Jump to content

γιατι πεταγεται το vpu recover?

cabdik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια εβαλα το cod4 να το παιξω και μετα απο λιγα λεπτα παιχνιδιου μου πεταει παραθυρο το vpu recover. τι σημαινει αυτο? να σημειωσω οτι εχω επισης εγκατεστημενα κι αλλα παιχνιδια οπως CRYSIS, CMRAE DIRT, TUROK,UT3 κ.α. aαλλα αυτο μου το κανει στο cod4 που εβαλα σημερα. στο crysis που ειναι και πιο βαρυ παιχνιδι δεν το κανει. τι γινεται?

Το VPU Recover resettαρει τα clock core/memory στα defaults οταν εχεις κανει OC οταν εντοπισει οτι εχει ερθει failure στις παρουσες ρυθμισεις. Εχω διαβασει ομως οτι αρκετες φορες buggarεται απο καποια games και πεταει false alarms. Μπρορεις να το κανεις disable.

το καταλαβαινω το reset, οταν εχεις κανει oc. αλλα εγω εχω default ρυθμισεις! και το κανει μεχρι στιγμης μονο στο cod4. μαλλον θα ειναι bug οπως ειπες. αλλο λογο δεν βλεπω κι εγω. μηπως διορθωνεται με καποιο patch του παιχνιδιου?

εβαλα ολα τα τελευταια patches του παιχνιδιου αλλα εξακολουθει και το κανει! επισης εβαλα και το fear-perseus mandate και το κανει και σε αυτο.

ακομα χειροτερα, αμα γινει disable, εχουμε κολλημα συστηματος, μπλε οθονη και reset....!

ακομα χειροτερα, αμα γινει disable, εχουμε κολλημα συστηματος, μπλε οθονη και reset....!

Που σημαινει ξεκαθαρα οτι δεν παταγεται λογο buggarismatos αλλα λογο πραγματικων συνθικων που το ενεργοποιουν και προλαβανει την μπλε οθονη. Ψαξου...

Rommel.gr@ οι θερμοκρασιες ειναι θεωρω καλες. μεχρι 60 εχω δει στην καρτα, μετα απο δυο ωρες crysis! εκει γιατι δεν κολλαει?

Eaglenik@ αυτο ακριβως ρωταω! τι αλλο να ψαξω? drivers εχω δοκιμασει απο 8,1 -8,5 εκτος τους 8.3! στο cod4 που πρωτοπαρατηρησα το προβλημα, εβαλα ολα τα patches μπας και...., αλλα τζιφος! τωρα στο grid κανει παλι τα ιδια! εκει ειναι η απορια μου..γιατι το κανει σε ορισμενα παιχνιδια. ενω στο crysis που θεωρειται και το πιο "βαρυ" παιχνιδι, το παει νερακι ακομα και στα high settings!

Μια ιδεα. Τσεκαρε εαν πεζει κανα enabled option στο βιος της μιτρηκης σου του τυπου overclock mode στο pci-e και τετια και καντα disable. Ισως buggaroun το συστημα.

το hardware acceleration σου ειναι στο full?

δηλαδη? καντο λιγο πιο λιανα..! εχω πει πιο πανω οτι το συστημα μου ειναι σε ολα default, αν σε καλυπτει αυτο. και κατι ακομα, χτες ξαναεβαλα το bioshock και ειδα οτι ουτε σε αυτο κολλαει (μαζι με το crysis).

Kαι εμενα μου το εκανε πριν 2 μερες με το crossfire αλλα απο χτες ειναι ολα ρολοι....στο cod4 και εμενα...Μαλλον μαμιουνται τα drivers παλι...

Προσωπικά χρησιμοποιώ ΑΤΙ εδώ και πολύ καιρό και δεν το έχω δει αυτό το error ποτέ στην πράξη...Συνήθως από προβληματικές κλόκες ή ηλίθια chipsets (via) βγαίνει.

Ειναι ψύκτρα για το northbridge. Το κεντρικο chip της μητρικής σου το οποιο εχει ηδη μια αλλη ψυκτρα.

stylejohn, αυτο τι κανει ακριβως?

Δεν ξερω 100% τι κανει!Αλλα ξερω οτι χωρις αυτο εμενα μου δουλευει σαν pci-e16 1 αντι για pci-e16 2 και το ειδα στο gpu-z αυτο(εχω την ιδια mb με 8800gt)!Οσο για την ψυχτρα θελει αλλαγμα γιατι αυτη η mb δεν ειναι φτιαγμενη για παιχνιδια!

ωραια. θα κοιταξω και αυτο με το βιος και θα αλλαξω και την ψυκτρα. και βλεπουμε...!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.