inertiacreep Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2008 Μιας και έχει παραπάει μακριά η βαλίτσα... Tο Δεκέμβρη που κάναμε το event Multirama της Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη, υπήρχε ενα SPi 8M contest, στο οποίο βγήκα 2ος. Κέρδισα λοιπόν ενα Stacker 831 (αν δεν κάνω λάθος) και ενα Cooler Master 850W. Πολύ χάρηκα ομολογουμένως. Άφησα λοιπόν τα στοιχεία μου, και περίμενα. Μετά από 3 βδομάδες χωρίς καμια εξέλιξη, πήρα ενα τηλέφωνο και μου είπαν πως θα με έπαιρνε ο υπεύθυνος. Δεν πήρε. Το ξέχασα κι εγώ, μιας είχα μπλέξει με διάφορα (hard benching ) εκείνο τον καιρό. Ήρθε ο Μάρτιος, και επικοινώνησα με τον Michalis76, ζητώντας να μάθω τι γίνεται με το θέμα, δίδοντας εκ νέου τα στοιχεία μου. Μετά από 10 περίπου μέρες με πληροφόρησε οτι στις 20 Μαρτίου θα τα είχα στο σπίτι. Ακόμα τα περιμένω. Σε επόμενo pm δεν απάντησε (ακόμα). Απ'οσο θυμάμαι τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη πέρασαν από εκεί και τα πήραν στις επόμενες μέρες. Απλά μια απορία έχω : τι θα γίνει τελικά? Να περιμένω 15αύγουστο τουλάχιστον η τσάμπα ο κόπος? Μετα τιμής, Σταύρος Καπέτης
GoriLLakoS Μάϊος 29, 2008 #3 Μάϊος 29, 2008 Δέν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να το πείς αυτό δημόσια...ίσως ένα τηλέφωνο στο μαγαζί να σου έλυνε την απορία.Επίσης, δέν νομίζω πώς θα έχουν πρόβλημα ή δέν θα θέλουν να στο στείλουν...απλά επειδή ζούμε σε μία κοινωνία που όλοι τρέχουμε μάλλον θα έχει ξεχαστεί το θέμα...Επίσης...με τα thumbsdown , ειρωνίες κτλ δέν κερδίζετε τίποτα...
GeorgeVasil Μάϊος 29, 2008 #4 Μάϊος 29, 2008 Δέν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να το πείς αυτό δημόσια...ίσως ένα τηλέφωνο στο μαγαζί να σου έλυνε την απορία. Επίσης, δέν νομίζω πώς θα έχουν πρόβλημα ή δέν θα θέλουν να στο στείλουν...απλά επειδή ζούμε σε μία κοινωνία που όλοι τρέχουμε μάλλον θα έχει ξεχαστεί το θέμα... Διαβασες το πρωτο ποστ ή οχι? Επίσης...με τα thumbsdown , ειρωνίες κτλ δέν κερδίζετε τίποτα... Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν.Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν. Καλύτερα να αναφερεσε ειδικα καπου και οχι γενικα...γιατι αυτος ο πληθυντικός μπορει να δημιουργησει ''αλλα'' προβληματα.
GoriLLakoS Μάϊος 29, 2008 #5 Μάϊος 29, 2008 Όλα τα διάβασα...και απάντησα...που είναι το πρόβλημα?Αναφέρομαι και σε εσένα...γι αυτό μιλάω σε πληθυντικό..άμα ήθελα να αναφερθώ κάπου ειδικά θα έβαζα τα ανάλογα nicknames...Θές να μου πέις ποια είναι τα "άλλα" προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν σε παρακαλώ?
KoMM Μάϊος 29, 2008 #6 Μάϊος 29, 2008 Δέν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να το πείς αυτό δημόσια...ίσως ένα τηλέφωνο στο μαγαζί να σου έλυνε την απορία.Επίσης, δέν νομίζω πώς θα έχουν πρόβλημα ή δέν θα θέλουν να στο στείλουν...απλά επειδή ζούμε σε μία κοινωνία που όλοι τρέχουμε μάλλον θα έχει ξεχαστεί το θέμα...Επίσης...με τα thumbsdown , ειρωνίες κτλ δέν κερδίζετε τίποτα...Ωραια δικαιολογια!Την επομενη φορα θα ξεχασω και γω να πληρωσω...για λιγους μηνες.
GoriLLakoS Μάϊος 29, 2008 #8 Μάϊος 29, 2008 Ωραια δικαιολογια!Την επομενη φορα θα ξεχασω και γω να πληρωσω...για λιγους μηνες.Κάνε ότι νομίζεις...κακό σε εσένα θα κάνεις όχι σε εμένα...
