Jump to content

the official TARIFAS adventures thread, (ανυποψιαστοι Users warning)

crio

Recommended Posts

Είμαι σήμερα στα ικέα κιφησού.Και βλέπω ένα ταξί.Το σταματάω.Μπαίνω μέσα του λέω ελεύθερος?Ναι μου λέει έμπα.Μπαίνω μέσα.Του λέω να πάμε απο αρχή της συγγρού για απέναντι απο ωνάσειο και μετά συγγρού φιξ.Και μόλις το ακούει μου λέει α δεν γίνεται.Σε λίγο σχολάω κατέβα.Και ερωτώ.Είναι νόμιμο αυτό?Πως το κάνει έτσι?Αφού μου λέει ελεύθερος και έχει και σηκωμένη τη "σημαία".Τι καταγγελία μπορώ να κάνω???

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

ξυλο. :p

φυσικα και δε μπορει να το κανει.τροχαια με τη μια επρεπε να καλεσεις

τι εννοει σχολαει?

αυτος αποφασιζει ποτε σχολαει

δεν ειναι δημοσιος υπαλληλος

αν δεν ηθελε να κατεβαζε τη σημαια απο την αρχη πριν σε παρει

Τώρα που έχω τον αριθμό της πινακίδας του και μάρτυρες τι μπορώ να κάνω???

Δεν υπάρχει κάποιος σύλογος καταγγελίας ανέυθυνων και τεμπέληδων ταξιτζίδων???

Αυτο που εκανε απαγορευεται βαση νομου..

Μια φορα μιλουσα με εναν φιλο τροχονομο και μου ειπε οτι απο την στιγμη που ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ για να σε ρωτησει η να σε παρει ειναι ΥΠΩΧΡΕΟΜΕΝΟΣ να σε παει εκει που θελεις ;)

Μετα χλωμο να βγαλεις ακρη, εγω παντως καναδυο φορες που το παιζαν δυσκολοι τους ειπα επιτοπου να παμε στο κοντινοτερο αστυνομικο τμημα και ψαρωσαν. :p

ισχυουν τα παραπανω και απο οσο ξερω και γω. να σε κατεβασουν μπορουν αμα δημιουργησεις προβλημα. πχ ενας φιλος ταξιτζης μου ειχε πει οτι εχει κατεβασει καποιον, επειδη τον ειχε παρει και ξερνουσε μεσα στο ταξι,επειδη ηταν λιωμα.

ΟΚ τρελλη γυφτια αυτο πουκανε ο ταξιτζης...αλλα σιγουρα ειναι τοσο αναγκη να "εκδικηθεις"?Ειμαι σιγουρος βεβαια πως αν τον καταγγειλεις στην επαγγελματικη τους οργανωση κατι θα γινει.Η πχ αν τυχει και δεν ειναι δικο του το ταξι να χασει την δουλεια του...εσυ ξερεις dude...

ισχυουν τα παραπανω και απο οσο ξερω και γω. να σε κατεβασουν μπορουν αμα δημιουργησεις προβλημα. πχ ενας φιλος ταξιτζης μου ειχε πει οτι εχει κατεβασει καποιον, επειδη τον ειχε παρει και ξερνουσε μεσα στο ταξι,επειδη ηταν λιωμα.

ασχετο το ενα με το αλλο

ο μονος λογος που μπορει να αρνηθει να σε παρει ειναι αν εισαι σε επερεια αλκοολ η ναρκωτικων

.

και με το που σταματησει και μπεις ειναι υποχρεωμενος να σε παει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ του ζητησεις εντος ορια των νομων

και επιτελους πρεπει να καταλαβουν οτι 5,8ευρω δεν ειναι το ιδιο με 6 ευρω

ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΣΤΑ ΓΥΦΤΟΙ.

Έτσι.Πόσες φορές κάνουν λαμογιές.Απίστευτα πράγματα.Θυμάμαι στο χωριό μια φορά ένας αρνούταν να μας πάει κάπου γιατί λέει έχει κύμα και θα πάει θαλάσσινο νερό πάνω στο αμάξι.Και είχε ένα αμάξι 25ετίας.

Έτσι.Πόσες φορές κάνουν λαμογιές.Απίστευτα πράγματα.Θυμάμαι στο χωριό μια φορά ένας αρνούταν να μας πάει κάπου γιατί λέει έχει κύμα και θα πάει θαλάσσινο νερό πάνω στο αμάξι.Και είχε ένα αμάξι 25ετίας.

χαχαχαχαχ!!!

Πραγματικά ότι και να πεί κανείς για τους ταρίφες είναι λίγο...Μια φορά πήγε να μου χρεώσει ενας ως βαλίτσα άνω των 10κιλών ένα σακ-βουαγιάζ μαξιμουμ 5κιλών..

Φίλε μου πάρε τηλέφωνο σε κάνα συνδεσμο,δεν ξέρω τι έχουν ,και ανέφερε το περιστατικό.Δεν χάνεις και τίποτα,ίσα-ίσα μπορεί να βγεί και καμμιά γυναίκα τηλεφωνήτρια να ξεσπάσεις κιόλας :p

ΥΓ:Όντως ελεος με τα ρέστα..

