Jump to content

iPhone 16GB uNBOXED...

gbak

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

dsc02393br7.jpg dsc02397iq5.jpg

dsc02401pc2.jpg dsc02403zr4.jpg

και unlocked

dsc02408jl1.jpg

πολυ θετικες οι πρωτες εντυπωσεις...αρκετα γρηγορο και πολυ βολικο interface με πολυ καλο sync μεσω του itunes

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

thnx μαν... ναι απο αμερικα φοραει την 1.1.4..

ανετο σερφαρισμα με το σαφαρι στον λαμπη..

dsc02410nk3.jpg

Kαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό! Με γειές Γιώργη! Και άσε τον perp να λέει! Όσα δεν φτάνει η αλεπού... :p:P:P

Kαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό! Με γειές Γιώργη! Και άσε τον perp να λέει! Όσα δεν φτάνει η αλεπού... :p:P:P

δεν θες να ξέρεις τι κανει η αλεπου αυτον τον καιρο φιλος :p:P:P:P

δεν θες να ξέρεις τι κανει η αλεπου αυτον τον καιρο φιλος :p:P:P:P

Touch Diamond ε?:whistling

ασχετα τελειως.... θα σου πει ο junior :p... μην χαλάσουμε το thread του george όμως πλιζ

πάει φλωρεψε και ο γβακ :p

αμα το δεις και το επεξεργαστείς ισως αλαξεις γνωμη...μονο και μονο που το κανω plug στο αμαξι μου για mp3 μου φτανει..περα που ειναι οτι πιο εργονομιkο και εξυπνο smartphone που χει πεσει ποτε στα χερια μου..

σε πειράζω ρε αγορι :p

το εχουν 2 παλικάρια στην δουλεια και οντως ειναι πολυ ωραίο...χωρια τα κολπακια του με τις εικονες, το μενου και υπολοιπα...

Καλορίζικο:), αλλά λιγο αργά δεν το πήρες ομως ρε φίλε? Σε λιγοτερο απο ένα μήνα βγαίνει το καινούριο..

προσωπικα τα τελευταια πραγματα που με ενδιαφερουν σε μια συσκευη ειναι αυτα....μαλλον δεν με ενδιαφερουν καθολου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.