Jump to content

the official TARIFAS adventures thread, (ανυποψιαστοι Users warning)

crio

Recommended Posts

lol@Jaco :p

Εγώ αν χρειαστεί να πάρω ταξί, με το που σταματάει, μπαίνω μέσα, και η μόνη κουβέντα είναι το που θέλω να με πάει (αν δεν ξέρει πως να πάει, αφενός τσατίζομαι, αφετέρου του εξηγώ γιατί για να έχω πάρει ταξί μάλλον βιάζομαι :p)

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Μια φορα μπηκα σε ταξι και ακουσα στο ραδιοφωνο να εχει ραπια (TXC-Μεθοδος του Προκρουστη- για την ακριβεια σαν χτες το θυμαμαι). Νεος ανθρωπος, κιολας που λενε οι "απο πανω"... και πανω στην κουβεντα μου βγηκε νεοναζι. Κανονικα σε συμμορια των Εξαρχειων τα '80s κλπ κλπ

Δεν μπαινω σε λεπτομερειες.

Εκτοτε οποτε ακουω λαϊκα σε ταξι δεν παραπονιεμαι :hehe:

Μια φορα μπηκα σε ταξι και ακουσα στο ραδιοφωνο να εχει ραπια (TXC-Μεθοδος του Προκρουστη- για την ακριβεια σαν χτες το θυμαμαι). Νεος ανθρωπος, κιολας που λενε οι "απο πανω"... και πανω στην κουβεντα μου βγηκε νεοναζι. Κανονικα σε συμμορια των Εξαρχειων τα '80s κλπ κλπ

Δεν μπαινω σε λεπτομερειες.

Εκτοτε οποτε ακουω λαϊκα σε ταξι δεν παραπονιεμαι :hehe:

xaxaxaxaxa

συνηθως στα εξαρχεια ειναι οι αντιπαλοι.:rofl:

Κι εγω ετσι πιστευα.

Αλλα ρωτησα 2 φιλους ταξιτζηδες και μου ειπαν οτι στο 8ωρο βγαζεις τα εξοδα σου και για να βγαλεις κατι,πρεπει να οδηγησεις 12ωρο.

Απο τοτε που το εμαθα αυτο,τους βλεπω με αλλο ματι και καταλαβαινω γιατι υπαρχουν τοσοι πολλοι απο δαυτους, που οδηγουν τ ο σ ο χαλια

περα απο την αδεια και το ταξι δε χρειαζεσαι τιποτα αλλο

ουτε πτυχειο,ουτε γνωσεις,ουτε γενικα πολυ μυαλο.

και ναι ειναι η πιο ευκολη δουλεια,γιατι η ελλαδα ειναι πιο ΓΤΠ στους δρομους.ουτε τους ελεγχει κανεις...

και εχω ακουσει οτι ενα 40-50% ειναι ταξιτζηδες χωρις αδεια!:crazy:

περα απο την αδεια και το ταξι δε χρειαζεσαι τιποτα αλλο

ουτε πτυχειο,ουτε γνωσεις,ουτε γενικα πολυ μυαλο.

και ναι ειναι η πιο ευκολη δουλεια,γιατι η ελλαδα ειναι πιο ΓΤΠ στους δρομους.ουτε τους ελεγχει κανεις...

και εχω ακουσει οτι ενα 40-50% ειναι ταξιτζηδες χωρις αδεια!:crazy:

Οπως ειπα και πιο πανω ειναι μια μορφη επιχειρησης,στην οποια καποιοι επενδυουν τα χρηματα τους.

Με την ιδια λογικη,κι ο οδηγος λεωφορειου,τραινου ή οι "caballeros",που ολοι μερα λιωνουν πανω σε ενα μηχανακι,ειναι βολεμενοι γιατι κανουν την πιο ευκολη δουλεια(οδηγηση βασικα) χωρις να εχουν σπουδασει τιποτα και χωρις να ρισκαρουν το κεφαλαιο τους

Αληθεια,εχεις "φαει" ποτε κανα καλο μποτιλιαρισμα,να κανεις 2+ ωρες για αποσταση 5 λεπτων-υπο κανονικες συνθηκες- με 35+ C?

Σκεψου λοιπον οτι καποιοι τα περνανε αυτα σε καθημερινη βαση.Οσο "καλο παιδι" και να εισαι,απο καποιο σημειο και μετα(στα 5 χρονια πχ),θα γινεις "ταριφας με τα ολα σου" (το σωμα σου εχει παρει το σχημα του καθισματος forever)

ΥΓ Τους σιχαινομαι κυριολεκτικα.Αλλα πιστευω οτι το επαγγελμα τους ειναι δυσκολο

Ε,τοτε δεν διαφωνουμε σε κατι

Ειναι μια λυση να βγει το μεροκαματο δουλευοντας βαρδια σε ταξι,αλλα ακομα κι ο Schumacher να εισαι,μετα απο καποιο διαστημα θα εχεις βαρεθει τη ζωη σου και θα απλοποιησεις τις διαδικασιες(ελα μωρε τωρα,σιγα μη βγαλω φλας...)

