Jump to content

Lian Li Pc 70 project

elvish

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Kαλο αλλα τωρα δε μπαινει ψυγειο κατω απ το καπακι.

Για δωσε πληροφοριες. Κλεινει ευκολα; Θελει "κλειδωμα" για να μεινει κατω; Απο που; Ποσο περιπου; :shifty:

Elvish κατ'αρχάς μπράβο.Πολύ όμορφη δουλειά.Θέλω να σε ρωτήσω πόσο σου στοίχησε αυτό που σηκώνει το πάνω μέρος του κουτιού,πως λέγεται και αν πως ακριβών λειτουργεί.

jois21 Kαλο αλλα τωρα δε μπαινει ψυγειο κατω απ το καπακι.

Για δωσε πληροφοριες. Κλεινει ευκολα; Θελει "κλειδωμα" για να μεινει κατω; Απο που; Ποσο περιπου;

Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν θα χωρέσει το ψυγείο…

Βασικά ήταν απλά βιαστική τοποθέτηση, και δεν θα κάτσει εκεί…

Το αμορτισερακι σηκώνει 5 κιλά… είναι μικρό μεγάλο… δηλαδή για το κουτί χρειάζεται κάτι πιο μικρό.

Τιμή δεν ξέρω, ο τύπος μόλις άκουσε τι φτιάχνω μου το έδωσε για δοκιμές

Μαζί με τα πλάγια πιασιματάκια πρέπει να πηγαίνει κάπου στα 30 ευρώ…

είναι ακριβό αλλά φουλ ανοξείδωτο

Κωστάκης Έχω ένα armor που κάθεται...

Πότε να το φέρω??

axax Άμα δω άλλο tower θα πέσω από το μπαλκόνι

crio Θέλω να σε ρωτήσω πόσο σου στοίχησε αυτό που σηκώνει το πάνω μέρος του κουτιού,πως λέγεται και αν πως ακριβών λειτουργεί.

Όλα τα αυτοκίνητα έχουν τέτοια, απλά άμα ψάξεις για σκάφος θα βρεις μικρού μεγέθους για τάπες και διάφορα, το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω για κιλά, είναι όλα θηρία και δεν κάνουν… στρεβλώνουν όλο το tower

Καλησπέρα

Ένα μικρό update…

Λόγο χθεσινής υπερβολής στο ποτό , δεν ήμουν σε θέση να λειτουργήσω, οπότε κάθισα να σκεφτώ τον σχεδιασμό του καπακιού.

Λόγο της σχεδίασης του pc70 χρειάζεται τα πλαϊνά για τα καπάκια, κρύβουν τον άσχημο σκελετό

Οπότε αναγκαστικά το ξαναμετατρέπω στην αρχική του μορφή

post-822-1416073545,0451_thumb.jpg

post-822-1416073545,1368_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Λοιπόν , η ιδέα είναι να φτιάξω κάλυμμα για το διπλό ψυγείο που θα κάτσει στον πάτο του υπολογιστή.

Είχα σχεδίαση να μπει μονός, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και έτσι έσπασα την εισαγωγή που είχα φτιάξει, άνοιξα και δεύτερη τρύπα, και ξεκίνησα με την κατασκευή.

Έκοψα mdf 10 χιλιοστών στο σχήμα που ήθελα

post-822-1416073580,7004_thumb.jpg

Δοκιμές με διάφορες γωνίες, τελικά επειδή σκέφτηκα ότι θα το πλακώσω στις εποξικές, διάλεξα πλαστική γωνία, είναι και ελαφριές

post-822-1416073580,8611_thumb.jpg

Εφαρμογή με εποξική

post-822-1416073580,8826_thumb.jpg

Οι δυο πλευρές

post-822-1416073580,8931_thumb.jpg

Δοκιμάζοντας την σήτα

post-822-1416073580,9192_thumb.jpg

Ο πάτος του κουτιού από την πάνω πλευρά

post-822-1416073581,1022_thumb.jpg

Το ψυγείο από κάτω

post-822-1416073581,1387_thumb.jpg

Και μια γεύση της τοποθεσίας του κουτιού

post-822-1416073581,1715_thumb.jpg

post-822-1416073581,1898_thumb.jpg

post-822-1416073581,2068_thumb.jpg

Τα δαχτυλίδια γιατί τα έφτιαξες έτσι, και δεν τα έφτιαχνες με στόκο και τρίψιμο? Γρηγορότερα θα τέλειωνες νομίζω.

Τα δαχτυλίδια γιατί τα έφτιαξες έτσι, και δεν τα έφτιαχνες με στόκο και τρίψιμο? Γρηγορότερα θα τέλειωνες νομίζω.

Κοίτα να δεις, οι λόγοι που θα χρησιμοποίησης depron και ίνες παρά μόνο στόκο, είναι δυο, πρώτον η αντοχή, μεγάλη πιθανότητα να μην αντέξει στην κακομεταχείριση ο στόκος και να σκάσει εύκολα, και δεύτερον το βάρος, το depron έχει μηδαμινό βάρος, ενώ κατέχει όγκο, άμα συνδυαστούν σωστά, βγαίνεις στο μισό βάρος τουλάχιστον.

Που βρηκες το διατρητο;;;;

Είναι alfer, γερμανική εταιρία.

Έχει το Leroy Merlin στο ΙΚΕΑ δίπλα

Πάρτε ηρεμιστικά πριν πάτε, οι τιμές είναι για ανακοπή καρδίας

1x2 περιπου 60Ε στο πειραια...

Αμα βαλεις και τα χαπια και τη βενζινη για το αεροδρομιο, καλυτερα να παρεις ενα 2ο κουτι.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.