο αν θα αποφασίσω ποτε για το τροφοδοτικό που πρόκειται να αγορασω... :woot:)

μπαα... λέω να μείνω στο hiper καλυτερα..

:hi::hi: coolermaster... xD

αφού ο υπολογιστής μου άντε να ξοδεύει 250watt max.. παμε hiper παιδες... θα σας πω εντυπώσεις & παράπονα.. :turn:

Προβλημα και παλι...Με την τιμη του Coolermaster (169Ε) παιρνω με 1 ευρω επιπλεον 1200W Chieftec με 2πλα fans

Πω...Χαμος...ελεος...:slap:

Στο τελος θα εχω ολα τα κομματια και δεν θα εχω τροφοδοτικο να τα δουλεψω...:rip:

χαχαχα ρε φίλε τι θα τροφοδοτήσεις με 1200 watt? το σπίτι ολόκληρο?? :jump1::jump1:

χαχαχα ρε φίλε τι θα τροφοδοτήσεις με 1200 watt? το σπίτι ολόκληρο?? :jump1::jump1:

Ειναι και αυτο που λες...Θα ψαχτω και αλλο..πω ειμαι αναποφασιστος..το ΞΕΡΩ :tongue:

To coolermaster δεν εχει ολα τ ακαλωδια αποσπομενα.....

Δεν εχει αποσπομενο το 24pin της μητρικης/4 pin cpu/ 8 pin cpu/ Αποσο ξερω...

Απο αυτο εδω που ειδα παω για το Silencer και αποτι ειδα τα καλωδια ειναι πολυ μακρια οποτε καπου θα τα χωσω

No comments για την pic

Υ.Γ: οι καρτες ειναι Ati 3870 οχι Χ2

post-9563-1416073529,9241_thumb.jpg

Modu82+ κατά τη γνώμη μου για πολλούς λόγους.

http://www.silentpcreview.com/article806-page1.html

Bronze 80+ (το μεγαλύτερο efficiency στην κατηγορία του, άρα κρύα και οικονομική λειτουργία) νέες προδιαγραφές που θα ισχύουν από τον Ιούνιο κτλπ κτλπ ...

πχ συμβατό και με UPS που δεν βγάζουν sine wave, πιστοποιημένο για τέσσερις κάρτες γραφικών και το πλέον αθόρυβο τροφοδοτικό από όλα.

Eισαι τοσο σιγουρος; http://www.silentpcreview.com/article834-page5.html

Έχει κάποια σημασία? Αν θέλεις μπορείς να ψάξεις συγκεκριμένα τροφοδοτικά που θα ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα είναι ακόμα πιο αθόρυβα και από το Zalman.

Δεν είναι δύσκολο. Πας στη λίστα 80+ βλέπεις πιο έχει silver με πολλά Watt και μεγάλο ανεμιστήρα εισόδου και το βρήκες. Πχ. το RS-900-AAAA-A3 ;)

No comments για την pic

Υ.Γ: οι καρτες ειναι Ati 3870 οχι Χ2

Το μόνο comment που αρμόζει στη συγκεκριμένη pic είναι: "Ποιος ανόητος έστησε τέτοιο μηχάνημα?"

Το μόνο comment που αρμόζει στη συγκεκριμένη pic είναι: "Ποιος ανόητος έστησε τέτοιο μηχάνημα?"

και αυτοι ανοητοι ειναι ? Μπορουν και το κανουν..Χαλαλι τους...Εμεις δεν μπορουμε :(

Η αυτοι που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να βαλουν 3Χ 9800X2 ειναι ανοητοι ?:shutup:

Την pic την εβαλα για να δειξω οτι μπορει το τροφοδοτικο να τις σικωσει....και να τις λειτουργισει...

Η ολοι αυτοι που benchαρουν και δινουν 300ευρω για 1 μπουκαλα LN2 ειναι ανοητοι ? Εχουν την ΤΡΕΛΑ στο αιμα τους...

Παντα κατι ειναι υπερβολικο για καποιους και για καποιους οχι...

Και εγω θεωρω ανοητους ολους οσους δινουν τοσα χιλιαρικα για να στησουν ηχοσιστημα στο αμαξι τους...και αυτοι θα με θεωρουν ανοητο να καθομαι πανω απο ενα pc προσπαθωντας να το φτασω στα ορια του...

ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ :OT: :jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.