jois21 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2008 Μετα απο bios update (στο 16) μεσα σε βιστα το οποιο εδειξε οτι εγινε επιτυχημενα σε IP35 pro, ζητησε να κανει ρισταρτ. Στο ρισταρτ κολλησε με σβηστη οθονη χωρις να λειτουργει τιποτα. Ουτε power, ουτε reset. Το βγαζω απ τη πριζα και απο τοτε δεν ξανανοιγει. Τα λεντακια δειχνουν μονιμα 01, δλδ "Expand the Xgroup codes locating in physical address 1000:0", τι σημαινει αυτο; Τι επιλογες εχω; :cry:Προς το παρον δοκιμαζω να κανω clear cmos και εχω βγαλει τη μπαταρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Μάϊος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Με clear cmos λογικα θα νιωσει, ειχα παθει κατι παρομοιο στα καλα καθουμενα και μετα απο c cmos ηταν ενταξει... Αναμενουμε αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 μετα απο clear cmos και μπαταρια βγαλε τις μνημες και ξαναδωσε ρευμα για να ''μηδενιστει'' πληρως το κυκλωμα των μνημων εφοσων δεν θα εχει μνημες επανω η μητρικη.ξαναβαλε ενα στικακι και λογικα θα παιξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάϊος 27, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Οκ, θνξ. Περιμενω λιγο ακομα πριν βαλω τη μπαταρια. Για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Μάϊος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Παμε δυνατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Μάϊος 27, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Για να μην ανοόγω άλλο θέμα, να κάνω και εγώ μια γρήγορη ερώτησηΠως μπορώ να κάνω bios update στα vista 64 στην ip35 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάϊος 27, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 To flash utility δε παιζει στα 64?edit: http://forum.uabit.com/showthread.php?t=132026 Καθως εψαχνα για αυτο που ρωτησες, ειδα οτι γραφει καποιος: "After flashing, you'll probably get a hang at BIOS and a checksum error. This is normal. Power down and clear CMOS and load optimized defaults like so:Remove power from the system.Hit the power button to discharge the capacitors...."Eγω εχω ξανακανει αλλες 2 φορες update ομως και δε συνεβει τιποτα.υγ.μπες στο λινκ, εκει εχει την απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Μάϊος 27, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 To flash utility δε παιζει στα 64?nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάϊος 27, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 ΕΠΑΙΞΕ!Στην 1η εκινηση τα βιστα αρχισαν να εγκαθηστουν τσιπσετ και καρτα γραφικων. Γιατι εγινε αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Μάϊος 27, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 XAAXXAAXAXAX τρομαξα απ'το επαιξε ρε, αει στα διαλα μου'κοψες την χολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάϊος 27, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Ξανα τα ιδια στην πρωτη επανεκινηση...Ερωτηση: Στα βιστα αλλαγη m/b σημαινει φορματ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 27, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 ξεκινα το συστημα χωρις μπαταρια με μνημη πανω για να βγουν τα παντα απο την ROM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.