"Ταριφας" δεν γεννιεσαι,ΓΙΝΕΣΑΙ :rofl::rofl::rofl:

παιδες καλο θα ηταν να ξεροθυμε και να μαθουμε ολοι τους νομους και γενικα οτι μας αφορα σε αυτα τα θεματα

δεν θα πευτουμε θηματα ανοιδεων και κακον επαγκελαμτιων

εγω προσοπικα μια ςκαι η μανα μου ειναι δηκιγορος κανο το εξεις

αν ειναι ελευθερο μπενω μεσα με την μια του λεω που να με παει και τελος

αν αρχιση να μα μου σου ξου ζιταω τα στοιχια του και ξεκιναω εξοδικα

οταν φτασω στον προορισμο μου ζηταω αποδηξη αν δεν εχει αποδηξη απο το μηχανιμα που αναγραφη ακριβος το ποσο φευγο και δεν πληρωνω

εχω βρεθει 6 φορες στα δηκαστιρια για ταξιτζη και τις 6 πηρα αποζιμιοση τις ταξεως 300-600 ευρο

και πιστεψτεμε τους τσουζι πολυ

Ρε συ D.J.AleXXX_gr θα σου κάνει μήνυση η Ελληνική Γλώσσα με τέτοια ποστ...:p

perp το θεμα με τα ποστ του Αλεξη κραταει χρονια αλλα ο ιδιος αρνειται πεισματικα να κανει ενα copy paste στον ορθογραφο του word που δεν κραταει παραπανω απο 10 δευτερολεπτα.

Αλεξη εαν το παραπανω μου ποστ σε ενοχλει κανε με report.

ελεος πια.

και ενα tip για να βοηθησουμε ολους οσους εχουν παρομοιο προβλημα και βαριουνται ακομα και το ανοιγμα του word.

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/3439

Άποψή μου είναι ότι τα ταξί θα έπρεπε να καταργηθούν με τον τρόπο που δουλεύουν σήμερα, ώστε:

1) να εκλείψει η κίτρινη φυλή

2) να εκλείψει το κυκλοφοριακό

Το μοτίβο βολοδέρνω όλη μέρα μέσα στην πόλη, με ΕΙΔΙΚΗ νομοθεσία (δηλαδή εγώ που κάνω 10000 χιλιόμετρα το χρόνο έχω καταλύτη, αυτός που κάνει 100.000 και λίγα λέω, έχει το ντίζελ με την κάπνια) πρέπει να εκλίψει.

Και όσοι μείνουν θα πρέπει να υποχρεώνονται να έχουν υβριδικά, αν θέλουν να μπαίνουν στο μεγάλο δακτύλιο.

Άποψή μου είναι ότι τα ταξί θα έπρεπε να καταργηθούν με τον τρόπο που δουλεύουν σήμερα, ώστε:

Το μοτίβο βολοδέρνω όλη μέρα μέσα στην πόλη, με ΕΙΔΙΚΗ νομοθεσία (δηλαδή εγώ που κάνω 10000 χιλιόμετρα το χρόνο έχω καταλύτη, αυτός που κάνει 100.000 και λίγα λέω, έχει το ντίζελ με την κάπνια) πρέπει να εκλίψει.

Και όσοι μείνουν θα πρέπει να υποχρεώνονται να έχουν υβριδικά, αν θέλουν να μπαίνουν στο μεγάλο δακτύλιο.

καλα θα ηταν...

και να γινοντουσαν λεωφορειατζηδες!

αλλα σιγα που θα κανουν κατι τετοιο

θα χασουν πολλες ψηφους

:T::T::T: :hi:

παιδες καλο θα ηταν να ξεροθυμε και να μαθουμε ολοι τους νομους και γενικα οτι μας αφορα σε αυτα τα θεματα

δεν θα πευτουμε θηματα ανοιδεων και κακον επαγκελαμτιων

εγω προσοπικα μια ςκαι η μανα μου ειναι δηκιγορος κανο το εξεις

αν ειναι ελευθερο μπενω μεσα με την μια του λεω που να με παει και τελος

αν αρχιση να μα μου σου ξου ζιταω τα στοιχια του και ξεκιναω εξοδικα

οταν φτασω στον προορισμο μου ζηταω αποδηξη αν δεν εχει αποδηξη απο το μηχανιμα που αναγραφη ακριβος το ποσο φευγο και δεν πληρωνω

εχω βρεθει 6 φορες στα δηκαστιρια για ταξιτζη και τις 6 πηρα αποζιμιοση τις ταξεως 300-600 ευρο

και πιστεψτεμε τους τσουζι πολυ

OMG :crazy:

Εγω μεσα απο αυτο το thread εμαθα οτι οι ταξιτζηδες κοβουν αποδειξη. Εμενα προσωπικα, στη Θεσσαλονικη δεν μου'χει κοψει ποτε κανενας. Ειναι υποχρεωτικο; Να τους την ζηταω;

Εμένα χτες πήγε να με πατήσει πάλι ένας δήθεν αδιάφορος ταρίφας. Πέρναγα την διάβαση πεζών στην Ιπποκράτους, όταν άναψε το φανάρι για τους πεζούς, και αυτός τάχα μου δε με είχε δει... Και φυσικά το στρουμφάκι που ήταν στα 20μ "Cu è surdu, orbu e taci, campa cent'anni 'mpaci"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.