cafe_demek Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2008 Γεια σας έχω ένα notebook hp pavilion dv6000 για την ακρίβεια είναι το μοντέλο dv 6660ev Το οποίο έχει λειτουργικό vista πως θα μπορέσω να διαγράψω τα vista και να εγκαταστήσω τα χρ? Υ.γ. κάνοντας boot από το cd των χρ δεν μου εντοπίζει δίσκους Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Μάϊος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 στο bios αλλάζεις το mode του δίσκου AHCI σε IDE MODE, τώρα αν έχεις xpsp3 νομίζω ότι θα σου τον δει τον δίσκο δε το δοκίμασα ακόμα το τελευταίοεδιτδεν ξέρω αν βρεις drivers για το λαπτοπ σε xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Αν ψαξεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις....Οτι λεει ο satkok για τους δισκους.Ωραιο avatar....τι ακριβως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Μάϊος 27, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Σε αυτό το link είναι η λύση ευχαριστώhttp://www.nogodforme.com/HPDV6500T.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Μάϊος 27, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Αν ψαξεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις....Οτι λεει ο satkok για τους δισκους.Ωραιο avatar....τι ακριβως ειναι?logo plc τησ siemens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.