giogio Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2008 χαιρετω και παλι ολη την παρεα του forum σημερα λοιπον αποφασισα να βγαλω την stock ψυξη του cpu E8400 και να την αντικαταστησω με το Thermlatake Big Typhoon 120VX ολα καλα λοιπον παστες κτλ τον βαζω στο ρευμα ανοιγω διακοπτη και προς εκπληξη μου βλεπω οτι δυστυχως δεν ξεκιναει το μηχανημα δηλαδη πατας κουμπι γυρνανε για λιγο οι ανεμιστηρες ολοι για να ξεκινησει αλλα ξαφνικα σταματανε ξαναξεκινανε και παλι σταματανε δηλαδη σαν να κανει συνεχομενα reboot,εβγαλα καρτα γραφικων ASUS EAH 3870 512 εβγαλα μνημες αλλαξα τροφοδοτικο αλλα δυστυχως κανει τα ιδια!! η mobo εχει ακομα εγγυηση αφου ειναι 5 μηνες φορεμενη επανω,η ερωτηση μου ειναι η εξης φταιει η mobo η κατι αλλο?απο εκει που την αγορασα μου ειπαν οτι θα παει ιρλανδια για check και για αντικατασταση με καινουργια αν δεν υπαρχει θα μου δωσουν τα χρηματα πισω και λεω εγω τωρα να προχωρησω σε αλλη αγορα mobo asus maximus formula η να ξαναβαλω την ιδια αλλα καινουργια απο αντικατασταση? :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Μάϊος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 μηπως σουξεφυγε παστα γυρω απο το socket?σαν κατι να βραχυκυκλωνει μου φαινεται,εκτος και αν χτυπησε η μητρικη στα καλα καθουμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Μάϊος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 μηπως σουξεφυγε παστα γυρω απο το socket?σαν κατι να βραχυκυκλωνει μου φαινεται,εκτος και αν χτυπησε η μητρικη στα καλα καθουμενα οχι καθολου μπηκαν ολα μια χαρα υπαρχει περιπτωση να ειναι η mobo off? ο επεξεργαστης δεν ειναι πιο λογικο να τα επαιξε ρωταω γιατι δεν ξερω και εγω τι να κανω να βγαλω mobo που μου ειπε αυτος και να τη στειλει η να βαλω για δοκιμη εναν αλλο cpu επανω να δουμε?:hm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Μάϊος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Βασικα βγαλε το καλωδιο του τροφοδοτικου,βγαλε τη μπαταρια αλλαξε θεση στο jumperακι, αστην ετσι μερικες ωρες και δοκιμασε παλι αυριο.Αν δεν γινει τπτ αλλαξε cpu για δοκιμη αν ειναι ευκολο να βρεις και βλεπουμε!Υπομονη shi()t happens:slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Μάϊος 28, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Βασικα βγαλε το καλωδιο του τροφοδοτικου,βγαλε τη μπαταρια αλλαξε θεση στο jumperακι, αστην ετσι μερικες ωρες και δοκιμασε παλι αυριο.Αν δεν γινει τπτ αλλαξε cpu για δοκιμη αν ειναι ευκολο να βρεις και βλεπουμε!Υπομονη shi()t happens:slap:το εκανα και αυτο με την μπαταρια αλλα και παλι τιποτα cpu εχω αλλη λεω να παω κατευθειαν στο ψητο με αλλη cpu για δοκιμη, απο αυτα που κανει και απο τα προβληματα που μας εχουν τυχει σε ολους στα μηχανηματα ποια νομιζεις κατα την γνωμη σου οτι εχει προβλημα mobo η cpu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Μάϊος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 πιο πιθανο ειναι η μητρικη αλλα ποτε δεν ξερεις.δοκιμασε και cpu και βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Κατι βραχυκυκλωνει 100%! Με τιποτα το Mobo να χαλασε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Μάϊος 28, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Κατι βραχυκυκλωνει 100%! Με τιποτα το Mobo να χαλασε!δηλαδη τι να βραχυκυκλωνει? λεω να εστιασω κατευθειαν στο cpu με αλλαγη αλλου για δοκιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 28, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 και μας μας χαλασε μια μητρικη ετσι πριν το πασχα. Χωρις λογο καηκε! Αλλαξαμε ψυχτρα και μετα ακριβως αυτο που λες. Δοκιμασαμε αλλη καρτα, αλλο επεξεργαστη τπτ. Τελικα με αλλη μητρικη επαιξε... Τσιμπησαμε μια απο στοκ στη Μεταμορφωση μιας και το πισι δεν ηταν για πολλα πολλα και με 20ευρω καναμε τη δουλεια μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Μάϊος 29, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 και μας μας χαλασε μια μητρικη ετσι πριν το πασχα. Χωρις λογο καηκε! Αλλαξαμε ψυχτρα και μετα ακριβως αυτο που λες. Δοκιμασαμε αλλη καρτα, αλλο επεξεργαστη τπτ. Τελικα με αλλη μητρικη επαιξε... Τσιμπησαμε μια απο στοκ στη Μεταμορφωση μιας και το πισι δεν ηταν για πολλα πολλα και με 20ευρω καναμε τη δουλεια μας. καταλαβα μια απο τα ιδια επαθα και εγω :eek:αυτο το στοκ απο την μεταμορφωση που λες τι ειναι?μαγαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Μάϊος 29, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 αυτο το στοκ απο την μεταμορφωση που λες τι ειναι?μαγαζι?Το stock του πλαισίουclick me Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti Μάϊος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Wellcome to the club.2 Asus έχω χάσει έτσι, στα καλά καθούμενα. Και άλλες 2 βγάλανε "κουσούρι" πιο παλιά. Και αυτά χωρίς τίποτα μόντες κλπ. με μέτριο OC από bios. Δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες μητρικές. Απλά είναι top σε εξοπλισμό και bios updates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 29, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Στατικός ηλεκτρισμός. Δεν το γράφουν για πλάκα οι φίλοι μας οι hardware-άδες. Σπάνια περίπτωση, αλλα συμβαίνει... Δεν κοστίζει τπτ να ακουμπήσεις λίγο το σασί πριν σκαλίσεις μητρικες κλπ. Καταλαβαίνω την λαχτάρα σας να σκαλίσετε, αλλα κάλλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Μάϊος 29, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Το stock του πλαισίουclick meευχαριστω,αλλα δεν εχει τιμες του stock αλλα τις κανονικες του πλαισιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 29, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Στατικός ηλεκτρισμός. Δεν το γράφουν για πλάκα οι φίλοι μας οι hardware-άδες.Σπάνια περίπτωση, αλλα συμβαίνει... Δεν κοστίζει τπτ να ακουμπήσεις λίγο το σασί πριν σκαλίσεις μητρικες κλπ. Καταλαβαίνω την λαχτάρα σας να σκαλίσετε, αλλα κάλλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε... Ειχαμε παρει μια αθορυβη ψυχτρα να βαλουμε στο "τρενο" ενος φιλου...ειμασταν 3 ατομα, το αλλο παιδι που την αγορασαμε που ηξερε, εγω που θα εβλεπα ανοιχτο πισι 2η φορα και αυτος που ειχε το πισι επεισης ασχετος. Η ψυχτρα δεν ξεκουμπονε και δοκιμασαμε ολοι λοιπον, αλλα μονο ο πρωτος ακουμπησε τα χερια απο συνηθεια ενω εμεις ετσι χυμα τα βαλαμε μεσα και δεν αργισε να γινει το κακο... Πηγαμε στο στοκ στη μεταμορφωση, αφου πρωτα πηραμε τηλ να δουμε αν εχει και καναμε τη δουλεια μας. Ευτυχως που δεν το ειχα παθει και την πρωτη φορα που ανοιξα το πισι ενος φιλου μονος μου.....:happy2::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 29, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 ευχαριστω,αλλα δεν εχει τιμες του stock αλλα τις κανονικες του πλαισιου.εισαι σιγουρος γι αυτο; εγω εψαχνα μητρικη 939 και ειχα βρει 2-3 εκει με 15-30 ευρω, πολυ καλυτερες απο αυτη που καψαμε.... παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα, αλλιως ψαξε αγγελιες. Απο στοκ εγγυηση 6μηνες...:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Μάϊος 29, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 εισαι σιγουρος γι αυτο; εγω εψαχνα μητρικη 939 και ειχα βρει 2-3 εκει με 15-30 ευρω, πολυ καλυτερες απο αυτη που καψαμε.... παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα, αλλιως ψαξε αγγελιες. Απο στοκ εγγυηση 6μηνες...:fun: να σαι καλα ευχαριστω αλλα οτι και να γινει εχει εγγυηση η mobo ακομα αφου την εχω μονο 5 μηνες και θα την αντικαταστησουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Μάϊος 30, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 για να μην ανοιγω νεο θεμα χθες εβγαλα την P5E και την εστειλα για αντικατασταση και επειδη δεν ειχα υπομονη να περιμενω πηγα και αγορασα την ASUS RAMPAGE FORMULA την εβαλα ηδη επανω και εχω παθει πλακα καμια σχεση με την P5E, φυσικα μετα θα την πουλησω την P5E αφου ηδη θα ειναι καινουργια απο αντικατασταση και πλεον το συστημα αποτελειται απο MOBO RAMPAGE FORMULA- CPU E8400- VGA ASUS EAH 3870 512- RAM CELLSHOCK 2X1GB 1066 5-5-5-15 2.3V -Thermlatake Big Typhoon 120VX καλη δεν ειναι αυτη η ΜΒ που πηρα?βεβαια ξερω οτι παιρνει τρελλα overclocking αλλα αυτο για μενα ειναι λιγο μπερδεμα ακομα για να πειραματιστω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Μάϊος 30, 2008 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 μια χαρα ειναι η μητρικη που πηρες, απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν.καλα clockia λοιπον και εδω ειμαστε για αποριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.