crio Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2008 Χαιρετώ. Μου ζήτησε λοιπόν εδώ και μέρες ένας φίλος ένα PC με θέμα το μάξι του.Έχοντας πάρει αρκετές ιδέες απο τον φοβερό Κοπρίτη είπα κι εγώ να το δοκιμάσω.Αρχίζουμε λοιπόν με φωτό του κουτιού (No name) μαμήσιο.Και θα συνεχίσουμε. Το καημένο είναι ζαβωμένο,άσχημο,παλιό.Αλλα στα χέρια μου ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα. Πρώτα η μούρη (:computer:) Tο πλαινό και το πάνω μέρος Και τέλος το αποσπόμενο κλουβάκι δίσκεων. ΣΣ:Οι πρώτες φωτό είναι δυστυχώς απο κινητό λόγω ατυχούς γεγονότος με την ψηφιακή.Αύριο όμως έχει ψηφιακή το πρόγραμμα.
crio Μάϊος 29, 2008 Author #2 Μάϊος 29, 2008 Ξεκινάω κόβωντας το σχέδιο στο πλαϊνό.Είπα να πρωτοτυπήσω και να μην ανοίξω ολόκληρο παράθυρο. Άρχισα να κόβω λοιπόν το σχέδιο που είχα στο μυαλό μου Μόλις τελείωσα το έτριψα και το πέρασα αστάρι Ά χέρι Ενδιάμεσα στα χέρια υπήρχε πάντα ένα ελαφρύ τρίψιμο. Έπειτα άρχισα το μπροστινό μέρος.Με το dremel έφαγα σιγά σιγά το λογότυπο plato αλλα δυστυχώς δεν βγήκε ομοιόμορφο.Γι'αυτό έβαλα σηλικόνη η οποία μετά θα γίνει ομοιόμορφη με το τριβειο. Επίσης έβγαλα τα παλιά μπουτόν και τα αντικατέστησα.Το πρώτο είναι ένα μπρουτόν που δουλεύει σαν τη μίζα.Με κλειδί που γυρίζει και μετα επανέρχεται στην αρχική του θέση Τέλεια εφαρμογή
crio Μάϊος 29, 2008 Author #3 Μάϊος 29, 2008 Σήμερα είχαμε το τελείωμα σχεδόν του πάνω τμήματος (λείπει το πλεχυ για το οποίο φιλάω μια έκπληξη) και διωρθώσαμε το ολοκληρωτικά το μπροστινό.Επίσης άρχισα την αεροτομή της οποίας photos θα ανέβουν αύριο. Πάνω σκέτο και με την τελική του όψη (χωρίς plexy) ναι,καλά είδατε ΚΑΡΜΠΟΝ και τέλος το μπροστινό θέλει λίγο τρίψιμο ακόμα
crio Μάϊος 29, 2008 Author #4 Μάϊος 29, 2008 Ξεκινάμε λοιπόν με την ολοκλήρωση του πάνω τμήματος Το plexy και ναι,είναι πιο σκούρο απο ότι συνήθως γιατί είναι φιμέ Δεμένο λοιπόν όλο το πάνω μέρος (Η αεροτομή του λείπει) *NEW ONE* *NEW ONE* Μετά είχε βάψιμο η δουλειά *NEW ONE* Την τετάρτη γίνεται το τελειώμα του Project Με διακόσμηση και δέσιμο.......
crio Μάϊος 29, 2008 Author #5 Μάϊος 29, 2008 Τελική photo του μπροστινού τμήματος.Λείπυν μόνο τα dvds και τα καπάκια.(Θέλει και ένα σκουπισματάκι .) Και το πλαϊνό κομένο με παράθυρο. Πλαϊνό της δεξιά μεριάς(Πίσω απο μοβο) (ΣΣ:Επειδή του κουτί βγάζει τα πλαϊνά του απο μπροστά το σήμα της citroen μεταφέρθηκε στη δεξιά πλευρά) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟ (ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΤΟΜΗ) Πλαϊνό Με φορεμένο το Plexy Και με φως Πάνω μέρος χωρίς αεροτομή Και τωρα όλο τελειωμένο (Χωρίς αεροτομή)
crio Μάϊος 29, 2008 Author #7 Μάϊος 29, 2008 ΑπαιτητικέεεεΑύριο κατά τις 5 θα ανέβει το πρώτο σετάκι απο φωτό.
FANISTELROOY Μάϊος 29, 2008 #10 Μάϊος 29, 2008 ε τι το εβαζες απο τωρα και μας αφηνεις στα κρυα του λουτρου....
crio Μάϊος 29, 2008 Author #11 Μάϊος 29, 2008 Υπομονή μέχρι αύριο.Ήδη α πρώτα υλικα κατέφθασαν.Veilside bodykit-Turbo-Σφυρίλατα πιστόνια/μπιέλες εεεεεεεεεεε........σόρρυ.λάθος Thread.Ενοούσα μπουτόν-plexy-ανεμηστίρες.......
crio Μάϊος 30, 2008 Author #16 Μάϊος 30, 2008 Παίδες τα υλικά αγοράστηκαν σχεδόν όλα.Μου λείπουν μόνο κάτι ψιλά.Σύντομα θα αρχίσουμε
dubber Μάϊος 30, 2008 #17 Μάϊος 30, 2008 Ρε συ, δεν άνοιγες το θέμα μόλις ξεκίναγες ή λίγο μετά? Έτσι δεν έχει νόημα νομίζω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.