Jump to content

πρόβλημα με κάρτα ήχου

ForcaMU

Recommended Posts

Παιδιά ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει η κάρτα ήχου μου. (μια Realtek Που είναι πάνω σε p5k)

Ενώ στην διαχείριση την βγάζει κανονικά χωρίς προβλήματα στο ήχοι και συσκευές λέει "Δεν υπάρχει συσκευή ήχου".

Τι να κάνω; έχω δοκιμάσει να βγάλω και να ξανά βάλω τους drivers πάνω από 5 φορές αλλά τίποτα!!

Δοκιμασε να την απενεργοποιησεις απο το bios (onboard φανταζομαι ειναι) κ να μπεις win. Δες αν στη βγαζει ακομα στη διαχειριση συσκευων. Αν ναι κανε τη uninstall. Ενεργοποιησε τη ξανα απο bios κ μπες win. Drivers & god help u.

Θα εχει. Αν βαλεις πχ pci καρτα ηχου θα εχει δυο ? Αρα μαλλον θα εχει στο bios επιλογη απενεργοποιησης onboard συσκευης, μπορει να τη λεει Azalia, rozalia ή καπως ετσι :)

Στο μπουμπουντου παιζει κανονικα ο ηχος?

Μπα, βρήκα την επιλογή, έκανα αυτό που είπες αλλά τίποτα..θα κάνω format και θα βάλω vista τελικά..

Δε θέλω απελπισίες. Στην ανάγκη, αν δεν παίζει τίποτα, άνοιξε το παράθυρο και πήδα έξω - όχι και vrista όμως, έλεος :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.