tarasque Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2008 επιστρέφω σήμερα στο σπίτι, πάω να τα ανοίξω και το panel τους και ζεματούσε! (ήταν στο standby) δοκιμάζω αναλογικά, οπτικά, coaxial τίποτα. τσεκάρω την ασφάλεια είναι οκ. κάνω reset πατώντας input-effect-settings και επίσης τίποτα. καμιά ιδέα; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Ομιτζι, τι έπαθε το πανελάκι Εντελώς τρελό μου ακούγεται και δε νομίζω κάποιος να έχει παρόμοια εμπειρία, οπότε μήπως να έστελνες ένα e-mail στη Logitech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Μάϊος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 μόλις έγινε submit το mail. Στο μεταξύ το έβγαλα από την πρίζα να κουλάρει και τώρα που το άναψα αρχίζει και ζεματάει πάλι. Κατά τα άλλα τα menu του παίζουν κανονικά αλλά στο detecting καθυστερεί αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
γεράκης Μάϊος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 μήπως έλιωσε κανας πυκνωτής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Μάϊος 30, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 να έλιωσε μέσα στο panel λες; όπως και να έχει μάλλον για rma τα βλέπω. πάνω που ήθελα να δω το φινάλε του lost :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Μάϊος 31, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2008 τι προτείνετε για rma? να τα φορτώσω και να τα πάω στο πλαίσιο ή διαδικασία απευθείας από logitech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 31, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2008 Πιστεύω η Logitech θα σε εξυπηρετήσει ταχύτατα, όπως άλλωστε και όλους όσους ζήτησαν RMA παλιότερα λόγω εκείνου του θορύβου που κάνανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Ιούνιος 1, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 πολύ μπροστά η logi, χτες τους το είπα και σήμερα (κυριακάτικα) μου είπαν ότι μου στέλνουν καινούργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.