Jump to content

Ηρθε η Samsung T260

burton

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους

Τελευταία παρακολουθώ τα threads για την αγορά μιας οθόνης που θα ειναι στα 1900 x 1200 με HDMI port.

Εντύπωση μου έκανε η SM2693HM της Samsung για την οποία λέτε σε παραπάνω thread. Απ'οτι είδα σε σκληρομάγαζο τώρα είναι διαθέσιμη και η T260. Μπορούμε επίσης να την βρούμε στο Pixmania.com σε καλύτερη τιμή.

Το θέμα είναι οτι είχα σκοπό να παρω την 2693 γιατι διάβασα πολύ καλα λόγια, όσπου ψάχνοντας είδα το νέο μοντέλο T260 στις 26'' με 20000:1 αντίθεση (τώρα δεν ξέρω κατα πόσο είναι αληθινό αυτό η απλά μούφα) και λέω γιατι να πάρω κάτι πιο παλιό; Σε τιμή δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά.

Τι πιστεύετε γενικώς για την T260; Ας αρχίσουμε ένα thread για αυτό το εντυπωσιακό τουλάχιστον μοντέλο.

Ευχαριστώ.

samsung-tseries.jpg

links:

Samsung T260

http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/ZA

αμα σας πω οτι δεν μου αρεσει σαν design..μα τι βαση ειναι αυτη....

αμα σας πω οτι δεν μου αρεσει σαν design..μα τι βαση ειναι αυτη....

συμφωνω!!! ουτε εμενα μ αρεσει....και ειδικα η βαση της!

εμενα πάλι εκτος απο την βάση, μου τα χαλάει και η μάρκα... samsung and me = ΝΟ GO λέμε... :p

εγω παλι αν ειχα 6 κατοσταρικα θα την χτυπουσα με τη μια....

αν ειχες 1200 θα μου επαιρνες και εμενα μια? :p

Ναι το HDMI μεταφέρει ήχο και απο'τι λέει στα specs έχει audio out για να μεταφερθεί ο ήχος σε εξωτερικά ηχεία.

Απο Design συμφωνώ δεν λέει και πολύ αλα είναι νέο μοντέλο. Ο σκοπός αυτού του thread είναι να την συγκρίνουμε με την SM2693HM, και οι δύο TN είναι απλα αυτή έχει 20000:1 αντίθεση. Δεν με νοιάζει και πολύ η βάση αν είναι "οθονάρα"...

http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/ZA&fullspec=F

για Full Specs

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.