Jump to content

Ανακτιση δεδομενων

dave7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια εχω ενα προβλημα. Πηγα να συνδεσω ενα σκληρο 250 GB στη μητρικη και τα windows δεν τον βλεπουν καθολου, ουτε το bios. Πριν τον βγαλω δουλευε κανονικα. Ξεχασα να αναφερω οτι πηγα να τον συνδεσω ενω λειτουργουσε το pc. Μαλλον εκανα βλακεια. Λετε να καηκε ? Μπορω καπως να ανακτησω τα δεδομενα μου ? Help ????

πολυ πιθανον πιστευω ειναι να καηκε η ο δισκος ή η mobo αλλα για να δουλευει η mobo δεν πρεπει.Για δοκιμασε τον σε ενα αλλο συστημα και πες μας και κατι αλλο μεγαλο λαθος αυτο που εκανες να κανεις οτιδηποτε με το ρευμα ανοιχτο.

Δοκιμασα και σε 2 pc και παλι τιποτα. Δεν το βλεπει ουτε στα windows ουτε sto bios. Οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα ?

Και εγω πιστευω οτι καηκε αλλα να σου πω αμα καιγοταν θα σφυραγε...εμενα ετσι ειχε κανει ενας 80αρης που ειχα...

Εγω δεν ακουω καθολου θορυβο ουτε να παιρνει στροφες ο σκληρος. Οταν τον πιανω ομως μετα απο λιγη ωρα ειναι ζεστος αρα παιρνει ρευμα ?

για να μην ακους τπτ πρεπει να μας αφησε χρονους!

Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω αν θορυβος μηδεν να ζησουμε να τον θυμομαστε... :rip:

Καπου διαβασα οτι παιζει ενα κολπο. Μπορουμε να τον βαλουμε για 24 στην καταψυξη και μετα θα δουλεψει για λιγο ωστε να μπορεσω να παρω καποια πολυτιμα αρχεια που χρειαζομαι. Αυτο εχει 60% επιτυχια αλλα μετα ο δισκος ειναι αχρηστος. Παιζει να δουλεψει αυτο στη δικια μου περιπτωση ? Sorry που σας πριζω αλλα εκανα βλακεια και εχω καποια αρχεια που χρειαζομαι οποσδηποτε να τα παρω (οπως μερικες φωτογραφιες γαμου) !!!

πολυ ghetto λυση αν και δεν την εχω ξανακουσει, τωρα αν νομιζεις πως εξαντλησες ολες τις αλλες λυσεις σου τοτε καντο και βλεπουμε!

Και εγω δεν την ειχα ξανακουσει, ψαχνωντας στο google τη βρηκα. Θα περιμενω μια δυο μερες μηπως καποιος εχει να προτεινει και κατι αλλο (γιατι μετα δεν υπαρχει επιστροφη) και μετα θα το κανω. Thanx παντος φιλε μου.

βαλε το easy recovery pro και δες μηπως τον δει εκει.

εμενα δεν τον εβλεπε στο bios και τον ειδε εκει.

Ναι φιλε μου μπορει να εχεις δικιο αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος απ' αυτα, οταν λες πλακετα εννοεις το πρασινο κομματι απο την κατω μερια του δισκου ?

Στριμωξε τον κατω απ'τα φασολακια και διπλα απ'τον αρακα να δεις ασπρη μερα αδερφε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.