nio4 Μάϊος 30, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 καλησπερα , καλο κουραγιο! τα ιδια με maximus και για μενα! cmos error ξεκολλημενο πικνωτακι μεσα στη βαση του επεξεργαστη , εοιστροφη , φασαρια , πηγε αντιπροσωπεια γυρισε χωρις πικνωτακι!! ολα λεει θα μας δουλεψουν μια χαρα. καναμε παλι build αλλα τωρα μενει σβυστη η οθονη δε βλεπει το πληκτρολογιο !!Και που κατεληξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitaro Μάϊος 30, 2008 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 ακομη το σκεφτομαι , μαλλον θα τη δωδω στο eshop να το build απο την αρχη για να εχω να πατησω! για μελλοντικο προβλημα και μετα βλεπουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Απρίλιος 29, 2010 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2010 Μολις απεκτησα και το τελευταιο μου κομματι (Q9450) και παω να στησω (μες' την τρελη χαρα) το μηχανημα της υπογραφης μου.Που να ξερα ομως.... Αφου εχω βαλει τα παντα, παταω το power on και μεσα απο την LCD οθονουλα της mobo σταματαει στο cmos error και δεν κανει post. Ακολουθησαν τα παρακατω: 1 - Clear CMOS απο το κουμπακι (το switch ειναι enable) 2 - Εβγαλα την μπαταρια για πολεεεες ωρες 3 - Αλλαξα μνημη (667MHZ) * 4 - Αλλαξα cpu (P4 D965 Presler) 5 - Ελυσα και ξαναστησα ολο το μηχανημα εξαρχης (2 φορες) 6 - Αφησα πανω μονο το απαραιτητα (PSU-CPU-VGA-RAM) 7 - Δοκιμαζα ενα dimm σε ολα τα slots 8 - Αλλαξα την VGA 9 - Αλλαξα τo slot της VGA 10 - Power on χωρις μπαταρια 11 - Power on χωρις μνημη 12 - Power on χωρις VGA ......και πολααααα ακομα που δεν τα θυμαμαι τωρα. Βεβαια δεν το εχω μονο εγω αυτο το προβλημα. Μια μικρη αναζητηση στο google και γινεται πανικος. Το σημαντικο ειναι οτι σχεδον οι περισσοτεροι που την εστειλαν πισω (RMA) και πηραν καινουρια το προβλημα συνεχιζε να υπαρχει. Οποτε η mobo δεν εχει προβλημα...η Asus (σαν εταιρεια) εχει!! *Οταν εβαλα την αλλη μνημη, καταφερα και μπηκα στο BIOS και 'προλαβα' να δω οτι ειχε BIOS: 1004 (το οποιο υποστηριζει Q9450) και να αλλαξω την μνημη απο auto σε DDR1066. Και λεω 'προλαβα' γιατι ξαφνικα μαυρισε η οθονη αλλα το PC δουλευε. Βαζω μετα την μνημη της υπογραφης μου και μπαινει στο BIOS !!! Ωραια λεω, τα καταφερα:smoke:...τι το ειπα ο γκαντεμης...ξαναμαυριζει η οθονη. Κανω restart και αυτο ηταν! Ξαναγυρισα πισω στο CMOS ERRor....και ακομα εκει ειμαι. Τα φωτα σας παρακαλω, γιατι ειμαι ετοιμος να την βαψω μπλε και να την πεταξω στην θαλασσα απο τα νευρα μου. φιλε μου τελικα τι εκανες??? γιατι και εγω μια απο τα ιδια με μια MAXIMUS FORMULA 2 . τα εκανα ολα αυτα παραπανω οπως και εσυ αλλα τιποτα και τι κανουμε τωρα που το e-shop σιγα μην εχει αλλη για αλλαγη. Δεκτη οποια βοηθεια εχει να δωσει κανεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 29, 2010 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2010 Rampage formula και rampage extreme Που έχουν περάσει απο τα χέρια μου παρουσίαζαν σκαλώματα με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ram,κατα τα άλλα άριστες σε όλα. Γενικά η Asus με έχει κερδίσει απο εποχή P965 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Απρίλιος 30, 2010 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2010 επαιζαι αριστα και εμενα σχεδον 1 χρονο που την εχω αλλα μαλλον .....παρεδοσαι πνευμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Απρίλιος 30, 2010 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2010 Ρε φιλε πραγματικα, χειροτερες μητρικες απο τις Χ38/48 της Asus δεν εχω δει στη ζωη μου. Εχω αλλαξει δυο. Οσο fsb κ να δινουν κ οσο καλα να παιζουν τις μνημες, δεν αξιζει να θυσιασεις την ψυχικη σου υγεια κ το χρονο σου για να τις κανεις να δουλεψουν. Εμενα κολλαγαν στο DET RAM , οποτε ηθελε, μια δουλευε - μια οχι, με τα ιδια settings.Δοκιμασε το reset με το διακοπτακι αν δε το εχεις δοκιμασει ηδη, κ πηγαινε την πισω για ελεγχο/αλλαγη.Εγω φιλε μου δεν ειχα ποτε προβλημα με την asus p5e x38 οποτε μην της βγαζεις ολες σκαρτες την εχω λιωσει την μιτρικη και ακομα σκυλαρος ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.