Jump to content

Call of duty 2

submarine1981

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες....

ασχολήτε κανένας με το cod2? παίζει κανείς στο νετ?(σκετομαι να το πάρω, εχω φάει κόλημα με την πάρτη του για multiplayer εχει και καμια 30 ευρω και με προβληματίζει).

και κάτι ακόμη για δείτε εδω http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01861

CALL OF DUTY 2 BEST OF ξέρει κανείς τι είναι αυτο? στο νετ δεν βρήκα κάτι που να λέει το τί ειναι.

Καλησπέρα παίδες....

ασχολήτε κανένας με το cod2? παίζει κανείς στο νετ?(σκετομαι να το πάρω, εχω φάει κόλημα με την πάρτη του για multiplayer εχει και καμια 30 ευρω και με προβληματίζει).

και κάτι ακόμη για δείτε εδω http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01861

CALL OF DUTY 2 BEST OF ξέρει κανείς τι είναι αυτο? στο νετ δεν βρήκα κάτι που να λέει το τί ειναι.

6 Ευρω με μεταφορικα απο ebay και μαλιστα το collectors edition το πηρα πριν 2 βδομαδες περιπου. Μια χαρα ειναι το multi του αν και δεν παιζω πολυ.

Αν και φοβάμαι τις αγορές απο το νετ, θα το τολμίσω όμως. το ebay ειναι γνωστό site και δε νομίζω να γίνει τπτ.

πάντος ύπάρχουν άτομα και γενικά servers να παίζουν multi με αυτό? ή θα το πάρω και όλοι θα καίγωνται με το cod4?

Ψαξου λιγο αμα εχεις πιστωτικη σε play.com ebay.co.uk dvd.co.uk και import, εχω κανει καπου 70 αγορες μεσω του αγγλικου ebay και ελαχιστες φορες ειχα καποιο προβλημα, play.com το ιδιο αν και μερικες φορες με ειχε γκαστρωσει στην αναμονη ( 2 βδομαδες + ) συνηθως ομως ερχονται ολα σε 3-4 μερες στην πορτα μου

Σχετικα με τον κοσμο που παιζει cod2 ψαξου λιγο με τα φιλτρα στο www.game-monitor.com, προσωπικα αμφιβαλω να εχει μεινει κανενας στους ελληνικους σερβερ οταν θα εχω πια επαναπατριστει, ολα τα νουμπια απο cs 1.6 bf2 και cod2 πανε στο 4 οπου ειναι η χαρα του publicα και η γραμμη εκμαθησης διαρκει οσο ενα βραδυ :p

φιλε sumbarine οπως σου πανε το activity στο 2 εχει πεσει πολυ ωστοσο εμεις εχουμε ακομα εναν ελληνικο σερβερ σηκωμενο για αυτους που αγαπουν το 2.

ελα για περισσοτερα www.noobwars.gr Στο section COD

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.