Jump to content

asus P5kpl-vm και Asus AISuite

TaeDoc

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Έχω ένα προβληματάκι με την άνωθεν σουιτα εφαρμογών(Version 10329) της asus στην μητρική που αναγράφω. Συγκεκριμένα μου βγάζει καθε φoρα που την τρεχω το μηνυμα "Can not get default Cpu frequence" και κρασάρει. ¨Εχω έναν q6600 και 4gb mushkin ram, σε φρεσκοεγκατεστημένα winxppro sp3 gr. Έστειλα και mail στο support της asus και μου είπανε να χρησιμοποιήσω το cpuz ή το coretemp(ωραίο support έχουν...)

¨Είχε κανείς ποτέ παρόμοια προβλήματα? Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καποια λύση?

μηπως επειδη δεν "κλοκαρει" να σου βγαζει αυτη την ενδειξη? Γτ την εχω στο κατεβαστηρι κ το μονο που μπορει να κανει ειναι να ανεβασει ειναι το fsb... Απ την αλλη φορει το G31 chipset... Μηπως το ai suite δε δουλευει με το g31?

μηπως επειδη δεν "κλοκαρει" να σου βγαζει αυτη την ενδειξη? Γτ την εχω στο κατεβαστηρι κ το μονο που μπορει να κανει ειναι να ανεβασει ειναι το fsb... Απ την αλλη φορει το G31 chipset... Μηπως το ai suite δε δουλευει με το g31?

Δεν νομίζω, γιατί το AI Suite διατίθεται απο την asus και για την συγκεκριμένη μητρική! http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5KPL-VM(utilities)

Άσε που την έχω σταθερά στα @2.8 πειράζοντας μόνο το fsb.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.