tarasque Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2008 επιστρέφω σήμερα στο σπίτι, πάω να τα ανοίξω και το panel τους και ζεματούσε! (ήταν στο standby) δοκιμάζω αναλογικά, οπτικά, coaxial τίποτα. τσεκάρω την ασφάλεια είναι οκ. κάνω reset πατώντας input-effect-settings και επίσης τίποτα. καμιά ιδέα; :...:
nickstamat Μάϊος 30, 2008 #2 Μάϊος 30, 2008 Ομιτζι, τι έπαθε το πανελάκι Εντελώς τρελό μου ακούγεται και δε νομίζω κάποιος να έχει παρόμοια εμπειρία, οπότε μήπως να έστελνες ένα e-mail στη Logitech?
tarasque Μάϊος 30, 2008 Author #3 Μάϊος 30, 2008 μόλις έγινε submit το mail. Στο μεταξύ το έβγαλα από την πρίζα να κουλάρει και τώρα που το άναψα αρχίζει και ζεματάει πάλι. Κατά τα άλλα τα menu του παίζουν κανονικά αλλά στο detecting καθυστερεί αρκετά.
tarasque Μάϊος 30, 2008 Author #5 Μάϊος 30, 2008 να έλιωσε μέσα στο panel λες; όπως και να έχει μάλλον για rma τα βλέπω. πάνω που ήθελα να δω το φινάλε του lost :giveup:
tarasque Μάϊος 31, 2008 Author #6 Μάϊος 31, 2008 τι προτείνετε για rma? να τα φορτώσω και να τα πάω στο πλαίσιο ή διαδικασία απευθείας από logitech?
nickstamat Μάϊος 31, 2008 #7 Μάϊος 31, 2008 Πιστεύω η Logitech θα σε εξυπηρετήσει ταχύτατα, όπως άλλωστε και όλους όσους ζήτησαν RMA παλιότερα λόγω εκείνου του θορύβου που κάνανε.
tarasque Ιούνιος 1, 2008 Author #8 Ιούνιος 1, 2008 πολύ μπροστά η logi, χτες τους το είπα και σήμερα (κυριακάτικα) μου είπαν ότι μου στέλνουν καινούργια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.