Jump to content

the official TARIFAS adventures thread, (ανυποψιαστοι Users warning)

crio

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Ταριφας Θεσνικη 1995 , μπαινουμε σταυρουπολη και παμε για κεντρο...

Ο τυπος απιστευτος , να μας λεει για τα ποσα γκομενακια εχει και ξερω γω σουπες μουπες και τα γνωστα....στην εγνατια περιπου στο υψος των Goodys κοντα στο βαρδαρη ειναι ενα ξανθο στο φαναρι και περιμενει τον γρηγορη να αναψει....αυτος με το που τη βλεπει κοκκαλο , πωπω και τι μωρο ειναι αυτο και για παρτι σου ολα...το ταξι ομως συνεχιζε κανονικα ευθεια...

ΜΠΑΜΜΜΜΜ και κολλαμε πισω απο ενα Renault φορτηγακι σταματημενο απο το μποτιλιαρισμα.

Το τραγικο ειναι οτι ουτε εγω ουτε ο φιλος μου δε πηραμε χαμπαρι μιας και κοιτουσαμε και οι 2 το μωρο :rofl::rofl::rofl::rofl:

τρελο γελιο

• 7 months later...

Λοιπον παιδια, σημερα πηρα ενα ταξι για να παω απο το Καλαμακι στην Νεα Σμυρνη, δυστυχως για κακη μου τυχει πετυχα ενα πολυτελες ταξι, μια Mercedes. Μεσα ηταν ενας τυπας περιπου 25-30 χρονων, οποιος τον εβλεπε θα ελεγε οτι ειναι ετσι μαγκακι-ιστοριας και γενικα ειχε αυτο το υφακι...Του λεω παμε Νεα Σμυρνη, μου λεει ΟΚ...Για να καταλαβετε μενω περιπου κοντα στον ασυρματο που εκει ειναι Ανω Νεα Σμυρνη. Καθως φτανουμε περιπου 800m απο το σπιτι μου μου λεει, φιλαρακι εδω ειναι Μπραχαμι και εδω παρακατω ειναι η Αγιου Δημητριου η οδος, του λεω ειναι Ανω Νεα Σμυρνη, μου λεει ρε φιλε με υφακι που με εφερες γμτ στα παλιοστενα εδω να πουμε...την μισω λεει αυτη την περιοχη...του λεω τι να κανω...αρχιζει τις βρισιες με τα ιερα και τα οσια...Νταξει ΟΚ εγω δεν μιλαω...Του λεω αφου φτανω σπιτι κανε μια σταση εδω, του δινω 10€ ενω η αξια της διαδρομης ηταν 3€. Ψαχνει απο εδω και απο εκει και δεν βρισκει ψιλα. Παμε σε εναν δρομο απο πανω στο ψιλικατζιδικο για να χαλασω το δεκαρικο με δυο ταλιρα. Το χαλαω του δινω 5€ απο το παραθυρο και μου λεει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...παταει γκαζι και την κοπαναει και ρεστα ο τυπας τιποτα...

Δεν ειναι η ιστορια οτι μου εκλεψε τα 2€, ειναι το θρασος του ανθρωπου...Κριμα που δεν ειχα παρει αριθμο πινακιδας,θα ειχε φυγει καταγγελια κατευθειαν... Ενιωσα τοσο βλακας εκεινη την στιγμη...δηθεν δεν ειχε ψιλα...γινεται ταξιτζης να εχει την θηκη που βαζει τα κερματα αδια...?

Αναφερω αυτη την ιστορια, για να προφυλασεστε...Γιατι κυκλοφορουν πολλα ζωντοβολα...!!!!!

Στις παναγιες και στους Χρηστους που κατεβαζε επρεπε να ειχα παρει τηλεφωνο την αστυνομια και κατευθειαν μηνυση...αλλα δεν ημουν καν προετοιμασμενος...δεν ξερεις και ποτε μπορει να βγαλει τιποτα και να αρχισει το καθαρισμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.