Jump to content

Q6600 o.c.?

mpalanteros

Recommended Posts

Καλησπέρα σας...νέος στο o.c. και οι επιδόσεις μου με νεράκι μέχρι εκεί..πάνω από 385ΜHZ η μπλε οθόνη πάει σύννεφο..

το σύστημα μου φαίνεται στην εικόνα με μία 3870Χ2 πάνω και τροφοδοτικό OCZ 780W

μπορώ να έχω κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα??

19507516ng0.th.jpg

για τα 3600 (400Χ9) o επεξεργαστης σου θελει ρευμα.δωστου 1.45 και δες σταθεροτητα.συνηθως οι περισσοτεροι Q6600 με 1.45 ειναι τελειως σταθεροι στα 3.6

για πιο πανω δεν στο προτεινω καθως δεν θα δεις σημαντικη διαφορα στις επιδοσεις ενω απο την αλλη μερια θα ζορισεις πολυ το συστημα με εξτρα ρευματα και υψηλες θερμοκρασιες.

ισως χρειαστει να δωσεις και στο τσιπσετ ενα κλικ ρευμα παραπανω.

καταρχάς ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου..επειδή είμαι ΝΟΟΒΑS στο o.c. πως δίνω παραπάνω ρεύμα στο chipset και πόσο πρέπει να δώσω??τώρα έτσι δουλέυει πολύ σταθερά και με orthos μία ώρα και έχω σταθερά 58 βαθμούς...τι λες να κάνω??

στη μητρικη σου ρευμα στο chipset εννοω το NB (northbridge) voltage.εαν εισαι σταθερος ως εχει μπορει και να μην χρειαστει να το πειραξεις γι αυτο και πριν ειπα ''ισως''.

γνωμη μου παντως ειναι να δεις το συστημα πως παει γενικα με αυτες τις ρυθμισεις μερικες μερες.

και εαν θες κατι ακομα παραπανω πραττεις αναλογα.εγω παντως θα σταματουσα εκει:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.