Jump to content

laptop μεχρι 600 ευρω

Eskim42

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.μια φιλη μου θελει ενα λαπτοπ για ταινιες browsing κλπ.Οπως καταλαβαινετε δεν χρειαζονται επιδοσεις.Εριξα μια ματια αλλα ψαχνω για κατι με 2 χρονια εγγυηση.εχετε να προτεινετε κατι καλο?στα msystems βρηκα ενα hp 530 http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=6758 .τι λετε γι αυτο?ευχαριστω πολυ!

Κατά τη γνωμη μου ειναι μια χαρα για αυτά που ζηταει η φιλη σου. Αυτο που σου προτεινε ο Gomar εχει πιο αργο επεξεργαστη από το ΗP που διαλεξες εσυ...εσυ διαλεγεις ειναι στην ιδια τιμη

βασικα το hp εχει 2 χρονακια εγγυηση γι αυτο το ειδα πρωτα απο τα αλλα.απλα επειδη θα διαθεση λιγα χρηματα θελω να παρει κατι με καλη εγγυηση 2 χρονια δηλαδη μην γινει καμοια στραβη :p.thanks boyz!

μονο αυτο βλεπεις ;

Το οτι εχει μεγαλυτερο δισκο ; Το οτι εχει 2GBram ? Το οτι εχει αλλη καρτα γραφικων ;

2gb ram ειναι Must ειδικα για ατομα που...φορτωνουν πολυ τον υπολογιστη.

help παιδες!το πηρα το μηχανημα το ανοιξα για πρωτη φορα αλλα μου δειχνε για κανα 45λεπτο το setup και ο κερσορας δεν φαινοταν.εγω ο μαμακας αποφασισα να το κλεισω και να το ξαναανοιξω πιστευοντας οτι κολλησε και δεν μπαινει πουθενα τωρα.πηρα την ΗΡ τηλ. και μου ειπε οτι καταστραφηκε το image και μου πε οτι θα μου ρθουν τα δισκακια απο εξωτερικο σε 5-10 μερες!δεν μπορω να κανω κατι να βαλω ΧΡ να τελειωνει το θεμα?μπηκα στο support της hp και βρηκα drivers.

Πηγαινε το πισω στο μαγαζι αμεσως και πες να σου δωσουν καινουριο.

για κανενα λογο μη δεχθεις κατι αλλο

μα θα μου πουν οτι εγω εκανα λακαμια που το εκλεισα :S

Πηγαινε το πισω στο μαγαζι αμεσως και πες να σου δωσουν καινουριο.

για κανενα λογο μη δεχθεις κατι αλλο

Γιατί;

μα θα μου πουν οτι εγω εκανα λακαμια που το εκλεισα :S

Έκανες. Πέρνα του Vista demo χωρίς serial να κάνεις τη δουλειά σου, και σε 5-10 μέρες που θα έρθουν τα CD πέρνα τα άλλα.

εσυ πες δεν ανοιξε ποτε

Φιλαράκ' αυτά που λες απαγορεύονται εδώ ;)

Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο ευαισθητα τα λαπτοπ....Σιγα , αν κολλησε δηλαδη τι θα εκανε ; Να το πηγαινε αναμμενο πισω ;

Φιλαράκ' αυτά που λες απαγορεύονται εδώ ;)

γιατι?εχεις μαγαζι Η/Υ και χανεις λεφτα?

γιατι?εχεις μαγαζι Η/Υ και χανεις λεφτα?

Όχι, αλλά έχω ωραίους κανόνες σε τιμή ευκαιρίας ;)

Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων

Στο κάτω κάτω, μπορεί να του δώσουν και άλλο αν έχει πρόβλημα αυτό, αλλά το να πεις ότι είχε πρόβλημα από την αρχή είναι άλλο θέμα.

Eskim42, το manual το κοίταξες να δεις αν έχει κάτι σε recovery?

Θεωρητικα μπορεις να κανεις recovery απο το image στο hidden partition στον δισκο. Δοκιμασε να πατησεις F10 οταν ανοιγει το laptop.

ενταξει μην τρελενεστε μαγκες!χεχε

σημερα πρωι τρελαθηκα εγω.μου χε ερθει απο ουγγαρια το ντιβιντακι.εντος 18ωρων.απλα respect στην hp

Όχι, αλλά έχω ωραίους κανόνες σε τιμή ευκαιρίας ;)

Στο κάτω κάτω, μπορεί να του δώσουν και άλλο αν έχει πρόβλημα αυτό, αλλά το να πεις ότι είχε πρόβλημα από την αρχή είναι άλλο θέμα.

Eskim42, το manual το κοίταξες να δεις αν έχει κάτι σε recovery?

ειναι καταχρηση να απαιτησει να του δωσουν καινουριο λαπτοπ?

ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ:TD:

ειναι καταχρηση να απαιτησει να του δωσουν καινουριο λαπτοπ?

ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ:TD:

Δεν σου είπα ότι είναι κατάχρηση να του το αλλάξουν αν είχε πρόβλημα. Ξέρεις αν το χάλασε μόνος του; Ξέρεις αν το reset το έκανε σε λάθος στιγμή;

Έχω ένσταση στο να λες "δώσε το πίσω και πες έτσι το άνοιξα". Εκεί ήσουν φάουλ και δεν νομίζω ότι έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.