Jump to content

6600 GT RMA MULTIRAMA

Aris137

Recommended Posts

Αφου εισαι ευχαριστημενος εμενα δεν μου πεφτει πια λογος! Περιμενω αποφαση απο το Ανωτατο!

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Από το site της MSI (τυχαίο παράδειγμα εταιρίας)

MSI VGA Products are warranted for 3 year limited warranty (Two (2) years Parts & Labor, and the third Year Parts ONLY, shipping and handling fee will be required).

Έχεις να σχολιάσεις κάτι άλλο από τα λεγόμενα μου ή θες να παίξουμε με τις λέξεις;

θες να μου εξηγησεις δηλαδη τι θα γινει αν μου χαλασει η καρτα τον 3ο χρονο?

θες να μου εξηγησεις δηλαδη τι θα γινει αν μου χαλασει η καρτα τον 3ο χρονο?

Αν καταλαβα καλά :

"Two (2) years Parts & Labor" αμα σου χαλασει μεσα στα πρωτα δυο χρόνια τοτε δεν πληρώνεις τπτ.

"and the third Year Parts ONLY, shipping and handling fee will be required" , στην εγγύηση συμπεριλαμβάνονται μόνο τα μηχανικά πραγματα .Δηλαδη οτι θα αναγκαστεις να πληρώσεις τον τεχνίκο και τα μεταφορικά.

Αλλα ,άν δεν κάνω λάθος και στις 2 φορές δεν πρεπει να παρει καινουργια κάρτα ρε παιδια?

Εγω ξερω οτι οσο καιρο ειναι η εγγυηση,τοσο καιρο εισαι καλυμενος..Σιγα ο καθε υπαλληλος μην ξερει το καθε ψιλο γραμμα της εταιριας..

Μια φορα ετυχε να παω για rma στο πλαισιο , ενα mp3 το κοιταξε λιγο,ασχοληθηκε ελαχιστα και ολα μια χαρα..Τζαμπα ταλαιπωρουν τον ανθρωπο επειδη ειναι στα τελη της η εγγυηση..:TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.