lantzoipyrgos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2008 Λοιπον η ιστορία αρχίζει ως εξείς.Πάνω στο παλιό λειτουργικό χp μιας και ακόμα ο φ'ιλος μας ο κοπρίτης δεν έχει ετοιμο το κουτί της υπογραφής μου είπα να βγάλω το asus p5w dh deluxe kai να φορέσω το asus p5e3 ws pro me ton ε8500 και της patriοt ddr31866 χωρις να χρειαστεί να αλλάξω windows έτσι μόνο και μόνο για να το δωκιμάσω.Τα windows ανοιξαν κανονικά την πρώτη φορά ,αλλά μετά απο τότε και για κάθε φορά που ανοίγω το pc πρέπει για να ανοίξει να κάνω restart 3-4 φορες για να μπεί στα windows και δεν κρατάει της ρυθμήσεις καθόλου.Για παράδειγμα τωρα δουλεύει ως εξείς Μπένω στο bios τα βάζω ολα στο ayto ,f10 παω να μπω στα windows πάλη 3-4-5 φορες restart μπαίνει αλλά τα ίδια. Ξανεμπαίνω αλλάζω το multi se 9.5 αλλά και πάλυ το ίδιο. Να αναφέρω οτι φοράει το 610 bios το τελευτέο. Ανακαιφαλεόνοντας α)γιατί αυτά τα restart για να μπω στα windows. β)γιατί δεν κρατάει της ρυθμήσεις στο bios. Βοηθήστε ρε παιδιά όποιος γνωρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάϊος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 Μήπως είναι το jumber στη θέση cmos; Η μπαταρία είναι οκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 25, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 καντου ενα clear Cmos,ξαναμπες Βiosαπενεργοποιησε τα C1State,TM function, EIST κτλ...οσο για τα win, αν θες να δουλεψει σωσταπροτεινω ειτε επανεγκατασταση ειτε εγκατασταση σε 2ο σκληροαν απλα θες να παιξεις προσωρινα, αρχιζεις τις απεγκαταστασεις m/b components> > restart> επανεγκατασταση σωστων drivers και μπορει και να στρωσει απο θεμα software Link to comment Share on other sites More sharing options...
lantzoipyrgos Μάϊος 26, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2008 Παιδιά ευχαρηστώ καταρχήν για την βοήθεια.Τελικά πέρασα τους driver πάνω απο τους παλιούς και λύθηκαν κάπιοα απο τα προβλήματα.Οπως θα δείτε απο την παρακάτω φώτο βλέπει της μνήμες κανονικά όπως της έχω ρυθμήσει απο το bios αλλά οχι και το o/c του επεξεργαστη.Ενω στο bios kai sτην πρώτη εικόνα τον βλέπει στα 3800 το cpu τον βλέπει στα 2400.Επειδή τελικά λέω να μην αλλάξω windows τώρα μιας και σε 10 περίπου μέρες θα έχω το καινούριο κουτί με την υδρόψυξη πείτε μου πιο είναι το αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή δηλ στα πόσα τρέχει,πιο να εμπιστευτώ το bios και την πρώτη είκονα η το cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Μάϊος 26, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2008 φιλε μου αν προσεξεις καλα στην φοτο που εχεις βαλει ο επεξεργαστης σου τρεχει με multi x 6 για αυτο σου δειχνει τοσο χαμηλα.θα πρεπει να πας στο bios και να κανεις ντισειμπ το C1 kai to east για να σου δουλευει η cpu me multi x 9,5 χ fsb που ειναι στους 8500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lantzoipyrgos Μάϊος 26, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2008 ok σας ευχαρηστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.