χαχαχαχαχ!!!

Πραγματικά ότι και να πεί κανείς για τους ταρίφες είναι λίγο...Μια φορά πήγε να μου χρεώσει ενας ως βαλίτσα άνω των 10κιλών ένα σακ-βουαγιάζ μαξιμουμ 5κιλών..

Φίλε μου πάρε τηλέφωνο σε κάνα συνδεσμο,δεν ξέρω τι έχουν ,και ανέφερε το περιστατικό.Δεν χάνεις και τίποτα,ίσα-ίσα μπορεί να βγεί και καμμιά γυναίκα τηλεφωνήτρια να ξεσπάσεις κιόλας :p

ΥΓ:Όντως ελεος με τα ρέστα..

εδω εμενα μου χρεωσε το λαπτοπ ως τσαντα!

εχε χαρη που ηταν 6 το πρωι και κοιμομουνα

ηταν η τελευταια φορα που μπηκα στο ταξι και δεν εγινε φασαρια

περιστατικο στο ρεθυμνο,

ταξιτζης για αποσταση 1 χλμ δεν εβαλε ταξιμετρο και απο τα 5 ευρω μου δωσε 2 ρεστα

κανονικα ηταν 2,7 η ελαχιστη ταριφα.μετα απο φωνες και βαβουρα με τραβαγανε οι 2 φιλοι μου μη του σπασω το ταξι στο κεφαλι...

το κορυφαιο ηταν οτι επεμενε παρολο που ειχε χεστει

:rofl::rofl:

ΟΚ τρελλη γυφτια αυτο πουκανε ο ταξιτζης...αλλα σιγουρα ειναι τοσο αναγκη να "εκδικηθεις"?Ειμαι σιγουρος βεβαια πως αν τον καταγγειλεις στην επαγγελματικη τους οργανωση κατι θα γινει.Η πχ αν τυχει και δεν ειναι δικο του το ταξι να χασει την δουλεια του...εσυ ξερεις dude...

Αν τον ένοιαζε να μη χάσει τη δουλειά του, ας ήταν σωστός.. Να είχε κατεβάσει σημαία.

Στο κάτω κάτω της γραφής, το παιδί σε αντίθεση με τον ταρίφμαν, δεν θα κάνει κάτι παράνομο ;)

Ειναι πολυ απο αυτούς θρασύδηλοι και άτιμοι.Στο χωριό μου σταμτάω 3 το πρωί πάσχα ταξί να με πάει σπίτι του λέω το μέρος και λέει α δεν μπορώ είμαι πιασμένος.Μπαίνω σε άλλο ταξί 1 λεπτό μετά και τον ακούω στον ασύρματο να διεκδικει σε μια διαδρομή 10 λεπτών 3 κούρσες σαν ελεύθερος.Τι είχε γίνει?Λόγω πάσχα δεν έπαιρνε έτσι κόσμο και έκανε βόλτες λίγο πιο πάνω απο τα κλαμπ ώστε να κάνουν κλήση.Δηλαδή 1,5€(δώρο)+1€(κλήση)+κούρσα τουλάχισατον ένα 5€.

φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα,παίρνω πολύ συχνα ταξί και τουσ έχω φάει στη μάπα για τα καλά....την τελευτάια φορά που τσακώθηκα με ταξιτζή ήταν πριν καμιά βδομάδα όταν του έδωσα 20 ευρώ για να πληρώσω κούρσα 13 ευρώ και αυτός άρχισε να φωνάζει γιατί δεν του τα έδινα σε ψηλά....

φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα,παίρνω πολύ συχνα ταξί και τουσ έχω φάει στη μάπα για τα καλά....την τελευτάια φορά που τσακώθηκα με ταξιτζή ήταν πριν καμιά βδομάδα όταν του έδωσα 20 ευρώ για να πληρώσω κούρσα 13 ευρώ και αυτός άρχισε να φωνάζει γιατί δεν του τα έδινα σε ψιλά....

Τι είπες τώρα.Δίνεις χοντρά λένε "Ω,μας πέθανες,που θα βρω εγώ ψιλά τώρα?"

δίνεις ψιλά : "Ω,μας πέθανες,μας γέμισες με την ψυλούρα,που θα τα βάλω τώρα?"

Δηλαδή είναι απίστευτοι.

Εκτός αυτών είναι και χάλιες οδηγοί.

Μια φορά σε ένα ταξί έκανε προσπέραση ενώ έβλεπε ότι ερχόταν αμάξι απο την άλλη και παραλίγο να αγκαλιαστούμε.Έσπασε τον καθρεύτη του για να καταλάβεις.Και μετά ρώταγε αν χέστηκα.Μώρε έφτασε το σκατό στην κάλτσα.Ε όχι να πάμε και απο ******* ταρίφboy

Φυσικα οπως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν καλοι κ κακοι// Περισσοτερες φορες εχω παρει καλο ταξιτζη παρα κακο//

[καλος κ κακος τα σθμπεριλαμβανει ολα απο οδηγηση συμεπριφορα τα παντα]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.