Jump to content

Τερμα η πειρατεια....

Dave

Recommended Posts

Δεν χωράει αμφιβολία ότι θα κοπεί η πειρατεία σταδιακά.

Αυτό είναι γνωστό. Πάρτε παράδειγμα τα παιχνίδια Internet της Valve.

Ούτε έχει σπάσει το σύστημα, ούτε ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος.

Τα παιχνίδια χρεώνονται 20€, τα κατεβάζεις μια φορά από το Internet, αντιγράφεις το dir όπου έγινε η εγκατάσταση σε όσους υπολογιστές θέλεις και στη συνέχεια, μπορεί να παίζει ένας υπολογιστής με ένα κωδικό.

Ούτε ξανά εγκαταστάσεις χρειάζονται, ούτε υπάρχει πρόβλημα με corrupted αρχεία.

Αυτοδιορθώνεται το βασικό πρόγραμμα τη στιγμή που μπαίνουμε, ενώ μπορούμε να ελέγξουμε την ακεραιότητα κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά και αυτοδιορθώνονται κι αυτά.

Ούτε καν εγκατάσταση δεν κάνω. Μια απλή αντιγραφή, δίνω τον κωδικό μου και έληξε. Τρέχω το Steam και παίζω.

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδια ενα ειναι το προβλημα η τιμη των παιχνιδιων. Αν οι εταιριες πουλουσαν 15 τα παιχνιδια τους πιστευω πως δεν θα στραφομασταν στη πειρατεια.

Και 5 να τα πουλούσαν πάλι θα υπήρχαν (και πολλοί μάλιστα) που θα τα έκλεβαν (απλώς επειδή θα μπορούσαν και απλώς επειδή έχουν μάθει έτσι / στο τσάμπα).

Ούτε έχει σπάσει το σύστημα, ούτε ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος

αυτο δεν ισχυει...Ουτε το στημ ειναι ατρωτο.Απλα λογω updates-μουλτι-τεραστιας κοινοτητας που δινει συνεχεια μοντς (=αρα καινουρια τσαμπα παιχνιδια) ειναι ανοησια να μην παρεις αυθεντικα τα HL

Τίποτα δεν είναι άτρωτο στη θεωρία. Στην πράξη όμως δεν έχει βγει από όσο ξέρω σπάσιμο.

αν απαντησω θα παραβιασω τους κανονες του site.Απλα τοχω δει με τα μπιρμπιλικα ματακια μου.

Παιδιά αν τα νέα παιχνίδια είχαν μία ωραία συσκευασία , μανουαλ και κάναν 15 ευρώ, ΧΑΛΑΡΑ θα τα παιρνα αυθεντικά και θα έχτιζα κ μία ωραία συλλογούλα! Τώρα κατεβάζουμε ότι βρούμε κ ούτε καν τα παίζουμε.

Παιδιά αν τα νέα παιχνίδια είχαν μία ωραία συσκευασία , μανουαλ και κάναν 15 ευρώ, ΧΑΛΑΡΑ θα τα παιρνα αυθεντικά και θα έχτιζα κ μία ωραία συλλογούλα! Τώρα κατεβάζουμε ότι βρούμε κ ούτε καν τα παίζουμε.

παρακαλω μην λετε για download εδω μεσα απαγορευται. υπαρχει και ο admin απο πανω σαν θεος.

no games no pc no party for amd intel και τα ρεστα μονο τα αμαξια θα επιζησουν στο τελος

Εγώ πτοσωπικά στο θέμα τον παιχνιδιών τα παιχνίδια που "καίγομαι" σαν πιτσιρικάς που είμαι :hehe: τα έχω όλα γνήσια γιατί είμαι αναγκασμένος.

Υπάρχουν ενα σωρό παιδιά σαν εμένα οπου πέρνουν ενα παιχνίδι γνήσιο για να παίζουν online.Αλλα online παίζεις και με "σπασμένο" παιχνίδι σε "σπασμ'ενους" σέρβερ.

Εγώ το αγόρασα γιατί για να πάρω μέρος στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα είσαι αναγκασμένος να το έχεις γνήσιο.

Αν στο τέλος στραφούμε όλοι στην πειρατεία τα κέρδη των εταιριών θα γίνουν μηδενικά και ή θα χαθούν η θα καταν΄τησουν να κάνουν τα παιχνίδια open source σαν τα Linux ένα πράμα:worship:

Δεν χωράει αμφιβολία ότι θα κοπεί η πειρατεία σταδιακά.

Αυτό είναι γνωστό. Πάρτε παράδειγμα τα παιχνίδια Internet της Valve.

Ούτε έχει σπάσει το σύστημα, ούτε ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος.

Τα παιχνίδια χρεώνονται 20€, τα κατεβάζεις μια φορά από το Internet, αντιγράφεις το dir όπου έγινε η εγκατάσταση σε όσους υπολογιστές θέλεις και στη συνέχεια, μπορεί να παίζει ένας υπολογιστής με ένα κωδικό.

Ούτε ξανά εγκαταστάσεις χρειάζονται, ούτε υπάρχει πρόβλημα με corrupted αρχεία.

Αυτοδιορθώνεται το βασικό πρόγραμμα τη στιγμή που μπαίνουμε, ενώ μπορούμε να ελέγξουμε την ακεραιότητα κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά και αυτοδιορθώνονται κι αυτά.

Ούτε καν εγκατάσταση δεν κάνω. Μια απλή αντιγραφή, δίνω τον κωδικό μου και έληξε. Τρέχω το Steam και παίζω.

Πρόσεξε τι είπες. Τα παιχνίδια χρεώνονται 20€... Άλλο 20€ και άλλο 60.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.