ProPitsiriko$ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2008 Για Σας.... Ειμαι ετοιμασμενος για ενα νεο στησιμο και επειδη δεν παιζουν πολλα ευρω για custom w/c θα παω σε μια οικονομικη λυση με ετοιμο κιτακι.... Ειμαι αναμεσα σε 2 κιτακια...αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την αποδοση στον Q6600...που αυτο ειναι και το κυριο στοιχειο του thread Λοιπον..τα κιτ ειναι: 1) Coolit eliminator CPU cooler 59Ευρω απο το Πλαισιο 2) THERMALTAKE BIGWATER στα 81.50 Ευρω απο το e-shop...link No2 Το ποιο μαγαζι θα διαλεξω δεν με ενοχλει...Ούτε η τιμη Υποψην οτι θα ''στεγαζεται'' κατω απο ενα Cosmos S και εχω υποψιες για το αν θα χωρεσει το Coolit με τον 23αρι τον πλαινο και για το αν θα χαλαει το airflow :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Μάϊος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 φιλε μου καλύτερα το 2ο και αν μποεις να δώσεις και 20 εουρος παραπανω να παρεις αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650503 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 27, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Το ειδα και αυτο...Αλλα το 2πλο ψυγειο γιατι εχει βαση ? που θα το βαλω ? θα μπορεσω να εχω 1 2πλο ψυγειο και ενα μονο στο Cosmos ? διπλα διπλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Μάϊος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Πιτσιρικο ενα αλλο στο ε-shop που μπαινει σε 2 x 5.25 το ειδες? Δεν κρατησα το λινκ... Λιγο ακριβοτερο ηταν... Ασημενιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Καλό το TT αλλά η αντλία του μου κάνει λίγο μικρή...Αν ψαχτείς καλά, και πάρεις parts από δω και από κει με 100- μπορείς να κάνεις μια αξιοπρεπή custom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 27, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Για custom εχω σκεφτει μια και παει στα 149ευρω....Το σκευτομαι ομως... WC customhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976863&product=927147 (9E)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976865&product=1033344 (42E)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976871&product=974072 (3E)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976863&product=927147 (43E)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976861&product=1077708 (52E) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Μάϊος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 γιατί 2 ψυγεια φίλε?βάλε 1 και για μπλοκ το d-tec που είναι λιγο ακριβότερο αλλά πολύ καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Το Block που έχει διαλέξει είναι φρέσκο και με καλές κριτικές! Αυτό θα πάρω κι εγώ αύριο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 28, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Το Block που έχει διαλέξει είναι φρέσκο και με καλές κριτικές! Αυτό θα πάρω κι εγώ αύριο...! Ετσι Ετσι...εχω μαθει οτι ειναι απο τα καλυτερα...ασε που σκευτομαι να παρω και 3πλο ψυγειο γιατι ερχονται οι 4870 της Ati και εχω αρχισει και ζεστενομαι παρα πολυ....θα σκασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Μάϊος 28, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 μην βαλεις στο ιδιο loop τις καρτες κατα την γνωμη μου...το ιδιο εκανα και εγω και το εχω ψιλομετανιωσει 2χ 3870 εχω και 2 ψυγεια,καλα blocks δυνατη αντλια κτλπ και δεν λεω...απο temps στις καρτουλες ειμαι καλα...αλλα cpu ειχα ακριβως τις ιδιες και λιγο καλυτερες σε ιdle στον αερα..οσο καλα και να ειναι τα ψυγεια δεν μπορουν να αποροφησουν τετοια ποσα θερμοτητας..Οποτε αν εχεις την δυνατοτητα να στησεις 2 loops καλα θα ειναι..και με 3/8 οχι μιση και μπουχτισεις στους σωληνες..Αν και οι 1/2 ειναι λιγακι πιο cool Τωρα ισως και να εχω αδικο αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 28, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Δεν θα επερνα ποτε δουλεια δεν κανουν αντε να σου ριξουν 5 βαθμους κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 28, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 μην βαλεις στο ιδιο loop τις καρτες κατα την γνωμη μου...το ιδιο εκανα και εγω και το εχω ψιλομετανιωσει 2χ 3870 εχω και 2 ψυγεια,καλα blocks δυνατη αντλια κτλπ και δεν λεω...απο temps στις καρτουλες ειμαι καλα...αλλα cpu ειχα ακριβως τις ιδιες και λιγο καλυτερες σε ιdle στον αερα..