ForcaMU Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2008 Παιδιά ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει η κάρτα ήχου μου. (μια Realtek Που είναι πάνω σε p5k)Ενώ στην διαχείριση την βγάζει κανονικά χωρίς προβλήματα στο ήχοι και συσκευές λέει "Δεν υπάρχει συσκευή ήχου".Τι να κάνω; έχω δοκιμάσει να βγάλω και να ξανά βάλω τους drivers πάνω από 5 φορές αλλά τίποτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForcaMU Μάϊος 28, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForcaMU Μάϊος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 μπας και το σσ βοηθήσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Africa Μάϊος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 κανε καμια ενημερωση προγραμματος απο την διαχειρηση..κατεβασε τους τελευταιους ντραιβερς αν δεν το εχεις ηδη κανει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForcaMU Μάϊος 28, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 είδει τους έχω εγκαταστήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Μάϊος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Δοκιμασε να την απενεργοποιησεις απο το bios (onboard φανταζομαι ειναι) κ να μπεις win. Δες αν στη βγαζει ακομα στη διαχειριση συσκευων. Αν ναι κανε τη uninstall. Ενεργοποιησε τη ξανα απο bios κ μπες win. Drivers & god help u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForcaMU Μάϊος 28, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 δεν νομίζω να έχει επιλογή το bios.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Μάϊος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Θα εχει. Αν βαλεις πχ pci καρτα ηχου θα εχει δυο ? Αρα μαλλον θα εχει στο bios επιλογη απενεργοποιησης onboard συσκευης, μπορει να τη λεει Azalia, rozalia ή καπως ετσι Στο μπουμπουντου παιζει κανονικα ο ηχος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForcaMU Μάϊος 28, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 ναι στα ubuntu παίζει κανονικά ο ήχος..έχω τρελαθεί..από τις 2 ψάχνω να βρω λύση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForcaMU Μάϊος 28, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Μπα, βρήκα την επιλογή, έκανα αυτό που είπες αλλά τίποτα..θα κάνω format και θα βάλω vista τελικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 29, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 ..θα κάνω format και θα βάλω vista τελικά.. :hehe::hehe::hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Μάϊος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Μπα, βρήκα την επιλογή, έκανα αυτό που είπες αλλά τίποτα..θα κάνω format και θα βάλω vista τελικά.. Δε θέλω απελπισίες. Στην ανάγκη, αν δεν παίζει τίποτα, άνοιξε το παράθυρο και πήδα έξω - όχι και vrista όμως, έλεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.