Jump to content

LG X-540 (5.1) - προβλημα ηχου μονο στο internet

Mama Africa

Recommended Posts

πριν λιγες μερες παρατηρησα οτι οταν ακουω βιντεακια στο νετ (youtube κτλ) ακουγεται ο ηχος μονο απο 1 ηχειο (και συγκεκριμενα απο το δεξι μπροστα οπως κοιταω το pc).

αυτο συμβαινει οταν εχω απενεργοποιημενο το matrix..οταν το ενεργοποιω ακουγεται κανονικα..

αποσο εψαξα στο ιντερνετ βρηκα οτι η επιλογη ματριξ ειναι για να προσομειωνει 2-καναλο ηχο σε 5-καναλο..

πραγμα που σημαινει οτι δεν φταιει καποια επιλογη που μου διεφυγε αλλα ο ηχος των video που βλεπω???

μπορει να λυθει με καποιον τροπο γιατι με τσατιζει η "καθαροτητα" του ηχου με enable την επιλογη matrix..

Ευχαριστω

Τα βιντεακια του youtube, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων, εχουν mono ηχο, δοκιμασε να τρεξεις ενα βιντεακι κοτσαροντας στο τελος &fmt=18 ωστε να το τρεξει σε καλυτερη ποιοτητα mp4 με stereo ηχο, να δουμε αν θα το παιξουν κανονικα τα ηχεια σου, πχ κλικαρε εδω, να σου ανοιξει νεο tab με την σελιδα του συγκεκριμενου vid στο youtube, και οπως ειναι κοτσαρε του (καντο copy paste) αυτο " &fmt=18 ", λογικα θα σου ξαναφορτωσει, και θα γραφει απο κατω view in standar quality, και θα φανει σημαντικη βελτιωση της ποιοτητας του vid, καθως και καθαροτερος stereo ηχος...

* Hint *

aaia4.th.jpg

thanks man το δοκιμασα και οντως η ποιοτητα της εικονας ειναι σαφως ανωτερη..τωρα οσο για τον ηχο μπορει να ακουγεται πιο καθαρος αλλα εξακολουθει να ακουγεται απο 1 ηχειο χωρις την επιλογη matrix..

μηπως αυτο λυνεται σε συνδιασμο με καποια επιλογη που εχω λαθος??

edit : Υπαρχει κανα προβλημα στο youtube και αργει να φορτωσει τοσο? :rant:

Οποτε δεν ειναι θεμα mono-stereo... Παραπανω οσο αναφορα τις επιλογες των ηχειων κτλ δεν γνωριζω δυστυχως... Καποιος αλλος που εχει τα ιδια οι παρομοια 5.1 to the rescue γιατι εγω τα ρεστα μου...

ευχαριστω παντως :)

καποιος αλλος παιδες?κανενας με το ιδιο προβλημα?

να σημειωσω οτι αν ανεβασω την ενταση του bass με την επιλογη ματριξ enabled τοτε καπως λυνεται το προβλημα μιας και ο ηχος ακουγεται πιο "μεστος"..

παρολαυτα αν υπαρχει καποια λυση ας ειπωθει :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.