sofix Μάϊος 25, 2008 #21 Μάϊος 25, 2008 από εκεί και πέρα όσα περισσότερα σκας τόσο καλύτερα για το σύστημά σου αν αυτο ηταν ο "κανονας" για τα pc ,τοτε φορουμ σαν αυτο δεν θα ειχαν λογο υπαρξης..
JUSTINS Ιούνιος 7, 2008 Author #22 Ιούνιος 7, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Ως προς το κουτί έλεγα για αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806518 .Πιστεύω ότι το έχουν αρκετοί από εδώ.Όποτε πείτε μου αν όντως είναι αρκετά μεγάλο,αν είναι ήσυχο και αν έχει καλή μεταφορά αέρα ώστε να κρατάει το pc δροσερό?PSU έλεγα για αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=940305 ή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806618 αυτό .Αλλιώς αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806601.H μόνη απορία που έχω είναι το θέμα με τα αποσπόμενα καλώδια.Έχω ακούσει ότι προκαλούν αστάθεια λόγω μη σωστής τροφοδοσίας όταν το πσ το χρειάζεται.Είναι αλήθεια αυτό?Ευχαριστώ!
ProPitsiriko$ Ιούνιος 7, 2008 #23 Ιούνιος 7, 2008 Φιλε JUSTINS...Προτεινω να μην παρεις το stacker αλλα να παρεις αυτο...πολυ καλο και ευρυχωρο...και πιο ομορφο... Το τροφοδοτικο δεν εχει καποιο προβλημα εαν ειναι modular με αποσπομενα δηλαδη η οχι...το coolermaster ειναι (πιστευω) ακριβουτσικο...Το pcpower&cooling πιστευω πως θα σε καλυψει...και ειναι και αθορυβο.... Υ.Γ : Προτεινω να μην κανεις αγορες απο e-shop αλλα απο το πλαισιο και μονο απο εκει...
JUSTINS Ιούνιος 9, 2008 Author #24 Ιούνιος 9, 2008 Ωραίο το s αλλά κάτι δεν μου αρέσει πάνω του.Πιο πολύ μου αρέσει το stacker που λέω.Από θερμοκρασίες είναι όντως καλό και στο θέμα θορύβου?Γιατί ακόμα το έχουν τόσο ακριβά?Είναι παλιό μοντέλο.Λοιπόν pistiriko έψαξα ενα θεματάκι με κάτι PSU που ήθελε και αλλώς και εσύ είχες καταλήξει στο pc power και στο coolermaster αν θυμάμαι.Πως είναι δυνατόν το pc power να είναι ήσυχο με 80mm ανεμιστήρα και στο πίσω μέρος?Λέω για το rs 850 από cooler μιας και είναι πάρα πολύ καλό.Υποθέτω ήσυχο!
ProPitsiriko$ Ιούνιος 9, 2008 #25 Ιούνιος 9, 2008 Ωραίο το s αλλά κάτι δεν μου αρέσει πάνω του.Πιο πολύ μου αρέσει το stacker που λέω.Από θερμοκρασίες είναι όντως καλό και στο θέμα θορύβου?Γιατί ακόμα το έχουν τόσο ακριβά?Είναι παλιό μοντέλο.Λοιπόν pistiriko έψαξα ενα θεματάκι με κάτι PSU που ήθελε και αλλώς και εσύ είχες καταλήξει στο pc power και στο coolermaster αν θυμάμαι.Πως είναι δυνατόν το pc power να είναι ήσυχο με 80mm ανεμιστήρα και στο πίσω μέρος?Λέω για το rs 850 από cooler μιας και είναι πάρα πολύ καλό.Υποθέτω ήσυχο! Λοιπον...το S ειναι καινιουργιο μοντελο...ενω το stacker ειναι σχετικα ''παλιο''...205 ευρω πιστευω ειναι πολυ δικαιολογιμενα για το S με αυτα που προσφερει...Επισης θα δεις στην φωτο ποσο περιπου μεγαλο θα ειναι... Παμε στο τροφοδοτικο...μπορω να πω οτι ο 80αρης πισω δεν ακουγεται καθολου....να σου πω την αληθεια πιο πολυ ακουγεται το aircondition στο δωματιο μου παρα ο υπολογιστης που βρισκεται ακριβως διπλα μου με 3Χ 120mm πανω στην οροφη του cosmos...Το μονο κακο με το PcPower ειναι οτι δεν εχει modular τα καλωδια ...αλλα καταταλα ειναι πολυ καλο μπορω να πω...Το Coolermaster το τροφοδοτικο ειναι πολυ καλο αποτι εχω ακουσει...αλλα να ψαξεις να μην το παρεις απο e-shop Υ.Γ: δες τι γινεται με το τροφοδοτικο....στο κουτακι μου....χαμος μπορω να πω... Υ.Γ 2 : Συμπερασματα δικα σου...
