Jump to content

αυτοκινητα πολης μεχρι 12.000

BILL5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

για να δουμε τι αμαξι θα πρωτιμουσαται για την πολη για να δουμε που θα καταληξουμε περιμενω της επιλογες σας!

απο εξωτερικη εμφανιση

απο εξωπλισμο

και απο καταλαλωση

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
hyundai i10 αν μπορείς και το diesel ακομα καλυτερα

++++++++++++++++++

Honda Jazz 5θυρο 1.2 Cool 12800 €

νομιζω το λεει και το τιτλος μεχρι 12000 ευρω αν ειναι να βαλεις εσυ τα 800 ευρω τοτε παω πασο:D

Είναι και άλλο αυτοκίνητο ομως ;) Αν δινεις 12000κ και σε κοβουν τα 800e πάσο και εγώ .

για την πολη χρειαζεται

1. καλο υπνο, οχι ξενυχτι

2. γερο sex η ενα κουτι ηρεμιστηκα

3. Pull Bars μπροστα χειαστη με πολυβολα

4.πολυυυυ υπομονη

Τωρα ποια θα ειναι η υλοποιηση ειναι δευτερων

Kia Picanto 1000cc full extra και σου μένουν και ρέστα. Αν μπορείς να το πάρεις, παίζει και σε έκδοση 1100 Turbo Diesel 75hp με κατανάλωση κάτω των 5L.

Aygo/C1/107 <- διάλεξε μάρκα και πάρε, όλα ίδια είναι. Full εξοπλισμένα στα όρια των 12-12.5Κ πάνε.

Smart <- Εκτός από τα Brabus, όλα τα άλλα είναι μέχρι 12Κ και, ντάξει, απλά το καλύτερο για πόλη.

Τα i10 και Jazz δεν τα έχω δει από κοντά :p

Ρε παίδες δεν απαγορεύονται τα diesel εκτός των ταξί???

Υπό συνθήκες επιτρέπονται, αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες..

Το Smart OK, αλλά ξεχνάς το 3+ άτομα και πορτ παγκάζ..

Υπό συνθήκες επιτρέπονται, αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες..

Το Smart OK, αλλά ξεχνάς το 3+ άτομα και πορτ παγκάζ..

Aygo/κτλ then, ίδιο μέγεθος έχουν τα 3πορτα/5πορτα, μια χαρά χωράνε δυο κοριτσάκια πίσω :D

Σε Αθηνα και Θεσσαλονικη δεν επιτρεπονται. Σε ολη την υπολοιπη Ελλαδα επιτρεπονται.

Αν ηταν να επιλεξω αυτοκινητο πολης, δηλαδη χαμηλη καταναλωση/κοστος συντηρησης-αξιοπιστια-περιορισμενες διαστασεις, τοτε η επιλογη μου θα ηταν με κλειστα ματια το Daihatsu Cuore. Και ας γελασουν μερικοι.

Σε Αθηνα και Θεσσαλονικη δεν επιτρεπονται. Σε ολη την υπολοιπη Ελλαδα επιτρεπονται.

Αν ηταν να επιλεξω αυτοκινητο πολης, δηλαδη χαμηλη καταναλωση/κοστος συντηρησης-αξιοπιστια-περιορισμενες διαστασεις, τοτε η επιλογη μου θα ηταν με κλειστα ματια το Daihatsu Cuore. Και ας γελασουν μερικοι.

4.4L κατανάλωση, εντυπωσιακό!

Τιμούλα δεν είδα, πόσο πάει;

cabrinha ναι το ξερω εχω διπλα την αντιπροσοπεια της Daihatsu Low Grade με 8.890 και η High Grade με 10.150 ευρω με 5 σασμαν

Toyota Aygo καλά εξοπλισμένο ή και Daihatsu Cuore.Θα σου έλεγα και Fiat 500 1.2 αλλά πρώτα θα δικαωθεί ο Απ. Καλαμαριάς και μετά θα το παραλάβεις :hehe:

σμαρτακι..πατιλικωνει κιολας..και δεν καιει τιποτις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.