agganis1416003242 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2008 Εχω ενα Wallparer που εχει ενα σχημα (κατι σαν σταυρο στη μεση).Θελω τα εικονιδια μου να ειναι ακριβως μεσα στα κενα που σχηματιζει ο σtαυρος αυτος.Θελω δηλαδη να βαλω να εικονιδια μου σε συγκεκριμενη θεση στην επιφανεια εργασιας.Τα Windows δεν μου επιτρεπουν να τα βαλω οπου ακριβως θελω εγω.Πως θα το κανω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Μάϊος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Στην επιφάνεια εργασίας θα πατίσεις δεξί κλικ>Τακτοποίηση εικονιδίων κατα>και θα ξετικάρεις την επιλογή Στοίχιση στο πλέγμα. Μετά όταν τα σύρεις θα μένουν εκεί που τα άφησες...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Right click στην επιφάνεια εργασίας -> View -> βγάζεις το Auto Arrange και βγάζεις το Align to Grid. Edit: Με πρόλαβαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Μάϊος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Edit: Με πρόλαβαν Τα FORD πρόλαβαν τα HONDA!!!:P (πλακίτσα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 :OT: H Ford θελει πολλααα ψωμια ακομα για να φτασει την Honda :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini_fan Μάϊος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Σε ποιον τομεα ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Μάϊος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Δεν πάμε εδώ να τα πούμε αυτά, γιατί αυτό είναι άλλο topic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Τα FORD πρόλαβαν τα HONDA!!!:P (πλακίτσα!) :hehe::hehe::hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.