Tsene Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2008 Είπα κι εγώ να επιχειρήσω να κάνω αναβάθμιση στο μηχάνημα μου στο τελευταίο sp. Στα μισά της εγκατάστασης πετάει αυτό το σφάλμα: Πατάω ΟΚ και βγάζει αυτό: Πατάω ΟΚ και κάνει restore στις προηγούμενες εκδόσεις των αρχείων που είχε προλάβει να αντιγράψει. Τελείωσε με το εξής μήνυμα: Ωχ, την έκατσα λέω. Θα κάνω restart και δεν θα μπαίνει. Κάνω την προσευχή μου στον καλό Θεούλη και πατάω ΟΚ :bye: Ευτυχώς ξεκίνησε!!!! Δεν ξέρω τι φταίει. Ακόμα δεν το έψαξα στο net. Μάλλον φταίει που έχω να κάνω format πάνω από 3 έτη και φυσικά έχω εγκαταστήσει εκατοντάδες προγράμματα. Άντε τώρα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να ξαναφέρεις το σύστημα στα μέτρα σου.... μια βδομάδα θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 25, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 χμμ κάτι βρήκα Error message when you try to install Windows XP Service Pack 3: "Access is denied" or “Service Pack installation did not complete” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 25, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 Τελικά ακολούθησα τα βήματα από το παραπάνω άρθρο της MS και η εγκατάσταση έγινε κανονικά.Να το έχετε υπόψιν αν σας τύχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάϊος 25, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 Μήπως το σύστημα σου το χεις κλοκαρισμένο και προκύπτουν προβλήματα στο μητρώο?Απο κει και πέρα, οι οδηγίες που σου λέει για να αποκαταστήσεις τη registry,φαίνονται ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.