Jump to content

Με εκτιμηση την γνωμη σας

MaverickQ

Recommended Posts

Μα θα συνέχιζαν οι 800/1066, αλλά σε καινούρια παρτίδα με άλλα τσιπάκια (νομίζω Powerchips). Είσαι σίγουρος?

Φιλε padelidis.n.s καλη η συνθεση!Αλλα ολα ΟΚ που προτεινετε αλλα δεν μπορω να καταλαβω την μη προτιμιση στην 8800GTS. Τροφοδοτικο σιγουρα κατι καλο και κατι στα 550-600W.Για μνημες που λετε πραγματικα εχω αγνοια!

Γιατί να προτιμήσεις την παλιά 8800GTS όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις 8800GT? Προτιμάς το όνομα από τη χάρη?

Μα και προδιαγραφες που κοιταξα στο http://www.hardwaresecrets.com η GTS ειναι απο τεχνικης αποψης καλυτερη.Μονο που εχει μεγαλυτερο ευρος διαυλου φτανει, πιστευω.

pastelidis.n.s: Ριξε μια ματια στο net για τις ASRock και θα δεις οτι δεν ειναι ασχημες για ενα νορμαλ συστημα.Απο προσωπικη χρηση μια χαρα τα παει η ASRock που εχω τωρα και σε O/C και με πληθος χαρακτηριστικων σε χαμηλη τιμη.

Λοιπόν η GTS είναι βασισμένη στον παλιό πυρήνα, που δεν ανεβαίνει όπως η GT και είναι και πιο ζεστή από την GT. Επίσης η GTS έχει 96 Pixel per clock, ενώ η GT 112...

Για value κάρτα, η GT είναι must.

Μιας και λες για 850-1000 εγώ θα προτείνω αυτό:

pcjp0.jpg

pcjp0.bd0db71407.jpg

mech5107:Τωρα καταλαβα γιατι την GT απο την GTS.Μια λογικη εξηγηση ηθελα να ακουσω οχι μονο παρε την GT.Ωραιος!Πολυ καλο και το συστηματακι σου και σε καλα λεφτα!!! Samsung ή LG? Η LG δεν δινει 3 χρονια zero pixel ή πλεον σταματησε? Γιατι κατι τετοιο ειχα ακουσει

Δεν ξέρω για την εγγύηση της LG, αλλά την Samsung την έχω δουλέψει και μου άρεσε πάρα πολύ.

mech5107:Τωρα καταλαβα γιατι την GT απο την GTS.Μια λογικη εξηγηση ηθελα να ακουσω οχι μονο παρε την GT.Ωραιος!Πολυ καλο και το συστηματακι σου και σε καλα λεφτα!!! Samsung ή LG? Η LG δεν δινει 3 χρονια zero pixel ή πλεον σταματησε? Γιατι κατι τετοιο ειχα ακουσει

μαν τα 3 χρονια ζερο πιξελ μην το πολυπιστεύεις διάβασε λίγο και τα ψιλά γράμματα συνήθως για 6 μήνες είναι ή ήταν παλιά.

+1 απο μένα για samsung

και απο εμφάνιση τσέκαρε λιγο και το κουτάκι μ είναι πολύ καλο για τα λεφτά του:cool:

μαν τα 3 χρονια ζερο πιξελ μην το πολυπιστεύεις διάβασε λίγο και τα ψιλά γράμματα συνήθως για 6 μήνες είναι ή ήταν παλιά.

+1 απο μένα για samsung

και απο εμφάνιση τσέκαρε λιγο και το κουτάκι μ είναι πολύ καλο για τα λεφτά του:cool:

Ετσι θυμομουν για 3 χρονια. Τεσπα και τις samsung τις εχω σε εκτιμιση. Το κουτι σου καλο ειναι αν μετα με βοηθησεις να τον παω τον 8400 στα 4,5:laughing:. μια χαρα!

τώρα τον κατέβασα λόγω ζέστης (καλοκαιρι κτλπ)

αλλα επειδή δεν την παλεύω θα τον ξανα ανεβάσω με την βοήθεια του gar (μελος στο φορουμ)

και πριν με αυτόν το ενέβασα οτι βοήθεια θες ρώτα:bigsmile:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.