JUSTINS Ιούνιος 9, 2008 Author #26 Ιούνιος 9, 2008 Όντως αρκετά καλό το κουτάκι αλλά δεν ξέρω κατι δεν μου αρέσει.Το παλιό πήγαινε για το 831 που είναι ακριβό σε σχέση με το S που είναι τελείως καινούργιο.Ο πλαινός ανεμιστήρας δεν κάνει θόρυβο?Για το power τότε θα το σκεφτώ αν μου πεις όμως οτί υπάρχει σε μπλε το πήρα.Αν το έχεις βρει κάπου.Κάτι άλλο.Για αερόψυξη στον επεξεργαστή να έβαζα zalman ή τον thermalight 120 που λέγονται πολλά καλά για αυτόν?
ProPitsiriko$ Ιούνιος 9, 2008 #27 Ιούνιος 9, 2008 Όντως αρκετά καλό το κουτάκι αλλά δεν ξέρω κατι δεν μου αρέσει.Το παλιό πήγαινε για το 831 που είναι ακριβό σε σχέση με το S που είναι τελείως καινούργιο.Ο πλαινός ανεμιστήρας δεν κάνει θόρυβο?Για το power τότε θα το σκεφτώ αν μου πεις όμως οτί υπάρχει σε μπλε το πήρα.Αν το έχεις βρει κάπου.Κάτι άλλο.Για αερόψυξη στον επεξεργαστή να έβαζα zalman ή τον thermalight 120 που λέγονται πολλά καλά για αυτόν? Α αμα πηγαινε για το 831 ζητω συγνωμη...Ο πλαινος ειναι στις 800rpm και δεν ακουγεται καθολου... για το PcPower υπαρχει σε μπλε εκδοση αλλα δεν γνωριζω εαν υπαρχει σε μπλε σε καποιο Ελληνικο καταστημα... Οσο για αεροψυξη..η Ultra δεν χωραει στο κουτι δυστηχως...διοτι τα heatpipes της ακουμπανε στον πλαινο για λιγο.....Οσο για την zalman εγκρινω αυτην την συγκεκριμενη...κανει πολυ καλη δουλεια...(αποτι εχω δει) Πιστευω το Cosmos αξιζει και με το παραπανω τα λευτα του...και πιστευω πως ειναι απο τα καλυτερα full tower case που κυκλοφορουν στο εμποριο... Τωρα τι σε χαλαει πανω του δεν ξερω...αυτο το κρινεις εσυ..Παντος εαν μενεις Αθηνα μπορεις να πας στη Στουρναρη στο Multirama extreme το εχουν στην βιτρινα...μπορεις να το δεις απο κοντα... Υ.Γ : Εαν εχεις αλλες αποριες...εδω ειμαστε.. ----------------------EDIT--------------------------------------------------------------- Edit: το Pcpower εχει 5χρονια εγγυηση...κατι που παιζει μεγαλο ρολο...
JUSTINS Ιούνιος 9, 2008 Author #28 Ιούνιος 9, 2008 Για ανεμιστήρα αυτόν έλεγα.Αν κάνει την δουλεία του τότε οκ.Για quad στα 3.2 - 3.4 μια χαρά δεν είναι?Η ultra ανέφερες ότι δεν μπαίνει στο S ή στο άλλο?Εdit: Τελευταία στιγμή το είδα και έτσι αποφάσισα για αυτά!Ευχαριστώ πάντως!
ProPitsiriko$ Ιούνιος 9, 2008 #29 Ιούνιος 9, 2008 Για ανεμιστήρα αυτόν έλεγα.Αν κάνει την δουλεία του τότε οκ.Για quad στα 3.2 - 3.4 μια χαρά δεν είναι?Η ultra ανέφερες ότι δεν μπαίνει στο S ή στο άλλο?Εdit: Τελευταία στιγμή το είδα και έτσι αποφάσισα για αυτά!Ευχαριστώ πάντως! Εχω δει Quad να παιζουν 24/7 με stock ψυκτρα...με την zalman θα εισαι καλυμενος...Η ultra δεν χωραει στο Cosmos για το οποιο και γνωριζω διοτι ειμαι κατοχος του... Οσο για το αλλο δεν εχω ψαξει και τοσο πολυ... Καλες Αγορες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.