οσο καλα και να ειναι τα ψυγεια δεν μπορουν να αποροφησουν τετοια ποσα θερμοτητας..Οποτε αν εχεις την δυνατοτητα να στησεις 2 loops καλα θα ειναι..και με 3/8 οχι μιση και μπουχτισεις στους σωληνες..Αν και οι 1/2 ειναι λιγακι πιο cool Τωρα ισως και να εχω αδικο αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου... Πιστευω πως με ενα 3πλο ψυγειακι σικωνω μια 4870 η μια 4870Χ2 και τον cpu μου...αλλωστε δεν θα κανω CF..δεν μου χρειαζονται οι 2 καρτες...οποτε πιστευω πως θα ειμαι μια χαρα.... @Reselie οι δικες σου καρτες ειναι πολυ θερμες...εχεις και 2...κοιταξε το ψυγειακι σου...ισως να δωσεις καποιοα παραπανω χρηματα να παρεις ενα αποδοτικο σαν και αυτό Και να βαλεις λιγο καλυτερα Fans...πιο δυνατά...Σιγουρα θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα... 1/2 σωληνες θα βαλω...γιατι εχουν μεγαλυτερη ροή...Αρα μεγαλυτερη αποδοση :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Μάϊος 28, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 1/2 σωληνες θα βαλω...γιατι εχουν μεγαλυτερη ροή...Αρα μεγαλυτερη αποδοσηκαλα αυτο παιζεται λιγακι...απο ψυγειο εχω ενα thermochill μονο,το χοντρο...και ενα xspc διπλο..δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα νομιζα πως μιλουσες για 2 καρτουλες..(γιαυτο ειπα και για 3/8)Με μια θα εισαι μια χαρα πιστευω..Οσο για τα fans με οσους μιλισα μου προτειναν αυτα γιατι δεν πιεζουν πολυ τον αερα και δεν γυρναει πισω αλλα περναει απο τα φινς των ψυγειων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 28, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 καλα αυτο παιζεται λιγακι...απο ψυγειο εχω ενα thermochill μονο,το χοντρο...και ενα xspc διπλο.. δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα νομιζα πως μιλουσες για 2 καρτουλες..(γιαυτο ειπα και για 3/8) Με μια θα εισαι μια χαρα πιστευω.. Οσο για τα fans με οσους μιλισα μου προτειναν αυτα γιατι δεν πιεζουν πολυ τον αερα και δεν γυρναει πισω αλλα περναει απο τα φινς των ψυγειων.. Με 1 καρτουλα θα παιζω... Οσον αναφορα τον αερα για το ψυγειο σου αφορα το που ειναι τοποθετιμενο το ψυγειο...το ψυγειο που σκευτομαι να αγορασω θα τοποθετιθει σε Coolermaster Cosmos S Και ο αερας απο τα fans θα βγενει εκτως απο το κουτι....απο επανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Μάϊος 28, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 kαλο αλλα ολη η ζεστη του κουτιου θα πηγαινει στο ψυγειο..δοκιμασε το και θα δεις..το ιδιο εκανα και εγω στο cosmos και μολις γυρισα τα fans αναποδα ειδα τεραστια διαφορα και στο νερο και στο υπολοιπο κουτι..το ψυγειο θελει φρεσκο αερακι..No offence Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Μάϊος 28, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Με 1 καρτουλα θα παιζω... Και εγω με μια "καρτουλα" θα παιζω αλλα μεχρι να βαλω τα blocks στην καρτα θα εχεις βαλεις εσυ και μετα!!! (να δω temps ρε αδερφε) δοκιμασε το και θα δεις..το ιδιο εκανα και εγω στο cosmos και μολις γυρισα τα fans αναποδα ειδα τεραστια διαφορα και στο νερο και στο υπολοιπο κουτι..το ψυγειο θελει φρεσκο αερακι.. χωρις πλακα τωρα με ενα τριπλο εισαι οκ αλλα το καλο με το cosmos s ειναι οτι εχει ανοιγματα που δεν εχει το rc-100 λογω της ηχομονωσης αρα θα εχεις αρκετο αερακι για το "ψυγειακι" Για το block που διαλεξες εχω διαβασει καλα σχολια οποτε παρτο... αλλα το γενικο μας θεμα ειναι η γνωμες για το ετοιμο κιτ: Και εγv σε λεω να παρεις custom!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 28, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Και εγω με μια "καρτουλα" θα παιζω αλλα μεχρι να βαλω τα blocks στην καρτα θα εχεις βαλεις εσυ και μετα!!!(να δω temps ρε αδερφε)Απο βδομαδα θα αρχησω να παιρνω τα κομματια για να στησω το νεο πισακι....Θα ποσταρω temps με stock τον Q6600 και με o/c:flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 28, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Γιατι δεν παίρνεις εναν 8400 καλύτερα?Εκτος αμα σε ενδιαφέρει το multitasking...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Μάϊος 28, 2008 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Q6600 ?! Παει αυτος.... GO Q9xxx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 28, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Δε θα το 'λεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.