Jump to content

αυτοκινητα πολης μεχρι 12.000

BILL5

Recommended Posts

Matiz και σου μενουν και ρεστα. Εχουμε ενα στην οικογενεια και παρολο που δεν το προσεχουν καθολου εχει βγει σκυλι και δεν καιει και τιποτα.

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Matiz και σου μενουν και ρεστα. Εχουμε ενα στην οικογενεια και παρολο που δεν το προσεχουν καθολου εχει βγει σκυλι και δεν καιει και τιποτα.

Εμάς το Extreme καίει σαν το Α6:nada:

Τι να σου πω συμφωνα με τον brother μεσα στην πολη καει καμια 6αρα-7αρα λιτρα στα 100. Και ενα μηνα που το ειχα μεχρι να φτασει το focus τοσο εκαψε περιπου. Ειναι το 800αρι οχι το 1000αρι.

Ρε παίδες δεν απαγορεύονται τα diesel εκτός των ταξί???

diesel δικαιουσε μονο αν ειναι επαγγελματικο

βλεπετε...μολυνει περισσοτερο

αλλα των ταξιτζηδων δε μολυνουν...:fist:

ειδα σημερα μια νταλικα κατεβασε καμια 10αρια...ομορφο ηταν απο κοντα

για να δουμε τι αμαξι θα πρωτιμουσαται για την πολη για να δουμε που θα καταληξουμε περιμενω της επιλογες σας!

απο εξωτερικη εμφανιση

απο εξωπλισμο

και απο καταλαλωση

δεν αναφερεις αν θελεις καινουριο οποτε αφου το θες και για πολη εγω θα προτεινα μεταχειρισμενο.

ακομα και audi a3 βρισκεις.

αν προτιμας καινουριο θα προτεινα citroen c2

Μιάς και ακούστηκαν τα κλασικά εγώ προσθέτω και το Mazda 2.

1,3 75ps 5,4 μικτό κύκλο.

Το τσιμπησε μια φιλη μου πριν κανα 15ημερο σε ανθρακι 4πορτο... απο τα πιο ωραια σε αυτην την κατηγορια μεσα-εξω

Αυτα τα αμαξια ομως ξεφευγουν απο την κατηγορια πολης δηλαδη μαξιμουμ 3.5 μετρα μηκος.

Το 3θυρο Colt CZ3 inform (@12.240€) το εχεις κοιταξει καθολου?

- σβελτο 1300αρι με 108 αλογακια στο δυναμομετρο

(με το αντιστοιχο τιμημα στην καταναλωση οταν το πατας βεβαια)

- 10χρονια εγγυηση

- 1o στην κατηγορια του σε αξιοπιστια συμφωνα με την γερμανικη Adac

- πολυμορφικο ευμεταβλητο εσωτερικο

εγω εχω ενα invite 1.3 και μετα απο 2,5 χρονια συμβιωσης ειμαι καθ'ολα ικανοποιημενος παντως

mitsu-colt3dr01.jpg

1103202934066.jpg

Το τσιμπησε μια φιλη μου πριν κανα 15ημερο σε ανθρακι 4πορτο... απο τα πιο ωραια σε αυτην την κατηγορια μεσα-εξω

Εγώ περιμένω το δικό μου σε 20 μερούλες :D

@cabrinha

Έλα μωρέ τώρα,για μια π@υτσ@ απόσταση? :hehe:

Πλάκα κάνω,απλά επειδή αναφέρθηκαν τα κλασικά είπα να πώ και την εναλακτική σε 5πορτο με καλούς χώρους μέσα ;)

:D:D:D:D:D

Koπριτη με τα κλιματιστικα ολοι ευχαριστημενοι ειναι (εξαιρεση ισως το λανσερ 1.5). Αλλα ο Σαρακακης και τα 10 χρονια σου καθονται στο λαιμο.

+1 Για το Cuore... το ειχα δει στην εκθεση αυτοκινητου, πραγματικα εντυπωσιακο :-) Και οχι τοσο κακο οσο το φανταζεσαι για Daihatsu :p

Για grande punto εχεις ρωτησει? γυρο στα 11-12 παιζει.

σε λιγο θα μου πεις και για το 500σαρακι

:D:D:D:D:D

Koπριτη με τα κλιματιστικα ολοι ευχαριστημενοι ειναι (εξαιρεση ισως το λανσερ 1.5). Αλλα ο Σαρακακης και τα 10 χρονια σου καθονται στο λαιμο.

\

ναι αλλα σε αντιθεση με αλλους κατασκευαστες,

θα τον βλεπεις μονο για τα προγραμματισμενα service...

ασε που σαν επισημο service παιζει και ο Παπρας

που ειναι απλα κορυφη σαν εξυπηρετηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.