Michalis761416003192 Μάϊος 29, 2008 #9 Μάϊος 29, 2008 Δεν καταλαβαίνω την τόσο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Επικοινώνησα με τον inertiacreep και το θέμα λύθηκε.Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να συνεχιστεί η κουβέντα.
KoMM Μάϊος 29, 2008 #11 Μάϊος 29, 2008 Κάνε ότι νομίζεις...κακό σε εσένα θα κάνεις όχι σε εμένα...Χμμ.Οκ. πιο λιανά λοιπόν.Όπως τα καταστήματα σε ενημερώνουν για πληρωμές και σε σπαμαρουν -γενικα, όχι μόνο της πληροφορικής-, έτσι θα έπρεπε και για τέτοια θέματα να μη τρέχει ο πελάτης.Δεν είναι δικαιολογία το ξεχνάω.Δεν είναι επαγγελματισμός.Προσωπικά τέτοια γεγονότα δε με αποτρέπουν απ το να ψωνίζω από τα μαγαζιά γιατί αναγνωρίζω την περίπτωση λάθος.Όμως δεν καταννοώ πως ένας άνθρωπος του χώρου -απ όσο έχω καταλάβει?- λέει με τόση ευκολία " η ζωη εχει τρεξιματα, το ξεχάσανε".Τέλος, συμφωνώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο για τη συγκεκριμένη περίπτωση να λέγονται δημόσια, αλλά είναι θέμα του OP και αφού το έγραψε;Και στην τελική, βρέθηκε και η λύση.Δεν είναι αναγκαστικά τόσο αρνητικό.Peace :daisy:
inertiacreep Μάϊος 29, 2008 Author #12 Μάϊος 29, 2008 Κακώς μάλλον έγραψα ότι έγραψα λοιπόν. Δεν είχα κανένα σκοπό να αρχίσουν τα flames από δώ κι από κει...αν το ήθελα θα έγραφα πολλά παραπάνω και σε άλλους τόνους. Απλά εξέφρασα το παράπονό μου. Αν πείραξε κάποιον ο τρόπος, πρόβλημά του. Κλειδώστε το λοιπόν να πάμε για κανα μπάνιο
GoriLLakoS Μάϊος 29, 2008 #13 Μάϊος 29, 2008 Χμμ.Οκ. πιο λιανά λοιπόν.Όπως τα καταστήματα σε ενημερώνουν για πληρωμές και σε σπαμαρουν -γενικα, όχι μόνο της πληροφορικής-, έτσι θα έπρεπε και για τέτοια θέματα να μη τρέχει ο πελάτης.Δεν είναι δικαιολογία το ξεχνάω.Δεν είναι επαγγελματισμός.Προσωπικά τέτοια γεγονότα δε με αποτρέπουν απ το να ψωνίζω από τα μαγαζιά γιατί αναγνωρίζω την περίπτωση λάθος.Όμως δεν καταννοώ πως ένας άνθρωπος του χώρου -απ όσο έχω καταλάβει?- λέει με τόση ευκολία " η ζωη εχει τρεξιματα, το ξεχάσανε".Τέλος, συμφωνώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο για τη συγκεκριμένη περίπτωση να λέγονται δημόσια, αλλά είναι θέμα του OP και αφού το έγραψε;Και στην τελική, βρέθηκε και η λύση.Δεν είναι αναγκαστικά τόσο αρνητικό.Peace :daisy:Εππαγελματικά όλοι πρέπει να είναι άψογοι χωρίς καν συζήτηση...Άλλα άμα κάποιοι έχουν ανταλλάξει και 2 κουβέντες, είναι γνωστοί ή φίλοι..τέτοιες συζητήσεις νομίζω πώς δέν πρέπει να υπάρχουν...Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Κοπρίτης Μάϊος 29, 2008 #14 Μάϊος 29, 2008 απλα για να μην νομιζετε οτι αυτα συμβαινουν μονο εδω, αναφερω ενδεικτικα οτι περιμενω απο Δεκεμβριοτου 2007 κι εγω ενα πληρες συστημα-επαθλο παγκοσμιου διαγωνισμου της Coolermasterκαι πριν βιαστειτε να πειτε οτι φταει η αποσταση, τα επαθλα τους απο τον ιδιο διαγωνισμο περιμενουν και ολοι οι αλλοι νικητες ανα την υφηλιο....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.