Jump to content

Τερμα η πειρατεια....

Dave

Recommended Posts

συμφωνα με την ATARI θα βγει ενα νεο chip που θα τερματισει την πιρατεια στα παιχνιδια

το chip θα ειναι στην περισσοτερες μητρικες καρτες που θα ερθουν στην αγορα συντομα

ολο το τοπικ εδω

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Blah blah blah blah.

ΟΚ.. τσιπάρισμα και στα PCs τότε :hehe:

2 μέρες πριν την κυκλοφορία του θα έχει βγει PCI κάρτα που θα το σπάει :p

και εγω κατι τετιο σκεφτηκα

αλλα η ATARI ισχυριζεται οτι θα τερματιστει η Πιρατεια εντελως

"The TPM will, in fact, absolutely stop piracy of gameplay."

αντε να δουμε

και περισσότερα για το TPM εδώ

έχει νόημα πάντως και θα ζορίσουν πολύ τα πράγματα, ειδικά σε καταστάσεις που είσαι συνεχώς online.

το πρόβλημα είναι

1ον οι χρήστες θα χρειαστούν το tpm chip για να παίξουν (ποιός θα αναλάβει το κόστος; )

και 2ον τι γίνεται στις περιπτώσεις που θα τα τινάξει το chip (θεωρητικά ο χρήστης δεν θα έχει πρόσβαση σε ότι είναι κρυπτογραφημένο με αυτό)

αν λυθούν αυτά από την μία το καλό είναι ότι θα μαζέψουν χρήμα και θα δούμε αξιόλογα games, από την άλλη άντε και άλλα έξοδα :)

Ακομα δεν εχουν παρει το μαθημα τους...αφου δεν μπορει να κλειδωσει κατι χωρις να ξεκλειδωσει.....εδω οι κονσολες σπανε στα PC θα κολλησουν. Το μονο που μπορουν κανουν ειναι να δημιουργησουν προβληματα οπως το Starforce και μετα να το αποσυρουν.

Χαχαχαχαχα το ακούσαμε και αυτό. Η εταιρία που θα το κάνει πέθανε μέσα σε λίγες μέρες..γιατί θα βγει ένας ταϊβανέζος θα κάνει μια αντιγραφή από επώνυμα modo θα παρακάμπτει αυτό το πανέξυπνο chip και τέλος .και εσύ θα παίζεις τα παιχνίδια σου και ο ταϊβανέζος θα κονομήσει .Και άσε την αταρι να κλαίγετε .Και σκέψου τις μεγάλες εταιρίες που κατασκευάζουν κάρτες γραφικών θα τις γονατίσει .θα μπουν και αυτές στο παιχνίδι γιατί επηρεάζονται τα συμφέροντα τους

γιεα ραιτ που θα σταματησει η πειρατεια...μηπως αυτο το τσιπ σταματαει και την πορνεια η το βαζεις πχ στο χερι σου και κοβεις το τσιγαρο?οι κατασκευαστες σιντι-ντιβιντι το εγκρινουν αυτο:p:p?εκτος αυτου ο νομος λεει οτι αν αγοραζεις ενα προγραμμα εχεις δικαιωμα να κανεις 1 αντιγραφο ασφαλειας...αυτο το σκεφτηκαν?

μα αντίγραφο θα μπορείς να κάνεις, απότι έχω καταλάβει θα δένεται ο μοναδικός κωδικός του παιχνιδιού με το μοναδικό TPM chip που θα έχεις ο καθένας. αντίγραφα ασφαλείας όσα θέλεις δηλαδή, απλά θα παίζουν μόνο στο pc σου.

Οπός έλεγε και ένα καθηγητής μου ειδικευμένος στην ασφάλεια συστήματος μέσο hardware ..Το θέμα είναι η κλειδαριά να μυν ακμάζει παραπάνω από αυτό που προστατεύει ..

Ευχομαι να αποτυχει και να το σπασουν 5sec απο την κυκλοφορια του.

Τα PC ειναι PC και οχι κονσολες,δεν ανεχομαι κανεναν να βαζει οτι τσιπακια θελει μεσα στο PC μου για να κανει κατι συγκεκριμενο,αυτα τα κολπα στις κονσολες και το κεφαλι τους.

και εγω πιστευω οτι κατι θα βρουνε για να το σπασουν

αλλα απο οσο ξερω πρωτη φφορα καποια εταιρια ισχυριζετε με τετια πεποιθηση για το κλειδωμα

τωρα θα δουμε ομως στο μελλον πως θα εχουν τα πραγματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.