GoriLLakoS Ιούνιος 2, 2008 #41 Ιούνιος 2, 2008 Άμα έχεις σπίτι σε επαρχία να δηλώσεις το αμάξι για εκέι(σαν κύρια κατοικία σου)...στην άδεια επάνω δν λέει τίποτα για απαγορέυσεις σε πετρέλαιο..αφού δν είσαι σε Αθήνα η Θεσ/νίκη...so simple. Και να σε σταματήσουν...δν μπορούν να σου κάνουν και τίποτα...
cabrinha Ιούνιος 2, 2008 #42 Ιούνιος 2, 2008 \ναι αλλα σε αντιθεση με αλλους κατασκευαστες, θα τον βλεπεις μονο για τα προγραμματισμενα service... ασε που σαν επισημο service παιζει και ο Παπρας που ειναι απλα κορυφη σαν εξυπηρετηση Ανταλλακτικα ομως απο που θα παρεις? Απο το Σαρακακη δεν θα παρεις? Λαδια? Εχεις ενα αμαξι που σαν ιαπωνικο εχει μια α αξιοπιστια και δενεσαι με μια εγγυηση που περισσοτερο κραχτης ειναι. Άμα έχεις σπίτι σε επαρχία να δηλώσεις το αμάξι για εκέι(σαν κύρια κατοικία σου)...στην άδεια επάνω δν λέει τίποτα για απαγορέυσεις σε πετρέλαιο..αφού δν είσαι σε Αθήνα η Θεσ/νίκη...so simple. Και να σε σταματήσουν...δν μπορούν να σου κάνουν και τίποτα... Εκτος Αθηνων και Θεσσαλονικης. Το σημειωνω γιατι ισως νομισει καποιος οτι αμαξι με εκδοθεισα αδεια εκτος των δυο πολεων μπορει να κυκλοφορει σε αυτες.
Kostas007 Ιούνιος 2, 2008 #43 Ιούνιος 2, 2008 Πλεον τα diesel μολυνουν λιγοτερο//το ξερω!ειρωνικα το ειπα...για υβριδικο το σκεφτεσαι καθολου?
Nephiλiμ Ιούνιος 2, 2008 #44 Ιούνιος 2, 2008 υβριδικο με 12.000 ?αμα βρει να μου παρει και εμενα ενα.
AN7 OverClocker Ιούνιος 3, 2008 #45 Ιούνιος 3, 2008 εγώ λέω να πάρω καμια 5άδα να τα έχω για καμια 20αριά χρόνια. 4 χρόνια το κάθε ένα
GoriLLakoS Ιούνιος 3, 2008 #47 Ιούνιος 3, 2008 Εκτος Αθηνων και Θεσσαλονικης. Το σημειωνω γιατι ισως νομισει καποιος οτι αμαξι με εκδοθεισα αδεια εκτος των δυο πολεων μπορει να κυκλοφορει σε αυτες.Εννοείς πώς άμα σε πιάσουν Αθήνα η Θεσ/νίκη μπορούν να σε γράψουν?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.