mpalanteros Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2008 Καλησπέρα σας...νέος στο o.c. και οι επιδόσεις μου με νεράκι μέχρι εκεί..πάνω από 385ΜHZ η μπλε οθόνη πάει σύννεφο.. το σύστημα μου φαίνεται στην εικόνα με μία 3870Χ2 πάνω και τροφοδοτικό OCZ 780W μπορώ να έχω κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 για τα 3600 (400Χ9) o επεξεργαστης σου θελει ρευμα.δωστου 1.45 και δες σταθεροτητα.συνηθως οι περισσοτεροι Q6600 με 1.45 ειναι τελειως σταθεροι στα 3.6για πιο πανω δεν στο προτεινω καθως δεν θα δεις σημαντικη διαφορα στις επιδοσεις ενω απο την αλλη μερια θα ζορισεις πολυ το συστημα με εξτρα ρευματα και υψηλες θερμοκρασιες.ισως χρειαστει να δωσεις και στο τσιπσετ ενα κλικ ρευμα παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpalanteros Μάϊος 29, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 καταρχάς ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου..επειδή είμαι ΝΟΟΒΑS στο o.c. πως δίνω παραπάνω ρεύμα στο chipset και πόσο πρέπει να δώσω??τώρα έτσι δουλέυει πολύ σταθερά και με orthos μία ώρα και έχω σταθερά 58 βαθμούς...τι λες να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 29, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 στη μητρικη σου ρευμα στο chipset εννοω το NB (northbridge) voltage.εαν εισαι σταθερος ως εχει μπορει και να μην χρειαστει να το πειραξεις γι αυτο και πριν ειπα ''ισως''. γνωμη μου παντως ειναι να δεις το συστημα πως παει γενικα με αυτες τις ρυθμισεις μερικες μερες. και εαν θες κατι ακομα παραπανω πραττεις αναλογα.εγω παντως θα σταματουσα εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.