Jump to content

the official TARIFAS adventures thread, (ανυποψιαστοι Users warning)

crio

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Είναι μια σικελιανή παροιμία στην τοπική διάλεκτο, και είναι η αυθεντική εκδοχή του

hear-see-speak-no-evil1.jpg

Η ακριβής μετάφραση είναι: Αυτός που δεν ακούει, δε βλέπει, και δε μιλάει, θα ζήσει εν ειρήνη για 100 χρόνια. :)

περνω την κοπελα μου και περνω ταξι να μας παει πειραια στο λιμανι για να παμε Σητεια.

το κλασικο μερσεντες του 85-87 55αρης το τυπος.καθως ανεβαινουμε το σχιστο με τρωει η περιεργεια τι διατανο ειναι το μεγαλο κοματι χαρτονι που εχει βαλει καθετα στις ταχυτητες.δλδ απο τον συνοδηγο δεν εβλεπες τον μοχλο.

εγω:για ποιο λογο εχετε το χαρτονι εδω?

τ:για τα κακα πνευματα

-(ΟMG απο μεσα μου)δηλαδη?τι ενοειτε?

-αυτο το χαρτονι που βλεπεις δεν αφηνει τα κακα πνευματα να με πειραζουν.

-πιστευετε στα πνευματα?

-φυσικα!μιλαω με τα πνευματα.

-ελα τωρα πλακα κανεις ετσι?

-μα φυσικα οχι!ο θεος ειναι μεγαλος και μας ακουει.του μιλαμε.προσπαθω να διωξω τα κακα πνευματα οταν με πλησιαζουν.

αφου ειπαμε διαφορα τρελα για πνευματα κλπ,με παροτρυνε να παω καπου στην αγ.κωνσταντινου σε κατι γραφεια.

και αφου φτασαμε στο λιμανι τον πληρωσα και τα ρεστα μου τα αφησε πανω στο καπο και οχι στο χερι.γιατι μου ειχε πει πριν οτι δεν ακουμπαω κανεναν και κατι κουλα...

περνω την κοπελα μου και περνω ταξι να μας παει πειραια στο λιμανι για να παμε Σητεια.

το κλασικο μερσεντες του 85-87 55αρης το τυπος.καθως ανεβαινουμε το σχιστο με τρωει η περιεργεια τι διατανο ειναι το μεγαλο κοματι χαρτονι που εχει βαλει καθετα στις ταχυτητες.δλδ απο τον συνοδηγο δεν εβλεπες τον μοχλο.

εγω:για ποιο λογο εχετε το χαρτονι εδω?

τ:για τα κακα πνευματα

-(ΟMG απο μεσα μου)δηλαδη?τι ενοειτε?

-αυτο το χαρτονι που βλεπεις δεν αφηνει τα κακα πνευματα να με πειραζουν.

-πιστευετε στα πνευματα?

-φυσικα!μιλαω με τα πνευματα.

-ελα τωρα πλακα κανεις ετσι?

-μα φυσικα οχι!ο θεος ειναι μεγαλος και μας ακουει.του μιλαμε.προσπαθω να διωξω τα κακα πνευματα οταν με πλησιαζουν.

αφου ειπαμε διαφορα τρελα για πνευματα κλπ,με παροτρυνε να παω καπου στην αγ.κωνσταντινου σε κατι γραφεια.

και αφου φτασαμε στο λιμανι τον πληρωσα και τα ρεστα μου τα αφησε πανω στο καπο και οχι στο χερι.γιατι μου ειχε πει πριν οτι δεν ακουμπαω κανεναν και κατι κουλα...

:whistle2::whistle2::whistle2::whistle2::whistle2::whistle2::whistle2::whistle2:

Κάτι ξέραν οι παλαιοί που λέγαν η τρέλα δεν πάει στα βουνά.

• 3 months later...

θελω να ρωτησω κατι ετσι απο περιεργεια.

αν παρεις ταξι για να πας σε σημειο της εθνικης, χωρις να εχεις βαλιτσες ή οτι αλλο, και οταν φτασεις λεει το ταξιμετρο 4:30, τοσο πληρωνεις?

ρωταω γιατι ετσι εγινε, δινω 5 και περιμενω ρεστα και μου λεει "ε 5 ευρω ειναι κυριος"

σκοτιστηκα για τα 0.70. απλα να ξερω τι γινεται θελω και αν υπαρχει ελαχιστο οριο για εθνικη στα 5 ευρω ή οτι αλλο

Νομίζω αμα βγεις εκτος πόλης, μπορεί να βάλει διπλή ταρίφα, που σημαίνει ότι γράφει πιο γρήγορα το ταξίμετρο, αλλά πάλι αυτό που γράφει πληρώνεις. Προφανώς ο τύπος έκανε κλασικά, την στρογγυλοποίηση προς τα πάνω.

Έχω πετύχει κάθε λογής ταξιτζή, από τον πιο ευγενικό που πήρε 900 τηλέφωνα για να με πάει εκεί που ήθελα γιατί δεν ξέραμε που είναι(άσχετα που δε το βρήκαμε :p), μέχρι τον πιο άθλιο(για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) που του είπα που ήθελα να πάω και άρχισε να με βρίζει κανονικά, και βρισιές χοντρές.Πήρα απόδειξη, δε τον πλήρωσα.Έκανα καταγγελιά και πήρα 2470ε αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Τα λεφτά αυτά τα πήρα κάνοντας αγωγή, ο κύριος έχασε την άδεια του,και πλήρωσε και ένα σημαντικό πρόστιμο στην επιτροπή για ταξί(δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται), και χρεώθηκε και τα δικαστικά έξοδα!

Αν δε τον είχα ηχογραφήσει με το κινητό όμως δε θα έπαιρνα τίποτα ;)

Έχω πετύχει κάθε λογής ταξιτζή, από τον πιο ευγενικό που πήρε 900 τηλέφωνα για να με πάει εκεί που ήθελα γιατί δεν ξέραμε που είναι(άσχετα που δε το βρήκαμε :p), μέχρι τον πιο άθλιο(για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) που του είπα που ήθελα να πάω και άρχισε να με βρίζει κανονικά, και βρισιές χοντρές.Πήρα απόδειξη, δε τον πλήρωσα.Έκανα καταγγελιά και πήρα 2470ε αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Τα λεφτά αυτά τα πήρα κάνοντας αγωγή, ο κύριος έχασε την άδεια του,και πλήρωσε και ένα σημαντικό πρόστιμο στην επιτροπή για ταξί(δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται), και χρεώθηκε και τα δικαστικά έξοδα!

Με το κινητό στο rec ήσουν, όταν μπήκες στο ταξί? :p

o james bond εισαι??

Bασικά σαν "απόδειξη" εκτός από τη φωνή που φαινόταν, ήταν και οι κλησεις με το cb, όπως και η ημερομηνία/ώρα της ηχογράφισης με βάση την ώρα που έλεγε στην απόδειξη.Από εκεί και πέρα ανέλαβαν άλλοι το θέμα...

αμα είναι μεγάλη η ηχογράφηση, θα φαίνεται περισσότερο από το ύφος της ομιλίας του, παρά από τη χροιά του.

Ηθικό δίδαγμα : εξοπλιζόμαστε όλοι μας με ένα Dm20gr.jpg και μια PVMICROCAM.gif

και καθαρίσαμε..:tomato:

συγνωμη κιολας και αν εγινε ετσι καλα εκανες, αλλα εχω την εντυπωση οτι ηχογραφηση χωρις αδεια δικαστηριου δε μπορει να χρησιμοποιηθει σαν τεκμηριο παραπτωματος τετοιας φυσης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.