Jump to content

Ghost σε clients απο LAN

Rgiris7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά παιδιά.Εχω ανοίξει πρόσφατα ένα internet cafe.Μέχρι και πριν λίγο καιρό όλα τα games,softwares κτλ...τα είχε αναλάβει ένας τεχνικός για το κατάστημα.Απ΄τη στιγμή που σταμάτησε και μετά εχω αναλάβει εγώ προσωπικά όλη τη δουλειά που πέρναγε απ'το χέρι του και ευτυχώς μέχρι στιγμής τα έχω πάει μια χαρά.

Το πρόβλημα που δεν μπόρεσα να λύσω και με απασχολεί είναι το εξής:Συχνά πυκνά κανω ghost τα pc για πολλούς και διάφορους λόγους.Αυτό που δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να κάνω ghost τα pc(clients) μέσω του δικτύου(LAN).Δοκίμασα το Symantec Ghost το οποίο έχει μέσα το GhostCast Server αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ(διαβάζοντας και το manual) και δεν τα έχω καταφέρει.

Θα σας παρακαλούσα όποιος γνωρίζει κάποιο συγκεκριμένο τρόπο,με οποιοδήποτε software,το πως μπορώ να κάνω τη δουλειά που θέλω ας κάνει τον κόπο να αφιερώσει λιγάκι χρόνο και να γράψει οτιδήποτε σχετικό θα μπορούσε να με βοηθήσει.,

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

rgiris? είσαι ο γνωστός??? αν ναι, welcome στο lab...

αν όχι, welcome στο lab και δώσε μου χρόνο να ετοιμάσω guide...:D

Είδα post και είπα θα μου απάντησε κάνας σοβαρός άνθρωπος ρε...Αλλά πάλι εσύ..!:wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.