Jump to content

Επιλογή Mini HI-FI

athlon=greek

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες,σκέφτομαι να αγοράσω ένα mni Hi-Fi που να αξίζει τα λεφτά του.Σκέφτομαι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660957 αλλά το ψάχνω ακόμη όσον αφορά την απόδοση/τιμή,τι θα προτείνατε;;)

Ωραίο το Samsung, αλλά σε ενδιαφέρει μήπως και Aux?

Εγώ προσωπικά πάντα παίρνω mini HiFi και βάζω και το PC επάνω.

νομίζω ότι έχει aux για διάφορες συσκεύες,το έχεις ακούσει το συγκεκριμένο;Προτείνεις κάποιο;:bigsmile:

Εγώ θα σου πρότεινα κάτι πιο ακριβό αλλά που τα αξίζει τα λεφτά του:

http://www.skroutz.gr/s/13902/Sony-CMT-CPZ2.html?keyphrase=sony+cmt-cpz

Είμαι κάτοχος ενός Sony CMT-CPX1 που είναι 4-5 χρόνων και κάθε μέρα χαίρομαι για τα 300 που είχα δώσει τότε τη στιγμή που όλα τα υπόλοιπα είχαν τα μισά...

Και δεν είναι μόνο τα 2*75W RMS... Είναι οτι τον ήχο που βγάζουν αυτά τα σκασμένα δεν τα βγάζει κανένα στην κατηγορία αυτή.

Σχεδόν μηδενική παραμόρφωση, κι αυτή μόνο όταν ακουμπας το max.

Με τόσα γκατζετάκια που κυκλοφορούν και παίζουν οτιδήποτε τους ζητήσεις (κινητά, pda, mp3players, κλπ.... ) νομίζω ότι πλέον ένα «καλό» σύστημα 2.1 ηχείων με μια επιπλέον aux input είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις.

Δεν ξέρω αν το ράδιο και το cd player σου είναι τόσο απαραίτητα αλλά σκέψου και την πρόταση αυτή.

Με τόσα γκατζετάκια που κυκλοφορούν και παίζουν οτιδήποτε τους ζητήσεις (κινητά, pda, mp3players, κλπ.... ) νομίζω ότι πλέον ένα «καλό» σύστημα 2.1 ηχείων με μια επιπλέον aux input είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις.

Δεν ξέρω αν το ράδιο και το cd player σου είναι τόσο απαραίτητα αλλά σκέψου και την πρόταση αυτή.

+1

προτιμησε καλα ηχεια 2.1

μιας και πληρωνεις cd player Και κτλ χωρις λογο

δες κατι logitech THX με 150 ευρω περιπου

Παρε Και κανα μικρο usb mp3 player με ραδιοφωνο :)

θέλω περίπου σαν αυτό το samsung γιατί έχω δει κάτι άλλες μπαχαντέλες επώνυμων εταιριών άστα να πάνε Κωστάκο μου:jump:

Απλά ένα mini Hi-Fi για το σαλόνι παίδες να ακούω λίγο ραδιόφωνο καμία είδηση κανά cdακι στο χαλαρό,να έχει καλό ήχο για τα λεφτά του...:jump1:

Σε αυτήν την περίπτωση πάνε μια βόλτα από μεγάλα ηλεκτρομάγαζα τύπου Media Markt/Κωτσόβολος/Ηλεκτρονική κλπ όπου έχουν μεγάλη ποικιλία από συστήματα προκειμένου να τα ακούσεις και να τα δείς από κοντά.

θέλω περίπου σαν αυτό το samsung γιατί έχω δει κάτι άλλες μπαχαντέλες επώνυμων εταιριών άστα να πάνε Κωστάκο μου:jump:

δε με καταλαβες!

λεω να παρεις ενα ζευγαρι καλα ηχεια

και να κοτσαρεις πανω κανα usb mp3 player σαν αυτο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.