Jump to content

πρόβλημα με την ati hd3650

ForcaMU

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά έχω πρόβλημα με την ati hd3650.Δεν φαίνονται καλά μερικά Pixels.ξέρω ότι είναι πρόβλημα ρυθμίσεων και όχι της κάρτας..help γρήγορα πλζ.

Πάρτε και ένα printscreen..!

68816114st4.png

lol το " help γρηγορα plz " τα'σπασε...

Στο θεμα μας τωρα, εχεις overclockαρει καθολου την καρτα? Πες μας και temps καλου κακου, idle & load καθως και αν ειναι με stock ψυξη.

δεν τη έχω overcklockαρει..παρακάτω δεν μπορώ να καταλάβω τι λες :p

εκεί που δούλευε οκ το επαθε.στα καλα του καθουμενου

Eννοει θερμοκρασιες πυρηνα gpu.Idle= χωρις φορτιο ,δεν τρεχει κανενα game η αλλη εφαρμογη που χρησιμοποιει την gpu load= η καρτα γραφικων σου δουλευει με φορτιο , καποιο game η εφαρμογη αντιστοιχα που την επιβαρυνει .

stock ψυξη = αν εχεις την ψυχτρα που ειχε η καρτα απο το εργοστασιο η αν την αλλαξες

με καποια του εμποριου.

το κάνει αυτό αν έχω ανοιχτό game.έχω την ψύκτρα του εργοστασίου.Παλιά δεν το έκανε.Ξαφνικά εκεί που ήταν όλα καλά το έπαθε

Κατεβασε το HwMonitor, και το Ati Tool, ανοιξε πρωτα το Hw Monitor, και αστο ανοιχτο, κατοπιν ανοιξε το Ati Tool και πατα στο Show 3D View, αστο κανα 10λεπτο, και κοιτα μετα στο Hw Monitor στην κατηγορια Gpu Core ποσο ειναι το minimum και maximum temperature και ενημερωσε μας...

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι και αυτο, απλως πρωτα ηθελα να αποκλεισω το να ειναι προβλημα (artifacts) λογω μεγαλης θερμοκρασιας του πυρηνα, κανε αυτο που σου ειπα, και αν δουμε οτι οι θερμοκρασιες idle & load ειναι κανονικες στειλτη για αλλαγη (RMA) αν την εχεις σε εγγυηση, αν οχι θα χρειαστεις aftermarket ψυχτρα, ειδωμεν...

το ati tools κολλάει όταν πάω να το ανοίξω..κοίτα με muonline 10 λεπτά τι θερμοκρασίες έχει..

post-9558-1416073520,6705_thumb.png

Μια χαρα θερμοκρασιες, και χαμηλες μην σου πω (ειδικα το min μου παραφαινεται χαμηλο) Πιθανοτατα τοτε ειναι οντως ελατωματικος ο πυρηνας, την εχεις σε εγγυηση την καρτα? Αν ναι απο που?

Η εγγυηση ειναι η αποδειξη αγορας, υποθετω οτι δεν την εχεις κρατησει?

Τωρα φιλε μου δυστυχως γιοκ... Εφοσον δεν εχεις την εγγυηση αν ειναι ελλατωματικος πυρηνας δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα, μεινε 2-3 βδομαδες με αυτην (εφοσον μονο στα παιχνιδια στο κανει αυτο, για απλες δουλειες δεν θα'χεις προβλημα) μεχρι να βγει νεα φουρνια ATi & Nvidia, ωστε να ξεστοκαρουν τις παλιες να τσιμπησεις καμια φτηνη 8800GT με <100, αλλιως χτυπα μια καινουρια καρτουλα τωρα αναλογα τα χρηματα που μπορεις να διαθεσεις... Παντως την αλλαγη δεν την γλυτωνεις πιστευω... Αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω, ας απαντησει... Η λογικη παντως λεει "χαλασμενος πυρηνας" -> RMA και αντικατασταση, δεν νομιζω να φτιαχνεται...

Αν την βρεις και εισαι μεσα στην εγγυηση εννοειται οτι τους την πας και απαιτεις αντικατασταση, αν και το e-shop δεν ειναι οτι καλυτερο (μην σου πω οτι χειροτερο) για after sale support, ελπιζω να σε εξυπηρετησουν αργα ή γρηγορα. 100% δεν μπορω να στο εγγυηθω μην σε παρω και τον λαιμο μου, δεν ειμαι και κανας ειδικος κιολας, παντως εφοσον θερμοκρασιες εχεις μια χαρα, κλοκαρισμενη δεν ειναι, και τα artifacts ειναι ασπρα και οχι πρασινα ή / και πολυγωνα (αυτο παρατηρειτε λογω o/c και υψηλης θερμοκρασιας συνηθως) ολα δειχνουν προς τα εκει...

Α, ξαναδοκιμασε να τρεξεις το Ati Tool μπας και ενιωσε να δουμε και απο εκει κανενα scan for artifacts...

Εχώ θα σου έλεγα να κάνεις το εξής...

Πακέταρε την κάρτα με ότι είχε μέσα και πήγαινε στο eshop point της περιοχής σου.

Με το προιόν στα χέρια σου ζήτα να σου βρουν την απόδειξη στο σύστημα τους και να σου κάνουν μια επανεκτύπωση. Μετά κάνε την RMA και η Παναγιά μαζί σου.

Το έκανα κάποτε στο πλαίσιο για την 9800ΧΤ μου...

Προσπάθησε το...

Και'γω το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα στο κανουν στο e-shop, για το Πλαισιο το'χω ξανακουσει, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις βεβαια...

ρε παιδιά το σύστημα κρατάει έτσι κι αλλιώς τις αγορές..οπότε έχω και αρ. παραγγελίας..δεν μπορώ να κάνω τίποτα με αυτό; Στην περιοχή μου δεν υπάρχει eshop point για αυτό σας λέω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.