Jump to content

GTX 2xx vs Radeon HD 48xx : The first blood

JohnnyX

Recommended Posts

Στα παιχνίδια επίσης θα κλάψει αυτός που θα έχει προβλήματα με drivers.. Εκεί θα μετρήσουμε το κλάμα :p

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply
Στα παιχνίδια επίσης θα κλάψει αυτός που θα έχει προβλήματα με drivers.. Εκεί θα μετρήσουμε το κλάμα :p

Το σκευτικα και αυτο...Ειλικρινα πιστευω σε ενα θαυμα για τους drivers της Ati...:magic:

Ο racer καταλαβαινει την αξια της καρτας που εχει! Μακαρι να μην ειναι ετσι αλλα απο τωρα λεω οτι το 4850 δεν θα περασει το 9800 gtx στα παιχνιδια!

racer τελικα η καρτα μου βρηκε ταβανι στα 870 πυρηνα! Καλα μου παει για Albatron!

Εγώ πάντως όποτε είχα πάρει Albatron δεν με είχε απογοητεύσει. Απλά δεν διαφημίζεται όπως π.χ. η XFX ή η eVGA.

η 260 συμφωνα με το guru3d θα ειναι 25% πιο "αδυναμη" απο την 280.

αυτο το 25% αξιζει τα 200+ ευρω παραπανω...?>

ιδωμεν.

Αν ισχυουν τα παραπανο και συμφωνα με τα νουμερα και την τιμη που δινουν για την 4850 βλεπω μεγαλη νικη για την ATI στο χωρο των μεσαιων επιδοσεων.

Η 4870 εχει αρχικη τιμη στα 330$ δηλαδη περιπου στα 230 €.

νομιζω οτι οι διαφορες τιμης ειναι "εξοργιστικες".

υπομονη αλλες 10 ημερες.

Παιδια το εχετε δει αυτο http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=3059788#post3059788

Μετρησεις με την 4850.

Επισης ξερετε τι θα γινει με το hybrit ,ποιες καινουριες καρτες θα το υποστηριζουν?

.......................................................

Αντε ας μας που οι ειδικοι τη γνωμη τους γιατι εγω δεν μπορω να συγκρινω

ΠαΙδες και εγω ΑΤΙΜΑΝ θα γινω !!!! παμε για 2 4870 ΣΕ crossfire και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ NVIDIA!!!!!!

Ωμή δύναμη έχει και η o/ced & xfired 2900ΧΤ (ακόμη μετράει στο HWBot) αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό για να "περπατήσει". Πέρα από αυτό, δεν πιστεύω ότι μπορεί η ΑΤΙ να παρουσιάσει μονοπύρηνη κάρτα έστω και 20% αργότερη από την 280.

Σεπτέμβρης και βλέπουμε (να έχουν κυκλοφορήσει 4870, 4850/4870Χ2, GTX280x2) :whistling

δηλαδή ρε παιδιά η ΑΤΙ με αυτες τις νεες GPU είναι σε θέση να πάρει μεγάλο μερίδιο αγοράς; Γιατί με τέτοιες επιδόσεις και σχέση τιμή/απόδοσης δεβ βλέπω να εχει αντιπαλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.