Jump to content

Αγορα νεας AGP καρτας...

Santa Cruz

Recommended Posts

παντως δεν μπορω να πω απο την saphire την 3870 την δικια μου ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα πιστευω το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις mobo σε Pci!

Δες την πιο πανω απαντηση μου...κατα τα αλλα εχεις δικιο!

Το 3) ειναι το ιδανικο αλλα ...

κοστος μητρικης+κοστος cpu +κοστος καρτας γραφικων και μαλλον + κοστος μνημων....:flag:

Συγχώρεσε με που θα σου απαντήσω με Links

Στο παρακάτω thread

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=50848

που πάνω κάτω έχει τεθεί το ίδιο θέμα μια σχετική με το κόστος απάντησή μου ήταν απλά ότι

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=728855&postcount=11

Θα σου πρότεινα να δεις όλο το εκεί thread Μιας και είναι σχετικά ίδιο με το δικό σου.

Όσο για το κόστος ενός φτηνού αλλά ταυτόχρονα και καλού μηχανήματος δες εδώ

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=50982

Με 260€ μπορείς να καλύψεις το "κοστος μητρικης+κοστος cpu +κοστος καρτας γραφικων και + κοστος μνημων".

Από αυτά τα 260€ αφαιρείς το καπέλο που έχουν οι AGP και τα χρήματα από την πώληση των δικών σου κομματιών (ακόμα και αν τα σφάξεις με τον πλέον βάρβαρο τρόπο, δεν θα βγάλεις 50-60€?).

Στην τελική αν τα βάλεις κάτω θα δεις ότι δεν θα σου κοστίσει ιδιαίτερα παραπάνω. Λογικά κανένα 50άρι €. Οι μόνες ουσιαστικές παρενέργειες μιας τέτοιας αναβάθμισης θα είναι η ταλαιπωρία της επανεγκατάστασης των windows (κατά 99% θα χρειαστεί) και η απώλεια του onboard wifi που αν κατάλαβα διαθέτει η μητρική σου (δεν θεωρώ ότι αξίζει το κόπο να επενδύσεις σε ακριβή μητρική με wifi onboard κ.τ.λ.).

Γεια σου φίλε, ήμουν στην ίδια θέση με σένα πριν μια βδομάδα ώσπου αγόρασα την νο2 από αυτές που παραθέτεις... σε αντίστοιχο thread, αναφέρω τις εντιπώσεις και τα προβλήματα μου. Οι επιδόσεις ξεπετάχτηκαν στο έπακρον, με 3.00ghz p4 και 2gb RAM.

ΟΜΩΣ όπως πολύς κόσμος λέει ότι είναι αναγκαία η μεταφορά σε PCI είναι άκρως ΑΝΑΓΚΑΙΑ!! και το διαπίστωσα και εγώ, νοιώθοντας ότι τα 170ευρώ που έδωσα θα ήταν καλύτερα να υπομένω να μαζέψω και άλλα, (όχι πολλά μιας και με 400ευρώ κάνεις πολύ καλό νέο μηχάνημα...μιλάω μόνο για τα απαραίτητα)

Ενημερωτικά να σου αναφέρω ότι AGP και παιχνίδια μετά 2007.... έχεις πρόβλημα αν είναι CPU απαιτητητικά...όπου πολλά εφέ, πολλά particles, πολλές μαθηματικές πράξεις από διάφορα Physics κτλ.

Ενημερώτικά, Crysis, Assassins Creed, Colin McRae DiRT τρέχουν αυστηρά κάτω από 30 fps.. ή εκεί περίπου αλλά ποτέ σταθερό!!!!! Οπότε και εγώ ασχολούμαι με την επιλογή μου με παιχνίδια παλαιότερα που δεν έπαιξα επαρκώς :) ή με παιχνίδια όπου δεν έχουν απαιτήσεις τρελές, πχ. το Company of Heroes το τρέχω 1600χ1200 full 80fps!!! Bioshock λόγω κλειστού περιβάλλοντος και όχι αχανούς όπου είναι ζημιά...τρέχω 50-80fps!

Δηλαδή είμαι προσεκτικός και επιλεκτικός! όπως θα είσαι και εσύ με την αγορά τέτοιας κάρτας και όχι αναβάθμισης.

Τώρα αν δεν είσαι αποκλειστηκά gamer, τότε...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα δεις ΤΡΕΛΗ διαφορά σε όλα!!!

Ελπίζω να σε κατατόπησα, και να σε πρόλαβα! Διαφορετικά μπές και στο δικό μου thread

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=51308

και θα δεις περισσότερα!

καλησπέρα, θα συμφωνήσω με τον Netrino όσον αφορά τον cpu. από την εμπειρία μου, πριν από 3 μήνες πήρα και εγώ μία χ800 gto agp κάρτα γραφικών για να συνδέσω στο καρβουνάκι μου (sempron 2,6) και ενώ περίμενα εκτώξευση των επιδόσεων του συστήματος, δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο. Τα καινούρια παιχνίδια έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύη, οπότε σου προτείνω να κάνεις μία αναβάθμιση mb, ram, cpu και κάρτα γραφικών, γύρω στα 200 €, αν δεν υπερβάλεις πολύ και θα είσαι καλά. τώρα, αν παίζεις παιχνίδια shooter, όπου η κάρτα γραφικών, κάνει τη διαφορά, θα παίζει πολύ καλά μία κάρτα γραφικών agp, όμως, μην περιμένεις τρελά πράγματα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.