crio Οκτώβριος 10, 2008 Author #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Παλιά ίσχυε αυτό που λε.Όχι εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια (έχω αδερφή στη νομική) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 10, 2008 #102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 Ταριφας Θεσνικη 1995 , μπαινουμε σταυρουπολη και παμε για κεντρο... Ο τυπος απιστευτος , να μας λεει για τα ποσα γκομενακια εχει και ξερω γω σουπες μουπες και τα γνωστα....στην εγνατια περιπου στο υψος των Goodys κοντα στο βαρδαρη ειναι ενα ξανθο στο φαναρι και περιμενει τον γρηγορη να αναψει....αυτος με το που τη βλεπει κοκκαλο , πωπω και τι μωρο ειναι αυτο και για παρτι σου ολα...το ταξι ομως συνεχιζε κανονικα ευθεια... ΜΠΑΜΜΜΜΜ και κολλαμε πισω απο ενα Renault φορτηγακι σταματημενο απο το μποτιλιαρισμα. Το τραγικο ειναι οτι ουτε εγω ουτε ο φιλος μου δε πηραμε χαμπαρι μιας και κοιτουσαμε και οι 2 το μωρο :rofl::rofl: τρελο γελιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 24, 2009 #103 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Λοιπον παιδια, σημερα πηρα ενα ταξι για να παω απο το Καλαμακι στην Νεα Σμυρνη, δυστυχως για κακη μου τυχει πετυχα ενα πολυτελες ταξι, μια Mercedes. Μεσα ηταν ενας τυπας περιπου 25-30 χρονων, οποιος τον εβλεπε θα ελεγε οτι ειναι ετσι μαγκακι-ιστοριας και γενικα ειχε αυτο το υφακι...Του λεω παμε Νεα Σμυρνη, μου λεει ΟΚ...Για να καταλαβετε μενω περιπου κοντα στον ασυρματο που εκει ειναι Ανω Νεα Σμυρνη. Καθως φτανουμε περιπου 800m απο το σπιτι μου μου λεει, φιλαρακι εδω ειναι Μπραχαμι και εδω παρακατω ειναι η Αγιου Δημητριου η οδος, του λεω ειναι Ανω Νεα Σμυρνη, μου λεει ρε φιλε με υφακι που με εφερες γμτ στα παλιοστενα εδω να πουμε...την μισω λεει αυτη την περιοχη...του λεω τι να κανω...αρχιζει τις βρισιες με τα ιερα και τα οσια...Νταξει ΟΚ εγω δεν μιλαω...Του λεω αφου φτανω σπιτι κανε μια σταση εδω, του δινω 10€ ενω η αξια της διαδρομης ηταν 3€. Ψαχνει απο εδω και απο εκει και δεν βρισκει ψιλα. Παμε σε εναν δρομο απο πανω στο ψιλικατζιδικο για να χαλασω το δεκαρικο με δυο ταλιρα. Το χαλαω του δινω 5€ απο το παραθυρο και μου λεει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...παταει γκαζι και την κοπαναει και ρεστα ο τυπας τιποτα...Δεν ειναι η ιστορια οτι μου εκλεψε τα 2€, ειναι το θρασος του ανθρωπου...Κριμα που δεν ειχα παρει αριθμο πινακιδας,θα ειχε φυγει καταγγελια κατευθειαν... Ενιωσα τοσο βλακας εκεινη την στιγμη...δηθεν δεν ειχε ψιλα...γινεται ταξιτζης να εχει την θηκη που βαζει τα κερματα αδια...?Αναφερω αυτη την ιστορια, για να προφυλασεστε...Γιατι κυκλοφορουν πολλα ζωντοβολα...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάϊος 24, 2009 Author #104 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=51422 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 24, 2009 #105 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Αριθμό κυκλοφορίας είδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 24, 2009 #106 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Oχι ρε συ...πραγματικα...μπηκα τυφλος βγηκα τυφλος...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 24, 2009 #107 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Oχι ρε συ...πραγματικα...μπηκα τυφλος βγηκα τυφλος...!!!!! α ρε pastel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 24, 2009 #108 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Ειπε και ευχαριστω το γαιδουρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 24, 2009 #109 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Για φαντάσου να μην έλεγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 24, 2009 #110 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Στις παναγιες και στους Χρηστους που κατεβαζε επρεπε να ειχα παρει τηλεφωνο την αστυνομια και κατευθειαν μηνυση...αλλα δεν ημουν καν προετοιμασμενος...δεν ξερεις και ποτε μπορει να βγαλει τιποτα και να αρχισει το καθαρισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.