ForcaMU Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2008 παιδιά έχω πρόβλημα με την ati hd3650.Δεν φαίνονται καλά μερικά Pixels.ξέρω ότι είναι πρόβλημα ρυθμίσεων και όχι της κάρτας..help γρήγορα πλζ. Πάρτε και ένα printscreen..!
RazoR Μάϊος 26, 2008 #2 Μάϊος 26, 2008 lol το " help γρηγορα plz " τα'σπασε...Στο θεμα μας τωρα, εχεις overclockαρει καθολου την καρτα? Πες μας και temps καλου κακου, idle & load καθως και αν ειναι με stock ψυξη.
ForcaMU Μάϊος 26, 2008 Author #3 Μάϊος 26, 2008 δεν τη έχω overcklockαρει..παρακάτω δεν μπορώ να καταλάβω τι λες εκεί που δούλευε οκ το επαθε.στα καλα του καθουμενου
2cpu Μάϊος 26, 2008 #4 Μάϊος 26, 2008 Eννοει θερμοκρασιες πυρηνα gpu.Idle= χωρις φορτιο ,δεν τρεχει κανενα game η αλλη εφαρμογη που χρησιμοποιει την gpu load= η καρτα γραφικων σου δουλευει με φορτιο , καποιο game η εφαρμογη αντιστοιχα που την επιβαρυνει .stock ψυξη = αν εχεις την ψυχτρα που ειχε η καρτα απο το εργοστασιο η αν την αλλαξεςμε καποια του εμποριου.
ForcaMU Μάϊος 26, 2008 Author #5 Μάϊος 26, 2008 το κάνει αυτό αν έχω ανοιχτό game.έχω την ψύκτρα του εργοστασίου.Παλιά δεν το έκανε.Ξαφνικά εκεί που ήταν όλα καλά το έπαθε
RazoR Μάϊος 26, 2008 #6 Μάϊος 26, 2008 Κατεβασε το HwMonitor, και το Ati Tool, ανοιξε πρωτα το Hw Monitor, και αστο ανοιχτο, κατοπιν ανοιξε το Ati Tool και πατα στο Show 3D View, αστο κανα 10λεπτο, και κοιτα μετα στο Hw Monitor στην κατηγορια Gpu Core ποσο ειναι το minimum και maximum temperature και ενημερωσε μας...
ForcaMU Μάϊος 26, 2008 Author #7 Μάϊος 26, 2008 κοίτα εδώμπας και έχει δίκιο;πάντως θα κάνω και αυτό που είπες
RazoR Μάϊος 26, 2008 #8 Μάϊος 26, 2008 Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι και αυτο, απλως πρωτα ηθελα να αποκλεισω το να ειναι προβλημα (artifacts) λογω μεγαλης θερμοκρασιας του πυρηνα, κανε αυτο που σου ειπα, και αν δουμε οτι οι θερμοκρασιες idle & load ειναι κανονικες στειλτη για αλλαγη (RMA) αν την εχεις σε εγγυηση, αν οχι θα χρειαστεις aftermarket ψυχτρα, ειδωμεν...
ForcaMU Μάϊος 26, 2008 Author #9 Μάϊος 26, 2008 το ati tools κολλάει όταν πάω να το ανοίξω..κοίτα με muonline 10 λεπτά τι θερμοκρασίες έχει..
RazoR Μάϊος 26, 2008 #10 Μάϊος 26, 2008 Μια χαρα θερμοκρασιες, και χαμηλες μην σου πω (ειδικα το min μου παραφαινεται χαμηλο) Πιθανοτατα τοτε ειναι οντως ελατωματικος ο πυρηνας, την εχεις σε εγγυηση την καρτα? Αν ναι απο που?
ForcaMU Μάϊος 26, 2008 Author #11 Μάϊος 26, 2008 την είχα αγοράσει από eshop αλλά δεν είχε μέσα εγγύηση..Τι να κάνω;
RazoR Μάϊος 26, 2008 #12 Μάϊος 26, 2008 Η εγγυηση ειναι η αποδειξη αγορας, υποθετω οτι δεν την εχεις κρατησει?
RazoR Μάϊος 26, 2008 #14 Μάϊος 26, 2008 Τωρα φιλε μου δυστυχως γιοκ... Εφοσον δεν εχεις την εγγυηση αν ειναι ελλατωματικος πυρηνας δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα, μεινε 2-3 βδομαδες με αυτην (εφοσον μονο στα παιχνιδια στο κανει αυτο, για απλες δουλειες δεν θα'χεις προβλημα) μεχρι να βγει νεα φουρνια ATi & Nvidia, ωστε να ξεστοκαρουν τις παλιες να τσιμπησεις καμια φτηνη 8800GT με <100, αλλιως χτυπα μια καινουρια καρτουλα τωρα αναλογα τα χρηματα που μπορεις να διαθεσεις... Παντως την αλλαγη δεν την γλυτωνεις πιστευω... Αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω, ας απαντησει... Η λογικη παντως λεει "χαλασμενος πυρηνας" -> RMA και αντικατασταση, δεν νομιζω να φτιαχνεται...
RazoR Μάϊος 26, 2008 #16 Μάϊος 26, 2008 Αν την βρεις και εισαι μεσα στην εγγυηση εννοειται οτι τους την πας και απαιτεις αντικατασταση, αν και το e-shop δεν ειναι οτι καλυτερο (μην σου πω οτι χειροτερο) για after sale support, ελπιζω να σε εξυπηρετησουν αργα ή γρηγορα. 100% δεν μπορω να στο εγγυηθω μην σε παρω και τον λαιμο μου, δεν ειμαι και κανας ειδικος κιολας, παντως εφοσον θερμοκρασιες εχεις μια χαρα, κλοκαρισμενη δεν ειναι, και τα artifacts ειναι ασπρα και οχι πρασινα ή / και πολυγωνα (αυτο παρατηρειτε λογω o/c και υψηλης θερμοκρασιας συνηθως) ολα δειχνουν προς τα εκει...
RazoR Μάϊος 26, 2008 #17 Μάϊος 26, 2008 Α, ξαναδοκιμασε να τρεξεις το Ati Tool μπας και ενιωσε να δουμε και απο εκει κανενα scan for artifacts...
bezdim Μάϊος 26, 2008 #18 Μάϊος 26, 2008 Εχώ θα σου έλεγα να κάνεις το εξής...Πακέταρε την κάρτα με ότι είχε μέσα και πήγαινε στο eshop point της περιοχής σου.Με το προιόν στα χέρια σου ζήτα να σου βρουν την απόδειξη στο σύστημα τους και να σου κάνουν μια επανεκτύπωση. Μετά κάνε την RMA και η Παναγιά μαζί σου.Το έκανα κάποτε στο πλαίσιο για την 9800ΧΤ μου...Προσπάθησε το...
RazoR Μάϊος 26, 2008 #19 Μάϊος 26, 2008 Και'γω το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα στο κανουν στο e-shop, για το Πλαισιο το'χω ξανακουσει, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις βεβαια...
ForcaMU Μάϊος 26, 2008 Author #20 Μάϊος 26, 2008 ρε παιδιά το σύστημα κρατάει έτσι κι αλλιώς τις αγορές..οπότε έχω και αρ. παραγγελίας..δεν μπορώ να κάνω τίποτα με αυτό; Στην περιοχή μου δεν υπάρχει eshop point για αυτό σας λέω..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.