Jump to content

Web Hosting

jogi

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Τα τελευταια 5-6 χρονια ειχα φιλοξενίσει διάφορα σιτε στην Uplinkearth.com. Προσφατα "αναβάθμισαν" το control panel τους και αρχίσανε τα προβλήματα... Ψάχνοντας εναλλακτικές, ξέρετε κανεναν provider που να παρεχει τα παρακατω, σε λογικές τιμές?

Space περι τα 2 GB minimum

My SQL

PHP

Access DB

.NET + .NET AJAX extensions (γιατι βαρέμαι να μαθαίνω ajax σε php :( )

Kαλό control panel + support

Προτίμηση χώρας δεν εχω, λογικά καπου αγγλία/αμερική θα ειναι τα φτηνότερα (υποθετω)

Ιδεες?

Τελικά μετα απο πολύωρη εσωτερική διαμάχη (να μείνω σε .Net να παω σε php) εκλεισα στο HostMonster και ολα δουλεύουν ρολόι...

το σαιτάκι για σχόλια:

www.my-spot.gr

Έλα ρε συ, είχαμε τον ίδιο κομπιούτορα για το ίδιο διάστημα (τό 'χα 1 χρόνο λιγότερο, είχαν όλοι πιο γρήγορο pc από μένα - μα όλοι!) :p:D

πολυ οραιο το site σου αλλα ακομα μου φενετε λιγο αδιο

επισεις πολυ καλη επιιλογη το hostmonster και εγω εκει ειμαι

Κάτσε νωρίς ειναι ακόμα.... 2 μέρες ειμαι online :p

Φιλε Sotiris, ασε, μια απο τα ίδια εδώ, όλοι μα όλοι στην σχολή ειχαν γρηγορότερο μηχάνημα... Ε μετα βγήκαν τα ΧΠ και αναβαθμίστηκα και εγώ... Και απο τοτε ανα χρόνο αλλαζουμε μηχάνημα :p

Το css το έχεις φτιάξει μόνος σου, ή είναι κάποιο έτοιμο;

Αν είναι δικό σου, χρειάζεται λίγο φτιάξιμο (δε μου κάθεται και πολύ καλά στο μάτι), αν είναι έτοιμο, ψάξτο για κάποιο άλλο :)

• 2 months later...
  • 1 month later...

είναι κλασσικό παράδειγμα overselling αυτές οι εταιρίες, αλλά σπάνια θα φτάσεις σε σημείο να σε κόψουν ;) Το barcelonistas.gr το έχουμε στη hostmonster (έχω μια μικρή υποψία ότι είναι ίδια εταιρία με τη hostgator αλλά δεν το έχω πολυψάξει), και πέρα από ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι, και κάνανε τους κινέζους, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.