jois21 Ιούνιος 11, 2008 #42 Ιούνιος 11, 2008 Kαλο αλλα τωρα δε μπαινει ψυγειο κατω απ το καπακι. Για δωσε πληροφοριες. Κλεινει ευκολα; Θελει "κλειδωμα" για να μεινει κατω; Απο που; Ποσο περιπου;
Κωστάκης Ιούνιος 11, 2008 #43 Ιούνιος 11, 2008 Έχω ένα armor που κάθεται... :whistling Πότε να το φέρω?? :P:P
crio Ιούνιος 12, 2008 #44 Ιούνιος 12, 2008 Elvish κατ'αρχάς μπράβο.Πολύ όμορφη δουλειά.Θέλω να σε ρωτήσω πόσο σου στοίχησε αυτό που σηκώνει το πάνω μέρος του κουτιού,πως λέγεται και αν πως ακριβών λειτουργεί.
elvish Ιούνιος 12, 2008 Author #45 Ιούνιος 12, 2008 jois21 Kαλο αλλα τωρα δε μπαινει ψυγειο κατω απ το καπακι.Για δωσε πληροφοριες. Κλεινει ευκολα; Θελει "κλειδωμα" για να μεινει κατω; Απο που; Ποσο περιπου; Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν θα χωρέσει το ψυγείο…Βασικά ήταν απλά βιαστική τοποθέτηση, και δεν θα κάτσει εκεί…Το αμορτισερακι σηκώνει 5 κιλά… είναι μικρό μεγάλο… δηλαδή για το κουτί χρειάζεται κάτι πιο μικρό.Τιμή δεν ξέρω, ο τύπος μόλις άκουσε τι φτιάχνω μου το έδωσε για δοκιμές Μαζί με τα πλάγια πιασιματάκια πρέπει να πηγαίνει κάπου στα 30 ευρώ… είναι ακριβό αλλά φουλ ανοξείδωτο Κωστάκης Έχω ένα armor που κάθεται... Πότε να το φέρω?? axax Άμα δω άλλο tower θα πέσω από το μπαλκόνι crio Θέλω να σε ρωτήσω πόσο σου στοίχησε αυτό που σηκώνει το πάνω μέρος του κουτιού,πως λέγεται και αν πως ακριβών λειτουργεί. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν τέτοια, απλά άμα ψάξεις για σκάφος θα βρεις μικρού μεγέθους για τάπες και διάφορα, το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω για κιλά, είναι όλα θηρία και δεν κάνουν… στρεβλώνουν όλο το tower
elvish Ιούνιος 12, 2008 Author #46 Ιούνιος 12, 2008 Καλησπέρα Ένα μικρό update… Λόγο χθεσινής υπερβολής στο ποτό , δεν ήμουν σε θέση να λειτουργήσω, οπότε κάθισα να σκεφτώ τον σχεδιασμό του καπακιού. Λόγο της σχεδίασης του pc70 χρειάζεται τα πλαϊνά για τα καπάκια, κρύβουν τον άσχημο σκελετό Οπότε αναγκαστικά το ξαναμετατρέπω στην αρχική του μορφή
elvish Ιούνιος 22, 2008 Author #49 Ιούνιος 22, 2008 Έφτασαν μερικά πραγματάκια, Το μονό ψυγείο Το διπλό ψυγείο Και το τριπλό
elvish Ιούλιος 9, 2008 Author #50 Ιούλιος 9, 2008 Λοιπόν , η ιδέα είναι να φτιάξω κάλυμμα για το διπλό ψυγείο που θα κάτσει στον πάτο του υπολογιστή. Είχα σχεδίαση να μπει μονός, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και έτσι έσπασα την εισαγωγή που είχα φτιάξει, άνοιξα και δεύτερη τρύπα, και ξεκίνησα με την κατασκευή. Έκοψα mdf 10 χιλιοστών στο σχήμα που ήθελα Δοκιμές με διάφορες γωνίες, τελικά επειδή σκέφτηκα ότι θα το πλακώσω στις εποξικές, διάλεξα πλαστική γωνία, είναι και ελαφριές Εφαρμογή με εποξική Οι δυο πλευρές Δοκιμάζοντας την σήτα
elvish Ιούλιος 9, 2008 Author #52 Ιούλιος 9, 2008 Ο πάτος του κουτιού από την πάνω πλευρά Το ψυγείο από κάτω Και μια γεύση της τοποθεσίας του κουτιού
bleo8onhs Ιούλιος 9, 2008 #53 Ιούλιος 9, 2008 Τα δαχτυλίδια γιατί τα έφτιαξες έτσι, και δεν τα έφτιαχνες με στόκο και τρίψιμο? Γρηγορότερα θα τέλειωνες νομίζω.
elvish Ιούλιος 10, 2008 Author #54 Ιούλιος 10, 2008 Τα δαχτυλίδια γιατί τα έφτιαξες έτσι, και δεν τα έφτιαχνες με στόκο και τρίψιμο? Γρηγορότερα θα τέλειωνες νομίζω. Κοίτα να δεις, οι λόγοι που θα χρησιμοποίησης depron και ίνες παρά μόνο στόκο, είναι δυο, πρώτον η αντοχή, μεγάλη πιθανότητα να μην αντέξει στην κακομεταχείριση ο στόκος και να σκάσει εύκολα, και δεύτερον το βάρος, το depron έχει μηδαμινό βάρος, ενώ κατέχει όγκο, άμα συνδυαστούν σωστά, βγαίνεις στο μισό βάρος τουλάχιστον.
elvish Ιούλιος 10, 2008 Author #56 Ιούλιος 10, 2008 Που βρηκες το διατρητο;;;; Είναι alfer, γερμανική εταιρία.Έχει το Leroy Merlin στο ΙΚΕΑ δίπλα Πάρτε ηρεμιστικά πριν πάτε, οι τιμές είναι για ανακοπή καρδίας
jois21 Ιούλιος 10, 2008 #59 Ιούλιος 10, 2008 1x2 περιπου 60Ε στο πειραια... Αμα βαλεις και τα χαπια και τη βενζινη για το αεροδρομιο, καλυτερα να παρεις ενα 2ο κουτι.
theovaz Ιούλιος 10, 2008 #60 Ιούλιος 10, 2008 Φοβερή δουλειά:T: Αυτήν την σίτα http://www.thelab.gr/attachment.php?attachmentid=31276&d=1213205858 από που την πήρες;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.