sebastian Ιούνιος 6, 2008 #61 Ιούνιος 6, 2008 Αφου εισαι ευχαριστημενος εμενα δεν μου πεφτει πια λογος! Περιμενω αποφαση απο το Ανωτατο!
Kostas007 Ιούνιος 6, 2008 #62 Ιούνιος 6, 2008 Από το site της MSI (τυχαίο παράδειγμα εταιρίας)MSI VGA Products are warranted for 3 year limited warranty (Two (2) years Parts & Labor, and the third Year Parts ONLY, shipping and handling fee will be required).Έχεις να σχολιάσεις κάτι άλλο από τα λεγόμενα μου ή θες να παίξουμε με τις λέξεις;θες να μου εξηγησεις δηλαδη τι θα γινει αν μου χαλασει η καρτα τον 3ο χρονο?
Goku Ιούνιος 7, 2008 #63 Ιούνιος 7, 2008 θες να μου εξηγησεις δηλαδη τι θα γινει αν μου χαλασει η καρτα τον 3ο χρονο? Αν καταλαβα καλά : "Two (2) years Parts & Labor" αμα σου χαλασει μεσα στα πρωτα δυο χρόνια τοτε δεν πληρώνεις τπτ. "and the third Year Parts ONLY, shipping and handling fee will be required" , στην εγγύηση συμπεριλαμβάνονται μόνο τα μηχανικά πραγματα .Δηλαδη οτι θα αναγκαστεις να πληρώσεις τον τεχνίκο και τα μεταφορικά. Αλλα ,άν δεν κάνω λάθος και στις 2 φορές δεν πρεπει να παρει καινουργια κάρτα ρε παιδια? Εγω ξερω οτι οσο καιρο ειναι η εγγυηση,τοσο καιρο εισαι καλυμενος..Σιγα ο καθε υπαλληλος μην ξερει το καθε ψιλο γραμμα της εταιριας.. Μια φορα ετυχε να παω για rma στο πλαισιο , ενα mp3 το κοιταξε λιγο,ασχοληθηκε ελαχιστα και ολα μια χαρα..Τζαμπα ταλαιπωρουν τον ανθρωπο επειδη ειναι στα τελη της η εγγυηση..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.