Jump to content

laptop monitor cable

Plutonium

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Έχω μια μονάδα σπίτι η οποία έμεινε χωρίς οθόνη.Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο καλώδιο,έτσι ώστε η μονάδα να χρησιμοποιεί σαν οθόνη την οθόνη του φορητού που έχω σπίτι.

Ευχαριστώ.

καλώδιο όχι δεν υπάρχει ,πατέντες ναι αλλά ασύμφορες

καλώδιο όχι δεν υπάρχει ,πατέντες ναι αλλά ασύμφορες

Πόσo ακριβές είναι οι πατέντες;

To ασύμφορες δεν είναι τόσο για το οικονομικό όσο για το ότι με την εφαρμογή της πατέντας θα πρέπει να «πειράξεις» πολύ χοντρά το λάπτοπ...

αν έχεις windows μπορείς να ενεργοποιήσεις το remote desktop connection και να το βλέπεις δικτυακά από το laptop σου. το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι στο ίδιο δίκτυο. δεν ξέρω τη χρήση που θέλεις να κάνεις απλά στο προτείνω σαν επιλογή.

Ευχαριστώ παιδιά.

Αυτό που θέλω να κάνω,είναι να βάλω στο παλιό pc linux και να αρχίσω να τα μαθαίνω σιγά-σιγά.

Το desktop και το laptop είναι συνδεδεμένα πάνω σε router,οπότε αυτόματα βρίσκονται σε LAN.

Για την απομακρυσμένη διαχείρηση πρέπει να κάνω ρυθμίσεις;

ένας τρόπος είναι να ενεργοποιήσεις vnc server στο linux και με έναν vnc client (πχ ultravnc) στο laptop θα βλέπεις κανονικά το μηχάνημα σου με γραφικό περιβάλλον.

Για να στήσεις linux στο μηχάνημα που χάλασε η οθόνη μέσω repote desktop το βλέπω εξαιρετικά ομιχλώδες.

Οι λύσεις που σου προτείνουν προϋποθέτουν ότι το μηχάνημα αυτό έχει ήδη ένα λειτουργικό επάνω του οπότε η ρύθμιση του repote desktop ή ενώς άλλου παρόμοιου προγράμματος έχει ήδη γίνει.

Βασικά χρειάζεσαι οποσδήποτε μόνιτορ στο μηχάνημα αυτό προκειμένου να γίνουν οι ρυθμίσεις (είτε αφορούν linux είτε windows) και μετά να το χειρίζεσαι από απόσταση.

Καλύτερα να ρίξεις μια ματιά στις αγγελίες, θα βρείς κλασσικά μόνιτορ πάρα πολύ φθηνά είτε 15άρια tft.

Από την άλλη βέβαια με ένα 150άρι περίπου νομίζω ότι πέρνεις νέο 19άρι tft...

Ωραία,αν πούμε ότι βάζω και στο desktop windows,τι settings ρυθμίζω?

Υπάρχει μια οθόνη που πρέπει να τη δώσω στον αδερφό μου,και λεφτά για φτηνό μόνιτορ διαθέτω...χώρο δε διαθέτω.

Μένω σε ένα εξαιρετικά μικρό δωμάτιο.

Απλά δώστε μου ένα link αν έχει δημιουργηθεί παρόμοιο thread and sorry for the noobie questions.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.