r0y4ax Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2008 Έχω τις corsair DHX 1600 XMP CL7 2x1GB και θέλω να ρωτήσω αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε mobo με chipset της nvidia πχ την asus striker II extreme, της είχα πάρει αρχικά για την maximus extreme αλλά λόγο αλλαγής mobo μου έμειναν οι μνήμες. Θα έχω πρόβλημα συμβατότητας ? απόδοσης ? ή απλά δεν θα υποστηρίζετε το xmp ?Θα έχει μεγάλη διαφορά αν κρατήσω τις μνήμες σε αυτό το (Mobo maximus extreme) λόγο OC ή θα μπορώ άνετα να κάνω OC τις μνήμες αυτές και στην striker 2 exterme ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 αν δεν κανω λαθος οι μνημες που εχεις ειναι DDR3! τα mobo που αναφερεις και τα δυο (παλι αν δεν με απατα η μνημη μου) υποστηριζουν DDR3! επομενως κανενα προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Μάϊος 30, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Στα 1600 DDR2 μνήμες δεν υπάρχουν ... και ναι τα mobo είναι με DDR3. Το XMP δεν ξέρω τί στραβά θα μου κάνει και άν θα μου κάνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάϊος 30, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Για αρχή δές τις συμβατές με την Striker II Extreme μνήμες από την Corsair....Το κιτάκι που λές είναι το "TWIN3X2048-1600C7DHXIN G" ?Γιατί δεν το βλέπω στη λίστα...Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις το ερώτημά σου στο Technical Support (ή μπορείς απλά συμπληρώσεις τη φόρμα στο Link κάτω δεξια)...ή να ρωτήσεις τον Ramguy στα Forums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Ιούνιος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Ωραίος και σε ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Τόσο οι Patriot 1866 που υποστηρίζουν XMP, όσο και οι GSkill 1600 (και αυτές με XMP) παίξανε μια χαρά στην Striker II Extreme μου... Οι Patrior με GTR τσιπάκια και οι GSkill με JNL.. Μια χαρά, κανένα πρόβλημα, ουτε καν στο overclock. 2100+ οι πρώτες, 2050 οι δεύτερες. Το 790i είναι μανούλα για να παίζεις με τις μνήμες, απλα δεν είναι τοσο "σφιχτό" στα εσωτερικά timings του σε σχέση με ενα X48... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 4, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Πολλές φορές δέν υπάρχει πρόβλημα XMP Certified μνήμη να πάιξει σε nVidia based mobo...απλά πολλές φορές θέλει λίγο λιγότερο ρέυμα ή ελάχιστο χαλάρωμα σε timmings και φυσικά 2Τ ! Το ότι ανεβαίνει πιο πολύ τα MHZ σε nVidia790 είναι δεδομένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Ιούνιος 7, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Άλλαξα τις μνήμες με στικάκι 2x2GB και ξεκίνησα το σύστημα κανονικά αλλά και με λιγότερο ρεύμα.1.8 και όχι 1.9 που έλεγε το site για τις μνήμες αυτές.Τα timings τα άφησα ως έχουν, πάντως αυτές με τα XMP(οι corsair) δεν έλεγαν να παίξουν με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.