Jump to content

Αγορα Phase Change

Thodoris21

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

ναι οπως τα λενε απο πανω, για 24/7 αν βαλεις οτι ενα κομπρεσερακι 1/2HP= 372.84 W και αν υπολογησεις μια μεση max αποδοση 70%, θα εχεις μια μεση ac καταναλωση 530W.

Αν σε παιρνει και εισαι σε φαση, καντο !

Aν το δωμάτιο κλιματίζεται και ανέχεσαι το κόστος που ανέφεραν πιο πάνω για 24/7 μαζί με το κόστος του κλιματιστικού, προχώρα άφοβα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, εξέτασε το από Οκτώβρη καλύτερα. Αυτό επειδή ρώτησες αν συμφέρει, ξεκάθαρα οχι για καλοκαίρι. Πέρασα ένα καλοκαίρι με phase στο δωμάτιο για 24/7 ακόμα και για σερφάρισμα, για αυτό στο λεω.

εγω πηρα ενα εδω και 3-4 μερες αλλα σαφως οχι για 24/7...οποτε εχω χρονο και μου`ρχεται το κουμπωνω σε 2 λεπτα και παιζω...μετα το βγαζω και σε αλλα 2 λεπτα εχω βαλει την TRUE...καθολου κοπος και χεις και το μονοβαθμιο δικο σου να το βαζεις οποτε και οσο θες..

Ναι σωστά κάτι αντίστοιχο θέλω να κάνω και εγώ...μόνο για bench γιατί απ΄ότι καταλαβαίνω δεν συμφέρει για 24/7!Πάντως Γιώργο το βάλε-βγάλε είναι εύκολο ή είναι μανούρα?

ε ουσιαστικα για ψυγειο προκειται αλλα χωρις τα φασολακια,τις μπυρες κλπ κλπ....

ο θορυβος ειναι αναλογα με τι κομπρεσoρα θα εχει,τι αεριο,γιατι θα ειναι ρυθμισμενο..

το δικο μου που ειναι για 24/7 προς το παρων δεν κανει θορυβο καθολου..πιο πολυ ακουγονται τα φανακια που εχει,ενα για εξαερισμο του κουτιου του και το αλλο του condenser..

Αν διαλέξεις σωστό κομπρέσσορα θα είναι "αθόρυβο", αλλά σε bench δεν μας επηρεάζει ο θόρυβος. Όταν έφτιαξα το δικό μου, ( http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1533 ) για 4-5 βαθμούς θυσίασα αρκετά dB βάζοντας delta fan στο condenser kai 1/2hp μοτέρ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.