Jump to content

PC Saxo vts mod

crio

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply
Τελικα το καρμπον ειναι αυτοκολλητο και αν ναι, που το βρηκες;

Αυτοκόλητο απο μαγαζί με είδη αυτοκινήτου.15€ ένα κομάτι όσο δύο φύλα Α4

:jump::jump::jump::jump:

Αδύνατο.Όλα τα κουτιά του συγκεκριμενου είναι απίστευτα.Αλλα μην ξεχνάς.Ο τύπος φτιάχνει κουτιά εδω και χρόνια ενω εγώ τώρα αρχίζω (3 μηνες)......

Α ναι; κατα τυχη επεσα πανω σ αυτο το λινκ ψαχνοντας πληροφοριες για βαφη κουτιου.:tomato:

Mπες στο youtube και πάτα να δεις βίντεο του χρήστη MonsterMawd.Aυτός είναι.

:hmm:Σκέτο λαδάκι έχει.Παρθένο και σπιτικό..... :p:p:p:p:p

Λες να βάλω αγγελία για πώληση????Μαζί με Mod στο Pc σας δώρο ένα κιλό λάδι:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::slap::slap::slap::slap::slap:

Πολύ ωραίος φίλε :)

Πέρνα μία από τα ανταλλακτικάδικα με μεταχειρισμένα στην Καλλιρόης και Βούρβαχη και πάρε μεταλλικά VTS και Saxo και θα είναι zouper!

Το ψάχνω jpavly αλλά εδω που είμαι (αίγιο) δεν βρήκα κάτι καλό.

Άμα βρω σημα απο citroen το μπροστινο θα ξηλωθεί και θα μπει μαύρη σίτα..

new photos up

New photos up

Με το κουτί σχεδόν τελειωμένο

Μόλις μπει αεροτομή και μητρική θα ανεβάσω και βίντεο με το πως ανάβει κτλ κτλ

Τελικά επειδή το πλαϊνό carbon δεν μ'αρέσει θα το αλλάξω.Ακόμα δεν έχω σκεφτεί τι σχέδιο να κάνω.

Για να πω την αληθεια απο της πρωτες εικονες δεν εδινα πολλες ελπιδες στο project.

Αλλα απο'τι βλεπω το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο τελικα ! :T:

Να πω ότι το hardware Θα είναι ελεϊνό.Το κουτί θα μπει σε internet cafe σαν teaser και σαν έκθεμα.

δεν εχει σημασια αυτο! μπορεις να το κανεις να δειχνει ομορφο απλα με λιγο cable managment, καμια λαμπα κτλ..

Λάμπες άμα είδες έχω ήδη (απλά θα πάνε σε καλύτερες θέσεις)

Cable management θα γίνει πολύ δυναμικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.